+1 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (6,124 puan) tarafından

Evim hergun toz oluyor cadde üzeri otryorum karşımda mezarliklar var bide hemen yanında kamyonlar falan çalsiyor kum taş falan taşıyorlar napyorlar evi hep havalandyroum sürekli cami açıyorum falan daha iki ay önce doğum yaptım perdelerimi hepsini yıkadım toz kokuyor resmen pencerelerimi siliyorum bir iki gün bakiyorim çar çamur gbi koltuk örtülerim hep toz hep cirpiyorim battaniyelerim falan kaldryorim toz havalara uçuyor yani bebek var çocuk var Allah korusun astım bronşit yapacak yaa niye öyle acaba cadde üzeri olduğu için mi yine perdelerimi yikacam camlarımi silecek bende dyordum bu ev nasip olsa alırım ilerde ayy almam tobe kocaman teras gbi balkonu var bir esiyor bizi bile uçuruyor kıyafet asamiyoruz böcekler falan yapışıyor kiyafetlrime hep toz tutuyor güneş falan görmüyor nefret ettim valah

5 Cevaplar

+1 oy
(825 puan) tarafından

Bizim evin etrafıda inşaat dolu çok toz oluyo bu yüzden

(6,124 puan) tarafından

Etraflsrda inşaat çok ama onun mezarlik var açık yani cadde de var evde çok toz oluyor 

-Reklam-
+1 oy
(20,569 puan) tarafından

Cadde üzeri toz cokmolur evet. Ama asıl o.ksmyonlarin kum taşından oluyor.bence evi artık balkondan değil dış kapıdan havalandir. Ya da akşam o kamyonların işi bitince havalandir. 

(6,124 puan) tarafından

Kız cslisyir lar bı duruyor anlamadım bişey çok arabada geçiyor 

(20,569 puan) tarafından

Bizim evin yakınında da kum ocağı vat. Evimizin dibinde inşaat var. Kazıldı bir sürü. Diğer yan  yine kaziliyo. Karşımızda inşaat var. Bizim balkon leş gibi oluyo. Evin içi de tozlaniyo.tsbi 

+1 oy
(1,119 puan) tarafından

Neden uyarı verildi ki

(6,124 puan) tarafından

Bitane post daha açılmış yanlışlkla iki kere tıkladım daha bismillah grmeden uyarı sildim dyer postu zaten 

+1 oy
(379 puan) tarafından

Uyarıyı kim verdi acaba 

(6,124 puan) tarafından

Acayip insan çok iki kere olmuş tam sildim hemen uyarı vermişler 

0 oy
(425 puan) tarafından

Günde 5 kere silsen ilk atsan Nafile asla toz kalkmıyor temizlenmiyor o anlık temizleniyor arkanı dönüyorsun yine aynı yapacak bir şey yok

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 294 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Misafir67 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 225 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 398 göst.