+1 oy
106 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (360 puan) tarafından

5 kilo sütün 3 kilosunu yoğurt yapicam geri kalan 2 kilo sütü kaynatıp mi dolaba koymam lazım yoksa direk ayirayim öyle mi koyacağım. Kafam çok karıştı :))

9 Cevaplar

+2 oy
(429 puan) tarafından

Kaynatıp koyman lazım dolaba fakat buzluğa atarsan Kaynatmak zorunda değilsin ama eritip Kaynatmak çok daha zor oluyor Kaynatıp şişeleyip dolaba at

(360 puan) tarafından

Normal soğutucu bölümüne koymak istiyorum buzluğa koymuycam.


(429 puan) tarafından
+1

O zaman mutlaka kaymatman lazim

-Reklam-
+1 oy
(917 puan) tarafından

Çiğ süt iki gün bekleyebilir. 

+1 oy
(15,873 puan) tarafından

Ben kaynatmadan koyuyorum 1.5 litrelik su şişesiyle atıyorum dondurucuya. 

+1 oy
(1,262 puan) tarafından

Kaynatıp dolaba atmalısın yoksa çabuk bozulur 

+1 oy
(4,303 puan) tarafından

Bende 5 litre süt alırım hepsini kaynatırım..yoğurdumu mayalarım kalan sütü de dondurucuya koyuyorum 

(360 puan) tarafından

Birde ev yapımı tereyağım var

(4,303 puan) tarafından

Limonla hiç denemedim ..ama sütü aldığınız kişiden getirmesini isteyebilirsiniz azıcık. 

(4,303 puan) tarafından

Tereyağı varmış afiyet olsun 😊

(360 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumunuz için saolun 🥰

(4,303 puan) tarafından

Rica ederim 😊

+1 oy
(13,850 puan) tarafından

Peynir yapmayacaksan kaynat kek poca börek bi şeylerde kullanırsın çiğ süt fazla dayanmaz 

0 oy
(5,764 puan) tarafından

Hayır kesinlikle çiğ koyman gerekiyor her hafta mandıran süt alırım mandıracımız özellikle uyardı kaynatıp koyarsan buzu çözüldükten sonra tekrar kaynatmak zorunda kalacaksın tadı bozulacak hem tüm vitamini gidecek diye 

0 oy
(224 puan) tarafından

Tekerleme gibi beynim yandı vallaha 

0 oy
(687 puan) tarafından

Dondurucuya da atabilirsin aslında kullanacagin zaman da çözünür kaynatirsin tabu deneyen bilir yanlışım varsa düzeltin  .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 54 göst.
0 oy
7 cevap 118 göst.
0 oy
4 cevap 233 göst.
0 oy
7 cevap 229 göst.

411,832 soru

12,397,709 cevap

44,286 kullanıcı

Kategoriler

...