Bugün ki soruda benden olsun 🥰
Aramızda kimler şoför anne? 🙂
Ben uzun yol yapacak kadar sürüyorum
Sizde durumlar ne?
Bacim sen tir şoförü musun 😂😂😂
İçimde gizli bir tırcı olsa gerek😂😂
Araba sürmekten bıktım artık yolcu olmak istiyorum 😂
hee valla
Bende aynı durumdayim araba kullanmak istemiyorum artık :)
Kimilerinin hayali araba sürmek 🙂kimileri de bezmiş
Çünkü bütün işler araba kullanan da çocukları okula birak al hastaneye götür getir. Alışveriş yap. Ne kadar çok bilirsen o kadar çok yorulursun :)
Ben de aynı fikirdeyim valla biri sürsun ben kasıla kasıla gezeyim 😂
Bendensin. Ben de uzun yol yaparım
Şehir içi fır fır gezerim. Allah kaza bela vermesin kimselere.( aminnnnnn)
Amin canım güzel birsey araba sürmek
Sürüyorum heryerde otoban e5 uzun yol farketmezsisin heryere giriyom:))
Maşallah tam yallah şoför olmuşsun 😂
Araba süren kadınlara hayranım ve canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun size Benim cesaretim yok keşke olsa ama 😔
Canım çok isteğim vardı kaza yaptık bir defa sonra çok korktum . Ama inşallah bir gün cesaretimi toplar bende ehliyet alırım.
Olsun kız bu hayata herşey olur korkmana hiç birşey izin vermesin cesaretini topla çok eğlenceli
İnşallah canım
Aslında bir iki defa sürseniz özgüven gelir alışkanlık olur
Korkmayıp o koltuğa oturabilsem kontağı çevirebilsem belki ama onu da yapamıyorum. Sanki bütün arabalar üstüme geliyor bana çarpacaklar. Bir de kendi şeridimden bile gidemiyorum 😟
İşimi görecek yerlere gidecek kadar şoförüm
Olsun sonuçta şoförsün 🙂
Ben biliyorum ama antepebe gittiğimden beri direksiyona geçmedim çünkü gördüğüm en kuralsız trafik orda :)
Ben Antalya'da sakinlige alışkınım insanlar düzen bozmuyor orda yok da trafik de çok karisik
Antep trafiği 🥺🥺köpek aniden önüme çıktı yol kalabalık kimsenin umrunda değil arkada bebek nasıl frene bastım nasıl bariyere çarptım ben bilririm..travma oldu resmen çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum artık
Şoför dedigin hindistan da bile araba surer ksksksksk
Ayyy aman ben öyleyse sofor falan değilim.. Allah'tan esinle ayni ilçeye tayin oldukta kullanmak zorunda kalmiyorum
Hindistan Antep'ten iyidir 😃
Ben ehliyeti bu sene aldım canım kazım ayında sürüyorum çok şükür ama usta şoför degilim
Zamanla pratik yaparak olursun canim
Yıllardır araba kullanıyorum. Karadeniz ve Van hariç her yere kendi aracimla gittim. 20 saat üzeri molasiz (kesinlikle sürüş güvenliği açısından doğru değildir) araç kullanmisligim var
Allah kaza bela vermesin maşallah
Daha bugün eşimle konusunu açtık, eşim bana araba sürmesini öğretecek ehliyetimi çıkartacam Allah'ın izniyle,bana araba alacağına söz verdi ama ben biraz korkuyorum direksiyona geçtiğim zaman çok heyecanlanıyorum elim ayağıma dolaşıyor
Eşinle sürünce zor oluyor ama ehliyete yazılınca hoca çok iyi anlatıyor kavrarsn
İlk zamanlar heyecan olması çok normal, heyecanlanıyorum diye geri adım atmayın bence
Rüyamda kullanıyorum 🤪🤪🤪🤪
Gerçekte kullanamıyorum korkuyorum 😃😃😃
Aslında sursen ozguven gelir
Heves etmiyorum . Eşim şoförlük yapiyor 😇🤣🥰🥰
belcikadan tr gidiyorum
Maşallah maşallah
damliskooo
Canişkoooooo
Ben çok istiyorum eşim şehir dışında çalışıyor şehir dışında kalıyor evimiz önce araba alacaz sonra eşim öğretecek sonra ehliyet alacam
Öğrenmeden ehliyet al çok daha sağlıklı oluyor
Uzun yolu falan istemem. Anneme kaynanama vs gidecek kadar süreyim yeter 🙈
Ehliyet olunca uzun yol 1 defa yap insanın sürekli yollarda gidesi geliyor
Kursa yazılacam ya baslayamadim bi türlü gecen arabamizla denedim yok kaza yaptim cukura girdim ve duba arabanin altina sıkıştı zor cikardik
Kiz vallaha yaa kazık gibi saplanmıştı
Sana bir Tofaş alayım onda öğren en iyisi parçasıda ucuz
Evet ya herkes oyle diyor ami istiyorum ben citroen ami:)))
O zaman dubaları trafikten çekmek lazım 🤣
😀😀😀
Bende sürüyorum ama ara sokak ve ana yolda. Ama arabam toros.o yüzden biraz kendimi zorluyorum. Cesaretim kırılmasın diye sürüyorum
https://youtube.com/shorts/s8vKVOKhliM?si=Dl0xFnBz-uWC7hNS
Bizim ki arkasi uzun olandan.
Bu da ben.
Espri yapan insanları severim.
Aklıma direk bu geldi:)
Ehliyetim var ama kullanmadim hiç. Git gide kendime güvenim azaliyor. Bu gidişle hiç kullanmayacağım.
Sadece bir kere bin ve ondan sora güvenin yerine gelir. Surucu koltuğuna otursan bile güvenin yerine geliyor o derece. Tabi bilgine güveniyorsan. Araba sürmeyi biliyrsan
Ya sürekli özgüvenimi kıran bir kocam var. Kesin kaza yaparsın, katil olursun, hapse atarlar... Sürekli böyle şeyler söyleyen bir kocam var.
Ben biliyorum. Bir kere kullandim ama olsun kullandim sonucta . 😝😝
Maalesef içimde uktedir bu konu :(
Benim de ehliyetim var ama uzun süredir sürmedim. Pratikten düştüm:)
410,761 soru
12,359,999 cevap
41,403 kullanıcı