+1 oy
110 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar annemin beni sevmediğini düşünüyorum sürekli çatışma halindeyiz oturup dertleşmek sarılmak öpmek içimden gelmiyor sarılsa falan rahatsiz oluyorum zaten. Eskiden bütün anneler böyle sanırdım ama başka kızların anneleriyle ilişkisi çok samimi  gördükçe anladim her anne böyle değil özellikle misafir vs varken yaptığım şeyleri eleştirir erkek arkadaşım geldiğinde de sürekli eleştirdi örnek vereyim terliği bulamadı kardeşim dolapta ablan koyduğu için bulunmuyo tabi dedi tatlı yapmistim begenmedi ustune çikolata rendelemistim neden rendelemisim diye eleştirdi ve çikolataları yemedi yani zehir mi bu ne ki puding üstü çikolata,yaptığım her şeyi eleştirir ev işi de hiç yapmaz calissam da evde de olsam tüm işler bende baska anne kızlara bakıyorum anneleri kızlarının üstüne titriyor kotu bisi yapsa da el önünde över insan kızını.Abim evlenecek nişanlandı gelinine karşı o kadar sevecen ki canım kızım falan diyor bana bi kere bile canım kızım demedi.ona demesin onu sevmesin demiyorum o da birinin  kuzusu sonuçta sevilsin bende çok seviyorum kardeşim gibi ama bana neden verilmedi bu sevgi anlam veremiyorum ağlaya ağlaya yazdim valla o kadar doldum ki anlatacak kimsem yok 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (4,971 puan) tarafından

Sevmediği için değilde muhtemelen oda sevgisiz büyüdüğü için böyle bir yapısı var. Annenin nasıl bir gençliği olmuş? Nasıl bir aileye sahip? Eğer oda sevilmemiş ve sürekli eleştiriye maruz kalmışsa maalesef böyle olması normal 😕 kendide farkında değildir. Ona göre yaptıkları doğrudur ama sevmediği için değil emin ol 

önce (2 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ama başkalarını sevmesinde problem yok herkese karşı çok iyi bi beni mi severken travmaları devreye giriyor 

O zaman tek taraflı değildir. Sadece sana karşı öyleyse kendine bir öz eleştiri yapmanı tavsiye ederim. Sürekli kavga ettiğiniz için senden yorulmuş olabilir 

önce (2 puan) tarafından

Yani sürekli eleştiri alinca kavga çıkıyor illa ki o beni eleştirince hic cevap vermemek en iyisi sanırım sevgisini hak etmiyor da olabilirim :( yani herkese karşı sevgi dolu bana yok sorun bende yani napalim :(

Hak etmiyorum değil 😕 ama dediğim gibi sürekli tartıştığınız için olabilir. Sende haklısın kendine göre ama bence seni seviyor sadece aranızdaki o perde kalkmış 

-Reklam-
0 oy
önce (20,029 puan) tarafından

Valla dostum bunu annene aynen böyle içindekileri söyleyerek çözebilirsin. Al karşına bı akşam. Ciddi ciddi. Ben böyle hissediyorum de. Karşılığında verdiği cevaba göre davranışların şekillenir. Muhakka seviyordur. Ama aranızda çok çatışma olduğu için belki de bu çatışmalardan yorulup gostermiyor sakin duruyor olabilir. 

0 oy
önce (51,769 puan) tarafından

en cok nazi.lafi sana geciyor ondan 

0 oy
önce (2,766 puan) tarafından

Annenin sana gebeyken ya da lohusalığında yaşadığı travmatik bir durum olabilir. Ya da annen sen bebekken seninle bağ kurmayı başaramamış olabilir. Sana hamile iken veya seni büyütürken çok ciddi bir baskı altında kalmış olabilir. Örneğin sen erkek doğmadığın için baskı yapılmış olabilir. 

Ciddi bir duygusal sebep var var kesinlikle. Hedefe seni koymuş. Bunu bilerek yapmıyordur. Destek alsanız çözülür. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 305 göst.
+1 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.

410,705 soru

12,357,875 cevap

41,189 kullanıcı

Kategoriler

...