Benim ki "🥲" bu olurdu. Üzgün anımda bile pozitif kalabiliyorum. İnsanları motive etmeyi de seviyorum. Ya siz? Gözünüzün önüne ilk hangi emoji belirdi bacilar ❤️🤗
Benim bu parasızlıktan perişan oldum ama şukür artık yavaş düzene giriyoz 3 aya daha rahatlamış olacaz🤑
İnşallah canım benim ❤️
,🥵 bu olurdu
Neden bacım ❤️
Çok kızgınım ve yorgunum
Kimse umurumda değil emojisi hangisiyse o olurdu
Hahahaha 🙄
👸🏼 Bu olurdu çünkü kimseye egilmiyorum tacım düşüyor
Ohhh kraliçe ❤️
🦂 tabiki akrep emojisi bir insan bu kadar mı burcunun özelliğini taşır
Ben de koçum kız ❤️
İyimis
😫 ve 🥱
İkincisi ben ❤️
😅
☺️😭🙂😢
Ortaya karışık
Ne sıgdirmasi anam bana emoji yetişmiyor yenisini üretmek gerek 😀 .
Hahahaha yapsınlar
Kesinlikle orta parmak olurdu 🖕🏿. Bana karşı yapılan edilen herşeye bı orta parmak çeker yoluma devam ederim kimse de umrumda olmaz
Ohh yürü be bacım
🥱😴 hayatımı değil ama son zamanlarımı anlatacak emoji bu ikisi kesinlikle hep uykum var
Vallahi ben bunlar
🤗🥰❤️😍genelde böyleyim insanları seviyorum, işteyken 🫡böyle, eve gelip birikmiş bulaşıkları görünce 🫣böyle, eşimden bişey istersen 🤭böyle, 8 den sonra 🥱böyle, az kendimle baş başa kalınca 😢böyle
Ya sen hep gül bacım benim ne güzel detaylandirmışsın ❤️
Canım çok teşekkür ederim seviliyosun 🥰
🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰👶👶👶👶👶👶👶👶
Hep hamileyim😃
Hahaha canım benim 😀😀😀
😊 ben her halta gülüyorum
Maşallah bacım hep gülelim 🤗🧿
Bu daha sinir bozucu oluyor 😀 takmadığımı farkediyorlar
O daha da iyi. Bir taşla iki kuş. Hahaha
😭 son kullandığım emojideki gibi diyelim. Hayırlı sabahlar.
Allah yüzümüzü güldürsün bacım ❤️
Amin inşAllah❤️
😎😇içim kan aglasada yâda yorgun üzgün olsam bile hep neşeli,mutlu, pozitif insanim gülerim .yaralarımı saklarım kimse beni ezemez gecemez yaralarını sakladigin zmn kimsenin senin yumuşak yerinj bilemez ve ordan vuramaz
Ay bu ben, hep pozitif bakarım. Can sıkkınligimi da belli etmem. Güvendiğim vardır ama söylememek daha iyi derim şükür bir problem de yok ❤️
😔😖 ikisi olurdu herhalde mutsuz ve kırgınım ya hayat enerjim yok yaşamak için yaşıyorum resmen
Her şey düzelir bacım birgün.. ❤️
İnşallah ☺️
🤦💆bu ikisi
Keşke biraz dinlenebilsek
🛌🏻😴🥱 kesinlikle bunlar yorgun uykusuz olarak ayakta durmaya çalışıyorum
Bizde sabah 5.45 su an. Cocuk ayağımda 3 gündür yarım saatte bir kalkıyor huysuz hasta perisan oldum ya aynıyız şu an
Allah yardımcımız olsun 🫂
🤯 benimki bu olurdu kafam hep dolu sürekli bisiler düşünüyorum vücudum da yorgun bu yüzden
Kafa yorgunluğu çok zor bacım ya, haklısın
410,959 soru
12,367,052 cevap
42,112 kullanıcı