Erkencilere selam olsun var mı bu saatte uyanan varsa niye uyandınız bakalım ben bebişten dolayı kalktım 🙂
Hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin esmoş🩷 bize de söylee
Sagolasin canım
İnşallah güzel sonuçlarla dönerim de içim rahatlar artk gına geldi cidden
Hastaneye mi gittin
Günaydın. Hastanede yatıyorum düşük riskim var uyku tutmuyor
Allah yardımcın olsun ama bak sana birşey diyeyim de moralin düzelsin ben de gebelikte 2 defa yaşadım bunu birisi lekelenme birisi bolca kanama ama Rabbimin izniyle hiç birşey olmadı sağsalim doğdu her kanama düşük demek değildir risk var evet ama kesinlikle düşük olacak diyemeyiz ❤
Allah razı olsun evde eşimin yanında bir kızım var aklım onda kaldı kendimi düşünemiyorum bile
Amin ecmain o iyidir meraklanma inşallah sen şuan moralini yüksek tutmaya bak Allah gönlüne ferahlık versin ❤
Rabbim şifa versin
Amin inşallah 🙏
Aleyna aleyküm selam canım eşimi oğlumu yolcu ettim ise ugurladim uyku da gitti şimdi bı kahve içer işlerimi yaparım
Afiyet bal şeker olsuunn ❤
Günaydın gününüz aydın olsun inşallah
Çocuklarin ikiside huysuz gece uyumadilar az önce eşim uyandırdı sen kalk ben işe gideyim dedi kahvaltı yapmiycakmis bende esim çıkmadan bi kâhve sigara yapayım istedim
Afiyet olsunn hasta falan mı çocuklar
Yeni doğan bebekligini yapıyor büyüğü aylardır gece gündüz uyku yok tamamen ikisinin kide keyfi
Yaa Allah yardımcın olsun
Kızım doğduğundan beri uykuyu sevemedi her sabah bu saatlerde kalkıyoruz sinir küpüyüm artık söylene söylene kalkıyorum 32 aylık
Akşam kaçta uyuyor ki
10 gibi uyuyor
Çok erken de değil aslında gün içinde uyku yapıyor mu ondan uyumaz belki
Yok canım ya uykuyu maalesef sevmiyor dün öğlen yarım saat bile uyumadı. Hep böyle
O uyuyunca sende yatıyo musun daha rahat dayanırsın aynı anda uyuyosanız
Günaydın benimde bebiş uyandı uyumuyor uykuyu en sevdiğim saatler😀
Kaç aylıkk bende uykuyu genel olarak çok severim😁
50 günlük canım seninki kaç aylık? Benim ilk çocuğumu gece zorla uyandiriyordum buda öyle olacak sanmıştım 😀 canları sağolsun
Hepsinin huyu farklı işte 😄 benimki 11 aylık
Diş çıkarma döneminde herhalde seninki allah yardımcın olsun cnm
Aynen cano diş çıkaramadı halâ hiç yok bekliyoruz aylardır 😄
Eşime kahvaltı hazırladım namaz kıldım bebişi emziriyorum. Yatisa gecicem birazdan yine 🥱🥱🤣
Oh iyi uykular çiçeğim 😁❤
Sağol canım 🤗
Eşime kalktım akşam hastanedeydk kızımi götürdüm geldik zorla iki lokma yedirdim ilaç içirdim çok şükür toparladı birazcık o uyutmaya çalışıyorum
Yaa geçmiş olsun Allah şifa versin minnoşa❣
Amin cnm Allah razı olsun çocuk acil dolu hep ateş öksürük
Evet bu aralar herkes hasta 1 aydır benimki bile geçmedi bebeğimde de tekrarlıyor habire bi bitmedi hastalık
Günaydın gerçeği gün aymamış daha neyse benimde bebeğim sabaha kadar uyumuyor gazı çok var
Bu sorunu bende yaşadım yaa sabaha kadar oturuyorduk perişan oluyodum kaç aylık bebeğin
Hiç sorma canm uykusuzluktan ağlıyorum inan daha çok yeni 27 günlük
Allah yardımcın olsun çok iyi bilirim bende ağlardım devamlı bi de minicik birşey de yapamıyosun😥
Günaydınlar. Eşimi yolladım namaz kıldım kizzim uyanmazsa uyuyacam yine :)
Uyanmaz inşallah sende uyursun güzelce alırsın uykunu iyi uykular şimdiden ❤
Teşekkür ederim:)
Günaydın, ben varım ekmek yapicaz fırında hamur yogurduk o yüzden erken kalktım
Öldüm her yerim ağrıyor yarında gorumceye yapcaz
Nerelisiniz ben bu tarz ekmekleri hiç bilmem
Niğdeliyim çörek diye geçiyor kocaman fırınlarda yaparız
Çok güzel olmuşlar🙂
😍😍😍
Bebelerle beraber kalktık işte saat 7.25 de tam bugün
Kalkmak için ideal bi saat bebeler için 😂
Günaydın..eşime kahvaltı hazırlamak ıcın kalktım ve suan geri yatmıs bulunmaktayım
Mesaj atıp gizleme :)
Kız ben üstüme alınmışım ondan kapadım hee kullanıcı adlarına bakmamışım 🤣
Ayy kiz pardon ssjsj arkadaş yazdı sandiydim 🤭
Kafa dalgın benimde hiç okumamışım 😂
Gızlı miymiş kız ozelım😂
Beeeen nöbetten geldim tam bir sat kestiririm diyordum ki kalktı çocuk haydaaaaa
Yaa geri yatmadı mi
Yok yatmadı valla
Oglumu hazırladım okula gidecek bende yatmaya devam:))))
Oh miss güzel bir uyku çekseydin sende 😁
Simdi uyandım 😂
Çok iyi olmuş dinlendin mi iyice 😄
Evett hazırlanıp fizik tedavime gideyim
Günaydınnn 7 de uyandım eşim işe gitmiş ruhum duymadı 😄
Kız ne derin uykun varr geç mi yattın gece 🤣🤣
Ben öyleyim erken de yatsam o uykudan uyanamıyorum çok derin uykum
Ben yorgun değilsem her türlü sese uyanırım uykum hafif ama yorgun yatmışsam hiç birşey duymuyorum 🙈
Uyandık canım uyandık işe geldik oturduk
Hiç bisi bulamasa yavrum tansiyonumu ölçç falan😂
Evet daha bugün teyze şekerimi ölçürmek için geldim dedi sadece şekerini merak ediyo baya oturdu kaldı 😁
Şekerini olcturmek için beklerken bir sürü dedikodu dönmüştür arada🤣
Dedi kodu kantinde çay çorba, evden rahat ilerde böyle olmaktan korkuyorum heran olabilirim 😁
Korkmuyolar da gerçekten hastalığa yakalanırsak ne olacak diye ben oğlum hasta olunca bile istemeyerek gidiyorum daha hasta çocuklar varsa ya bulaşırsa falan😂
Temizlik günü bu gün koltukları siliyorum şimdi dip bucak heryeri misleyeceğim kızım uyanmadan
Kolay gelsiin yapabildin mi işlerini
Yaptım canım daha yeni oturabildim😮💨
Bi kahve içilir bitirmişsin miss
Gece 1 buçukta uyuyup sabah 06.45te uyanan ben 🥱🥱
Kızım 8e kadar uyudu da oğlum erkenden uyandı bugün.. onlar oyuncak oynuyor bende çamaşır katlayacağım, sonra kahvaltı hazırlarım :)
Afiyet olsunn
Oğlan uyandırdi beni 6.30 da. Anne kalk namaz kıl der gibi. Namazımı kıldım sonra bir daha uyumadım.
Akşam erken mi uyuyo oğlun
Evet 3 ü de erken uyuyor. En geç saat 9 da uyumuş olurlar
Çok iyi darısı bana artık 1 e kadar bekliyoruz bazen 😁
412,165 soru
12,407,771 cevap
44,684 kullanıcı