Cennet kusumuz cennete uçali bir ay oldu amcası da dahil olmak üzere biz onu çok seviyorduk ama😭😭😭😭
Ahh ablam ahhh🙁
Rabbim sizlere sabir versin .cennetde şefaatçiniz olsun inşallah
Amin Eminem amin ama yok bu acı unutulacak geçecek gibi değil
Yaaa gerçekten bebek olunca o kadar içim, kalbim sızlıyo ki Rabbim hic bir ana babaya göstermesin, çok zor ya Rabbim anasına sabırların en büyüğünü versin o sizin cennet kuşunuz, Allahım sizlere şefaatçi olmasını nasip etsin 😢
Annesi çok kötü çok evlerine gittiler yapamadılar şimdi yanimdalar hep ağlıyoruz sessiz sessiz yapcagimz başka bişey yokki
Off içim parçalandı yaa . Neden Allahim neden 😪😪😪😪😪😪😪
Bunun cevabını inan bnde bilmiyorum bir kere rüyamda görsem diye dua ediyorum en son banyosunu ben yaptırdım yıkadım pakladim yavrumuzu😭
keşke böyle isyan edercesine neden neden yazmasaydınız
Göz yaşım pıt pıt indi.
Amcası ona isim koymuştu kendi öyle çağırıyordu ona formlar aldı tabanca almış şarkı söylüyordu asafin tabancası diye😭😭😭
Allah sabrınızı bol versin, kimseye yaşatmasın.
Rabbim kanlı kinli dusmanima bile yaşatmasın
Cennet kuşu o Cook üzüldüm gerçekten
Rabbim bizleri sefaatine nail eylesin inşallah
Ya gerçekten tarif edilemeyecek bir acı ne kadar içimiz parcalansa da o anne babayı anlamak çok zor Allah kimseyi evlat acısıyla sinamasin. Allahım sabır versin sizlere 😔
Amin canım benim amin inan şöyle birşey var anneyi karşıdan görsen dersin yani has tamam bu diye 20 yaşında benim gelinim sadece 20 yaşında ve yavrusunu toprağa verdi haa bunun yaşı yok ama öyle işte yaa bilmiyorum
İnsan kimin ne yaşayacağını tabiki bilemiyor isyan da etmek istemiyor ama tabi çok zor. O bebeğin kokusuna alışıp bunu yaşamak çok daha zor Allahım sabır versin. Başka cocuklari var mı ilk miydi
Var teyzesi kızımız var iki yaşında kardeşi ile aynı gün doğum günleri 🥺🥺
Anladım canım Allah bağışlasın sımsıkı ona sarılmak lazım yine bir teselli tabi
Tabiki hepismiz onun ustundeyiz şimdi
Ölüm sebebi neydi funysnin8en büyük imtihanı 😔
Daha belli değil cnm benim ama büyük ihtimalle memede boğulmuş
Ayyy en korktuğum gece gözümü açtığım gibi hemen bebeğimin beşiğine uzanır nefesini kontrol ederim kızımda büyük bir travma olmuştu gelen giden bu konu hakkında beni uyarıp durdu kızımi 4 yaşına kadar bu psikolojiyle büyüttüm atlatamadim korkuyla endişeyle çocuğumu gözü kapalı kontrol ediyordum çok kötü bir süreçti oğlumda biraz daha rahatım yine gece korkuyla kontrol ediyorum ama
Allah rahmet eylesin çok kötü oldum şuan boğazım düğümlendi
Rabbim hiç bir kulunu böyle bir acı ile imtihan etmesin
Amin inşallah 🙏
Rabbım sabır versin çok zor ya bu acının tarifi yoktur eminim
Hiç Bir şekilde yok canm hiç
Rabbim bol sabır versin inşallah gözümüzden sakındığımız evladımızın ömrünü rabbim ne kdar yazdı bilemiyoruz biranda yanına alabilir hayatın çok çok çok acı bir gerçeği bu maalesef kimse kabullenmek istemez ama isyan edenlerden olmayalım inşallah 🙏🏻 ☹️☹️☹️
Hiç isyan etemdik Rabbime hamd olsun tabiki kepek tukendimi herşey bahane
Yok sizi tenzih ederim genel anlamda söyledim 🙏🏻 rabbim sabır versin annesine babasına ve sizlere inşallah
Ayy meleğim yaaa özel degilse neden vefat etti
Bir anda oldu canım tam emin olmamakla beraber memede boğulmuş sanırım
Ay Allah'ım en korktuğum şey
Vefat eden neyiniz oluyor Rabbım sizlere sabır versin
Torunum kuzum amin Allah razı olsun
Allah sabır versinnnn Allah acınızı hafifletsin
Rabbim sizlere sabır versin inşallah 😞🥀
Amin bitanem amin
🥀🤲🏻🥀🥀
Bende oğlumu evladımı kaybettim çok iyi anlıyorum sizi Rabb'im bol bol sabır versin inşaAllah 🤲 asla unutamıyorsun ama gün geçtikçe alışıyorsun sadece benim şimdi bir evladım daha var ama cennet kuşu olan yavrumu asla unutamıyorum hep aklımda hep diyorum ki şimdi yaşasaydı şu kadarlık olmuştur şu kadar yaşında olmuştu diye düşünüp duruyorum
Tam olarak öyle canım gelinim anne emme saati geldi anne şimdi uyanacakti anne şimdi agkyacakti acımiz çok taze Zaman herşeyin ilacı inşallah senin cennet kuşun da sizlere şefaatçi olsun
Amin inşaAllah canım.
Okumaya gücüm yetmedi 🥺😔 Allah kimseye evlat ateşi vermesin
Allah sabır versin benim oğlumda 6 yaşındadı bizi terk ettiğinde
Oyyy canım benim oyyy özel degilse neden canm benim
Özel çocuktu canım beyin gelişimi yoktu
Rabbim sana şefaatçi etsin canım benim sende çok güzel bir annesin bak 6 yaşına kadar bakmssin büyütmüşsun
Çok teşekkür ederim o benim ilk göz ağrımdi 15 yıl oldu unutmadim unutmam
Offf demem Allah derim
Canım neden öldü kimin bebeği bu çok üzüldüm bı garip.oldum rabbim sabitlar versin gözlerim doldu
Ay Allah'ım çok üzüldüm lütfen beni yanlış anlama canım gördüğüm kadarıyla sende çok sabırlı iyi bir insansın eş ten yanada şanslısın
Güzel şeyleri saklamak lazım göze nazara geldiniz belkide
Benim birinci derece yakınım nazardan öldü bir anda
O kadar çok haklısın ki canm çok haklısın hmde
Eğer uzduysem özür dilerim
Yok canım estağfurullah
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Offf içim acitor bebeklere çocuklara ALLAHim onlara bı şey olmasın bize olsun onlarin canı acimasin 😥
Rabbim sabır versin inşallah 🙁
Amin bitanem
Rabbim sabır versin abla yaa 😔 bu küçük bedenlere ne hastalık ne ölüm yakışmıyor 😞
Hiç yakışmıyor hmde hiç Allah razı olsun kuzum
Amin sendende ablam
410,878 soru
12,364,527 cevap
41,861 kullanıcı