Kızlar gerçekten içimi dokecek kimsem yok dertlesecek o yüzden buraya yazyrm bir tane görümcem uzakta buraya 10 falan ailesinin yanına geliyr ztn gelir gelmz ilk davet eden benm ben ettikten sonra diğerleri teker Teker davet edyr,neyse eltimin biri dediki sen hangi gün cagircaksin bende ona göre Şabah kahvaltisana tek cagiricm yesin gitsin diye,bende akşam yemeğine cagircm ,neyse dündü davet ettim gorumceyi buda bu sabah davet etms dün bana dyrki sizin eve gelecegz oturmaya bir şok oldm tabi bilyr davet ettiğimi gorumceyi çocukları uyutmusum etrafı toparlyrm temizlyrm birde yemek Faslı var oturck zamnim yok dedimki biliyrsn bugün misafirim var davet edemm sizi müsait değilim dedi sonra aaa unutmusm dedi tam yarın geliriz dedi,neyse 12 de gelcgz dedi bugün tam dedim şimdi kendi arkadsi cagirms kahve icyr sonra buraya geleck yani gelmesi 3 bulck oturana edene kadar aksm olck ve aksm yemeğine kalırlar büyük ihtimale valahi kızlar cocugum hastaydı pazara bile gitmedim gelse ne yemek yapacm ne edecem bilmyrm çok düşüncesiz insan anlamdm yani sürekli birde o hep gelme istediği bir günde demz siz bize gelin çay içmeye oturmaya kahveye yemek hiç demz ama tatil oldumu hafta sonuda direk gelmek ister anladm bundan birşey ama sıkıldım bu durumdn