+1 oy
153 göst.
önce Moda kategorisinde (359 puan) tarafından

Kızlar gerçekten içimi dokecek kimsem yok dertlesecek o yüzden buraya yazyrm bir tane görümcem uzakta buraya 10 falan ailesinin yanına geliyr ztn gelir gelmz ilk davet eden benm ben ettikten sonra diğerleri teker Teker davet edyr,neyse eltimin biri dediki sen hangi gün cagircaksin bende ona göre Şabah kahvaltisana tek cagiricm yesin gitsin diye,bende akşam yemeğine cagircm ,neyse dündü davet ettim gorumceyi buda bu sabah davet etms dün bana dyrki sizin eve gelecegz oturmaya bir şok oldm tabi bilyr davet ettiğimi gorumceyi çocukları uyutmusum etrafı toparlyrm temizlyrm birde yemek Faslı var oturck zamnim yok dedimki biliyrsn bugün misafirim var davet edemm sizi müsait değilim dedi sonra aaa unutmusm dedi tam yarın geliriz dedi,neyse 12 de gelcgz dedi bugün tam dedim şimdi kendi arkadsi cagirms kahve icyr sonra buraya geleck yani gelmesi 3 bulck oturana edene kadar aksm olck ve aksm yemeğine kalırlar büyük ihtimale valahi kızlar cocugum hastaydı pazara bile gitmedim gelse ne yemek yapacm ne edecem bilmyrm çok düşüncesiz insan anlamdm yani sürekli birde o hep gelme istediği bir günde demz siz bize gelin çay içmeye oturmaya kahveye yemek hiç demz ama tatil oldumu hafta sonuda direk gelmek ister anladm bundan birşey ama sıkıldım bu durumdn 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (3,512 puan) tarafından

Kabul etme . Mecbur değilsin. Rabbena hep bana olmuyor biraz da o çağıracak yedirecek. Benim eltim de aynı asla çağırmaz bi çay içmeye bile. Bende bundan sonra evime almıyorum. Kimsenin enayisi değilim 

önce (359 puan) tarafından

Valahi cnm 2 yıldır cagirmamis gel diye şimdi tatil olsn hemn arar geleyim size oturmaya sürekli ben ağırlım istyr 

önce (3,512 puan) tarafından

Seni kullaniyor işte bedavadan yiyecek. Olmaz öyle.  Niye kabul ediyorsun ? Ben 9 ay önce turkiyede yaşıyordum taşındım yurtdışına ben tr deyken kaç kere eltimi yatılıya ağırladım. Full hizmet. Buraya taşındım aramızda 1 saat 10dk arabayla baktım o çaya çağırmayı bırak evine almıyor.. Banada 1 kere ev görmeye geldiler..eşime dedim bitti daha evime almıyorum. Kaç kere yatılıya aldım bi çay demleyip çağırmadı 9 ayda..beni çağırmayan evime de gelip hazıra konmasın bi zahmet. Sen 2 yıldır 1 kere çağırmadı diyorsun ve yüzlerce kez sana gelmiş yemiş içmiş. Ne münasebet. Benim evim otel mi. Asla kabul etmezdim.

-Reklam-
+2 oy
önce (808 puan) tarafından

Sende aynisini ona yap bırakma gelsin size.hatta yarın bı yere gidecem fln deyip iptal ettir. Sonrasında evdemisin yarın sizdeyim de sen git

Dün gorumcem mi cagirdm biliyrda yani hemen msj atıp sizd gelecem oturmaya dedi bende dedim ki hani nilyrsn davetli misaifirm var dedim hemn aaa unutmusuma bagladu aslında dün kabul etmiş olsaydım gorumcemde burda ya aksm yemeğine kadar planladı aslında kalmayi görümce uzaktan gelyr çocuklara hediye gelirken bana tatlı vs getrms çayın yanına onun evine giderkene de hicbirsey goturmemis kahvaltısını yapıp gelms benm görümce bizde 12 kadar kaldı gitmek istemiyorum ama uykunuz geldi dedi daha öyle gitti

+1 oy
önce (2,651 puan) tarafından

Niye bu kadar hevesli gelmeye anlamadım 

Kendi bugün 12 dediki gelecem dün hayır dedim bugünde gelecem dedi ,tm dedim bu seferde üst katındaki komşusuna kahveye gitms bende aradm nerde kaldin saat geç oldu diye misafirlikteyim dedi içim gelecem dedi şimdi saat ztn 3 oldu bu saaten sonra gelse aksma yemeğe kalms olck iki ksiiye yapmak nerde 5.7 kişiye yemek yapmak nerde sürekli hep ben ağırlım kafasında hiç kendi 2 yıldır ağırlamamis evinde sürekli bize gelme çabasında

önce (2,905 puan) tarafından

Sende yemek ne yapma, kek borek gun tarzinda basit seyler hazirla. Saatinde geleydi. Hazirlikta yapamadim aksama sen geleceksin diye, bari makarna uapim bugun de. Cani isterse makarna yesin sizle :)))

önce (2,651 puan) tarafından

Aynen ben olsam kek börekte hazırlamam kuru çay 😅 makarna de aynen öyle yaparım çocukların canı istedi derim 

önce (754 puan) tarafından

Bncede makarnayı hak ediyor 😅

+1 oy
önce (18,384 puan) tarafından

Hep sen geliyorsun bu seferde ben geleyim size çay içmeye kahve içmeye de lafı çevir zor mu ? 

0 oy
önce (4,570 puan) tarafından

Kabul etme mecbur değilsin 

0 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Bazı insanlar nasıl beceriyor bu kadar geniş olmayı ya valla hayret ediyorum 😡 arana mesafe köy böyleleri karsinadiki kulaniyor menfaatci

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 217 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
+1 oy
6 cevap 209 göst.

410,928 soru

12,365,947 cevap