+1 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından

Kızım diyanetin 4 6 yaş kursuna gidiyodu.ayda 1500 veriyodum sonra eşim işi yok diye öğretmene elvin gelemicek dedim oda maddi nedenlerdense halledecek dedi. İlk dönem bedava gitti. Şimdi aynı hoca ikinci dönem gelmicekmos başka hoca gelecek hocada mesaj attı gelen hocaya bahsetme ben IBAN atarım sana dedi. Bende kim odicek dedim ben odicem dedi. Bende şaşirdim diyanet bazı kişilere heralde ücretsiz veriyo sandım. Hocaya da siz odemeyin sağolun dedim. Ücretsiz vermiyomu hiç bı diyanet öğretmenin kendi cebinden verdiğini bilseydim odetmezdim asla şaşirdim bu duruma

3 Cevaplar

0 oy
(8,136 puan) tarafından

Cok iyi kalpli ogretmenmiz. Allah razi olsun ondan

(846 puan) tarafından

Evt gercekten öyle ısrar etti odicem diye ama kabul etmedim. Eşim işe başladi belki bizden daha az bile kazaniyodur diye düşündüm 

-Reklam-
0 oy
(11,011 puan) tarafından

Belki aralarında bi dernek vardır ordan destek alıyordur belki kendi cebinden veriyordur

(846 puan) tarafından

Nasıl halledeceksiniz dediğimde ben odicem dedi. Dernek fln olsa söylerdi bu şekilde yapıyoruz diye

(11,011 puan) tarafından

Kendi içinden gelmiş bence teşekkür et 

0 oy
(1,230 puan) tarafından

Canm ücretsiz Yaz kursu dışında yok bende görevliyim Antalya Finike de öğretmenimiz kendi inisiyatif ile kuruma ödemeyi yapmış bundan sonrakileri icin de ödemeyi kabul etmiş kurumumuza et gıda meyve kırtasiye gibi bağışları yapmak için bir çok hayır sever destek olalım diye geliyor bunu kendi ödemiş veya bir başka ahbapdan destek almış olabilir Allah hayirlarini kabul etsin yerini doldursun inşallah.

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 563 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kokinalog (737 puan) tarafından soruldu

413,248 soru

12,442,029 cevap

46,024 kullanıcı