+1 oy
434 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar 4 senelik bir mutfak masam vardı 5 senedir evliyiz neyse spotcudan aldık aldığımız günden beri masanın ayakları sallanıyordu kenerlari atmıştım yapıştırdım sandalyelerim kırıldı son 2 tane kalmıştı eşime dedi kirilsa biri daha yapmazsan masayı komple Atacam diye yapmadı ben o isteyken komple attım eve gelince yok efendim yapacaktım yok bilmem ne diye konuştu bende aldığıktan 1 ay sonra sandalyelerin kırıldı götür yap dedin yapmadın şimdi mi yapacaksın filan dedim kavga ettik sizce kötü mü yaptım ya 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (4,227 puan) tarafından

4 yıl önce ayakları sallanan sandalyeleri hemen kırılan masa sandalye alan kocanda sorun yok sen artık kullanmak istemediğin masayı evden çıkarırken zaten 4 yıldır idare ederek kullandığın ayaklar kırılınca sen bilerek kırmış oldun öyle mi.

Ayaklar kırılmasada sen artık kullanmak istemiyorsun neyi anlaşılmıyor bu durumun zaten evden gonderiyorsun ayagi kirilmis kirilmamis ne onemi var ?
Yapıp yapmaması değil sorun 4 yildir sen idare ederken aman benim karım ne tutumlu dedi mi de  simdi bilerek kırdın diyor.Hem tamire yanaşmıyor hem yenisini almaya lukse bak o böyle tercihler yaparken sorun yok sen bir hamle yapınca vayy kötü kadın seni ...
önce (51 puan) tarafından

Ay bunları kocama diycem :D

önce (3,107 puan) tarafından

Senin yorumu okurken hem sinirlendim hem içimin buzları eridi kız 

Git şöyle kız aynen böyle kocana özellikle saplat su karım tutumlu dedin cümleyi yuzune:D:D

önce (4,227 puan) tarafından

Sinir bozucu ama tam olarak yazdığım gibi neyse inşallah eşine 3-5 laf eder de rahat eder yoksa işi zor.

-Reklam-
+1 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Masa için yani dünya malı için değmezdi diye düşünüyorum

Ya işte diyor ki mesele masa değil yaptığın hareket ya mutfaktan çıkartırken ayakları filan da kırıldı oda diyor ki sen bilerek kırıldın işte nasıl bir kadın oldun filan ama o hale de gelebilirim çünkü halılarım perdelerim hepsi çöp olmuş evim küf içinde hiç bir şey yapmıyor bir musluk bile degismiyot aile apartmanı bugün kayinimi çağırdım o gelip değişti 

Sanma sadece senin eşin böyle benim eşim anne yanı beşiğini anneme götürmek için 8 ay bekledi aramız annemle 3 dakika araba ile yine götürmedi sonra da deprem oldu zaten yer gök yıkıldı yani çok da takmamak lazımmış bende o süreçte milyon kere söyledim oralı olmadı yapmayan kendini de paralasan yapmaz

Sanma sadece senin eşin böyle benim eşim anne yanı beşiğini anneme götürmek için 8 ay bekledi aramız annemle 3 dakika araba ile yine götürmedi sonra da deprem oldu zaten yer gök yıkıldı yani çok da takmamak lazımmış bende o süreçte milyon kere söyledim oralı olmadı yapmayan kendini de paralasan yapmazz

+1 oy
önce (1,943 puan) tarafından

Yani kötü yapmışsın. 

Neden sana lazım olan bir şeyi alıp çöpe atasın ki anlamıyorum..

Kocan bir daha masa almazsa haklıdır.

Hadi sandalyelerin kırıktı attın diyelim masayı neden attın

Çünkü oda ayakları sallanıyordu yapmıyordu bir musluk bile degismiyot bugün kayinimi çağırdım en son gelip değişti 

+1 oy
önce (2,066 puan) tarafından

Zatn hep bahane bulurlar isim barysonra sonra diye ertelerler ama atsan Kırşan yada başka birşey yapsan o zmnda onların yapacağı tutuyor

Evet aynen öyle vallaha kaç aydır banyo musluğum bozuk sinirlendim alt katta kayının vardı onu çağırdım gelip yaptı 

+1 oy
önce (867 puan) tarafından

Onu arayıp atıyorum haberin olsun demeliydin sonuçta ev sizin ortak yaşam alanınız bu.  Yüzden kızmış olabilir uzatmanın da manası yok bence

İyide aradım söyledim atarken ayağı kırıldı o ona sinirlendi bilerek kırmışım işte filan diye nasıl bir kadın olmuşsun nasıl bunu yaptın diye kızdı 

+1 oy
önce (13,394 puan) tarafından

tam benlik hareket bu😅😂😂

1 derim 2 derim hadi 3ü derim baktım olmuyor atarım. bi de çemkiririm sesini bile çıkartmaz o zaman😂

:DVallaha öyle hasta ediyorlar sonra hastasın diyorlar 

eşim de öyle der ama yapıyorum ne var. evet maksimum 3 güne yapıyorum dediği şeyi 3 sene sonra yapıyor ama yaptım sonuç olarak diyor. gel de delirme

önce (1,035 puan) tarafından

4 sene sonra yapmamış adam, post sahibi geç bile kalmış 😅😅

evet iyi sabretmiş😅

0 oy
önce (2,643 puan) tarafından

Ay bizde evlendigmzde bi masa almistik ama kaynanyla bir oturuyordm ozman.ayri eve cikarken kaynnam borc bitmedi diye butun esyalari verdi bize.neyse esime dedimki bak aticam bunu yeni masa istiyorum diye beni senelerce oyaladi.baktim olmuyor bende aldim masayi attim.eve geldignde agzni acamadi sonra masa almak zorunda kaldi.yaptgmdan da pisman degilim yine olsa yine yaparim.

Bende değilim vallaha :D

0 oy
önce (7,110 puan) tarafından

Bence çokta iyi yapmışsın epeyde sabretmişsin üstelik eline sağlık 

Haha bence de :D

0 oy
önce (251 puan) tarafından

6 sandalyeden 2 su kırıldı balkondan attm aşağı akşam gördü birini balkona köy dedi öbürünü attı masada şişip kalkmış hep üst kısmı bende kırıp aticm eşimde diyor ki seneye kadar almam bende yerde yeriz diyorum misafir gelince naoicksn diyor yerde yerler istemeyende gelmez keyfi bilir dedim 

Aynen bizde yerde yiycez :D

0 oy
önce (8,000 puan) tarafından

Yengemde öyle birşeyi neydi bilmiyorum merdivenlerden yuvarlamisti jsjsjsj bekar ve küçük olduğum için şaşırmıştım ama şuan düşünüyorum haklıymış 😁

:DEllerine saglik

0 oy
önce (4,319 puan) tarafından

Aman boşver iyi yapmışsın iki konuşur üçüncüye susar gitsin yenisini alsın almazsa otursun yer sofrasında yesin yemeğini 

Aynen öyle vallaha 

0 oy
önce (2,389 puan) tarafından

Ben kafasına atardım direk sen yine dışarıya atmışsın iyi . 

:DHaha evet 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 818 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.
30 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 3,292 göst.
0 oy