+1 oy
468 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba erkek bebek için ne yapmalı

14 Cevaplar

+8 oy
(10,617 puan) tarafından

Bir bardak suya bildiğin bütün baharatları atıp güzelce karıştır bir gün buzdolabında beklet, içtikten sonra sabaha karşı birliktelik yaşa aman günduz veya gece olmasın sakın ha yoksa kız olur bak 😂😂😂

(2 puan) tarafından

Çok komik 

(10,617 puan) tarafından
+1

Inan senin sorundan daha komik olamaz 🙂

(10,884 puan) tarafından

Ayy gülme krizine girdim resmen 😂

(948 puan) tarafından

Hahaahahahaah 😁😁 

(3,136 puan) tarafından

Dua etmeyi de mi oneremedin yapamadınsa hoş mu bu tepkin 

(10,617 puan) tarafından
+1

Birincisi dua istemiş de ben mi etmemişim?? Resmen öneri istiyor nasıl erkek bebeğe hamile kalabilirim diye. 

Ikincisi tepki gösterecek bişey demedim ironik şekilde bunun mümkün olmadığını belirttim.

Üçüncusu herşeye duyar kasmayın ve herkesin avukatlığını yapmayın :)

(3,136 puan) tarafından

Sen tepki versen amenna iyi hoş . böyle birşeyin mümkün olmadığını sadce dua edip tevvekkul edebilirsin diyeceğine hadi demedin ama resmen dalga geçmişsin . Tatmin oldun mu :D

Ne yapcan bende avukatlık yapınca tatmin oluyorum kız :D

(6,425 puan) tarafından

dua da ise yaramiyor ben kiz olsun insan gibi besleyip buyuteyim beni zivanadan cikarmasin diye rabbime yalvardim erkek cikti:)

bide yat kalk dua et kiz olsun diye. ben kiz olsun diye dualar ettim sakince guzelce beni zorlamadan buyur diye. erkek cikti:) dua edersen tam tersi geliyor:)

(10,617 puan) tarafından

Dalga geçtim zaten bunu inkar etmiyorum ki 😂😂

(588 puan) tarafından

İtiraf et komikti sende gülme krizine girdin 🤣🤣🤣

-Reklam-
+4 oy
(1,221 puan) tarafından

Yani daha önce bir çocuğun var mı ilk çocuğun falan kızmadı erkek istiyorsun önce bir onu söyle arkadaşlar siz de hemen dalga geçmeyin bir önce kodunu öğrenelim ondan sonra bakarız duruma şu an değil şu an bir şey sormuş kadın belki onun için önemli belki o önemsemiyor ama eşinin tarafı belki çok önemsiyordur bilemem bak benim mesela bir tane kızım var ikinciye hamileyim geçen cinsiyetini öğreneyim mi dedim kocam kıyameti kopardı neyse Allah sağlık versin dedi belki onun eşi bu şekilde bir tepki vermiyordur kızlar lütfen yaşadığımız ülke yaşadığımız şartları biliyorsunuz bu kadına bu kadar aşağılamak sizce normal mi yapmayın lütfen yapmayın böyle şeyler ya

(439 puan) tarafından
+1

+++++++

(1,221 puan) tarafından

Benden de +😂😂

(308 puan) tarafından
+1

Çok doğru dedin ne kdr boş insan varsa toplanmış bu posta kadına laf saydirmislar  hepsinin de erkek evladı var adım kadar eminim kız olsaydı normal karşılardı bu durumu  

(1,930 puan) tarafından
+1

Kız bebek için adet günleri takip ediliyor sağ sol tarafa yatma gibi şeyler duyuyorum veyahut beslenme konusunda değişiklik. Bana da sorusu kötü ve saçma gelmedi nasıl ki bir insan kızı olsun isterse tabi ki bir oğlu da olsun ister. Ama kız isteyen oldu mi kimse yargılamaz kız meraklısı demez erkek dediğin an meraklısı olursun halbuki evlat evlattır biri olan her zaman diğerini ister benim de kızım var ve tekrar kızım olacak. Çok şükür tek isteğim sağlıklı olması ne eşim ne ailemiz bunu sorun yapacak insanlar değiliz. Ama cidden isteyen dile getiren oluyor. 

Allah hayırlısını sağlıklısını versin gönlüne göre versin herkesin….

(308 puan) tarafından

Amin canimm işte bunu demek zor geliyor bazı gereksiz insanlara hemen topa tutarlar çok bilmişler 

+2 oy
(286 puan) tarafından

Benim 3 kızım var bir oğlum olsun istiyorum bunuda şu şekilde yapıyorum Allah'a dua ederek verdiklerine şükür ediyorum hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı bir erkek evlat versin diye dua ediyorum bunu kimse yadirgamasin insan olmayanı istiyor

(680 puan) tarafından

Benımde Oğlum vardı hep kız istedim kız isteyince nasıl ki yadırganmıyosa aaa evet kız evlat başka deniliyosa erkek isteyene de aaa evet erkek evlat annesinin gerçek aşkıdır denilmedi resmen ayrımcılık var  .... 

(286 puan) tarafından

Bu senin düşüncen çocuk doğurmak istemiyor olabilirsin

tarafından

Bu devirde 2 çocuk ideal bana göre 

Herkese saygı duyarım. 

(286 puan) tarafından

Çok doğru olmayan isteniyor şükür ki istediğim Rabbimiz bunu yadirgamalarina anlayamiyorum kız isteyince sorun yok erkek isteyince yadirga 

(680 puan) tarafından

Takma boşver herkes özgür ben bazı arkadaslarım var çekine çekine bir oğlumuz olsun istiyoruz diyolar kızıyorum neden çekiniyorsunuz bagıra bagira söyleyin bunda çekileceğiniz bir şey yok diyorum kimseye kalmamış kimin gönlünde ne geliyorsa Rabbim onu ona nasip etsın

+1 oy
(439 puan) tarafından

Hayirlisini isteyerek dua et istersen inşallah kabul olur

+1 oy
(200 puan) tarafından

Valla kadın kötü bise dememiş hemen dalgaya  aliyorlar olabilir ister cnm bnm bir tanıdığım var dı kız olması için adet günlerini takip ederdi falan sende bir araştır istersennn

+1 oy
(3,136 puan) tarafından

Bak canım sana burda bin tane öneri versinler burdakiker değil doktorlar versin boş RABBİM in elinde bu konuda şüphen ollmasin ve sadce dua et sürekli RABBİM den RABBİMİN meyvesini istiyorsun amac ellerini ondan işte Hz Zekeriyanin duasını oku bol bol sonra tevekkül et RABBİM hakkında hayırlısı ile nasiplendirsin şayet insan nasipten ötesine gecemiyir

(308 puan) tarafından

Ne güzel yazdın canım bende öyle yapıyorum Rabb'im ne verirse en güzelini verir istemek günah değil ondan istemek en doğrusu 

0 oy
(10,884 puan) tarafından

Neden erkek bebek? Evladın cinsiyeti mi yoksa sağlıklı hayırlı olması mı daha önemli neyin hırsı bu? 

(439 puan) tarafından

Hirstan değil de belki erkek çocuğu olsun istiyordur olabilir yani ikisi de nimet Allah ikisini de isteyenlere tattırsın. Ama böyle yöntemler olmaz tabii

(10,884 puan) tarafından

İstemek dilemek farklı ama hırs yapıp erkek bebeğe şu yöntemle hamile kalabilir miyim diye plan yapmak farklı

(439 puan) tarafından

Hırs yaptını nasıl anladınız ki kendince bir yöntem varmıdır acaba diye düsünüyor diye düşündüm ben açıkçası . Tabii eğer dediğiniz gibi hırs yapıyorsa Çok yanlış.

(10,884 puan) tarafından

Hırs şudur erkek bebeğe nasıl hamile kalınır erkek bebek için ne yapılır bu resmen hırstır haa erkek evlat isteyebilir mi evet isteyebilir bunda bi sakınca yok bana kalırsa ama hayırlısını sağlıklısını istemek varken sadece erkek evlat diye diretmek allahın gücüne gider ve erkek evlatla imtihanı agır olur evlat evlattır kız erkek ne farkeder 

0 oy
(1,926 puan) tarafından

Eşinin bol potasyum alması gerekiyor. Potasyum erkek bebek için etkili magnezyum da kız bebek için. Tabii ki Allah ne dilerse o olur ama bilimsel olarak da böyle bir şey diyorlar...

(2 puan) tarafından
+1

Teşekkürler sağolun 

0 oy
(3,948 puan) tarafından

Erkek bebeğe hamile kalmak içinmi sordun anlamadım eğer böyle bir şey ise saçma bir soru olmuş Rabbim ne uygun görürse o olur 

0 oy
(308 puan) tarafından

Dua ederek canım benim de iki kızım var ve her gün Allah'a bana erkek evlat anneliği de tattir diye dua ediyorum yoksa ne yapsak boş inşallah bir erkek evladın olur benimde öyle inşallah hamileyim bilmiyorum cinsiyetini daha

0 oy
(29,537 puan) tarafından

Eşini Sandalyeye otuttur üç defa etrafında tur at  

Yapmayın bacım nasipten ötesi yok

0 oy
(3,720 puan) tarafından

Ne kadar doğru bilmem, yumurtlama günü olan ilişki daha çok erkek bebege hamile kalinirmjs. Öncesi olan ilişkiler ise daha çok kız bebege. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Yumurtlama gününü biliyorsan sadece o gün ilişki yaşa. Allah büyük. Olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok canım 

(3,607 puan) tarafından

Nasip bence yumurtlama testiyle hamile kaldım 2 kere iki kızım var 😚

0 oy
(6,159 puan) tarafından

Nasıl bir baskı altında olduğunu yada nasıl bir sıkıntı içinde olduğunu bilemem ama bildiğim bişey var ise buda Allah'tan hayırlısını dile gülüm çünkü kızda olsa erkekte rabbim onunla imtihan etmesin her daim Allah'tan hayırlısını iste 

0 oy
tarafından

Böyle şeyler biraz da genetik bence . Ben anneme çekmişim 2 oglum oldu . Başka da cocuk düşünmüyorum annemin 3 oğlu olmuş pespese 🤪🤪🤪🤪🤪

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 213 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.

413,189 soru

12,440,306 cevap

45,961 kullanıcı