+1 oy
293 göst.
önce Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ev tekim kimse  yok bugelen gidenin yok kocam desen iki gün evdeyse beş gün annesinde çocuklar bende evin herşeyi bende gezmem yok bazen çok bogalmis hissediyorum içimdeki ses çocuklara bağır kız diyor onlar yaramaz uyumazlar ama kendimi zor zapt ediyorum bazen diyorum sen nasıl bir annesin insan çocuğuna vurmak istermi bu seferde ağlama krizine giriyorum

7 Cevaplar

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Kocan niye yanında değil ne işi var anasında

Madem anasından kalacaktı ne diye evlenip ev kurmus

önce (16 puan) tarafından

Bilmiyorum bir türlü anlamıyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (149 puan) tarafından

Kocan neden annesinde kabul etme öyle şey mi olur? Çocukların ne suçu var onlar günahsız sana arkadaş olacak kişiler onlarla mutlu olmaya çalış 

0 oy
önce (3,184 puan) tarafından

Seni iyi anlıyorum. Eşine sitemini öfkeni bunalımını çocuklarına istemsizce bağırarak çıkarıyorsun. Kimse dört dörtlük anne değil. İster istemez bizde bunaldığımızda bağırıyoruz ama bol bol dua et. Gerçekten ruha şifa olan en güzel şey dua ferahlık sağlıyor insana. 

Çıkarmıyorum aklımdan geçiyor bu sefer ağlıyorum 

önce (3,184 puan) tarafından

Rabb'im gönlüne ferahlık versin inşallah canım 

İyice cikmazdayn

0 oy
önce (1,523 puan) tarafından

Ya ne güzel çocukların vat kocalarıyla sıkıntı yaşayıp yada mutsuz olup bunu çocuklara yansıtan anneleri bn anlıyamıyorum ben si*tir ederim kocayı isterse hiç gelmesin paramı versin yeter bn kızımla yan yana olduktan sonra hep mutlu olurum gezme tozma da umrum olmaz 

Maddi sıkıntı yaşıyorum 

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Evlendikten sonra annesini hala eşinin önünde tutan erkekler ne düşünüyor, ne istiyor anlamıyorum. Eşinin eve bağlanması lazım. Ya açık açık konuş ya da bir gün eşine patla böyleyken böyle ben boğuldum diye. Çocuklara vurup etme canım yazık, beni annem çocukken çok dövdü. Babama sinir olup benden çıkarırdi. Ben hep içten içe annemden nefret ettim. Kardeşim ve ben şimdi annemle konuşmuyoruz. Baktın eşin anlamıyor, üste çıkıyor vs küs birkaç gün değerini anlasın. Biz hanımlar bu dünyaya sevgi dilenmeye de sevgi kirintisiyla doymaya da gelmedik. Kendi ozdegerinin farkında ol ve bu özgüvenini eşine de yansıt canim

Kaç kere denedim adam ailesinden vazgeçmiyor 

0 oy
önce (903 puan) tarafından

Çocuklarını alıp parka gotursen temiz havada yürüsen acılirsin çocuklarda iyi gelir . Çok haklısın insan bazen bunaliyor.hele ki eşin var olupta yokmus gibi olması çok kötü. Herşey tek bir insana yüklenince insan çok bunaliyor . Ama çocuklara kızma lütfen onların hiç bir suçu yok 

Onlara elimi kaldırmaya kıyamıyorum  herzaman gotururm

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Eşiniz neden annesinde kaliyor ? Üstelik günlerce? Sebebi nedir

Orası köy Muş daha rahatmis ve burdan iki saat daha fazla uyuyup ise gidiyormus

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,017 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,736 puan) tarafından soruldu
0 oy