+2 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (1,006 puan) tarafından

Sorum yukarıda 

16 Cevaplar

+1 oy
(3,694 puan) tarafından

Valla ben hamilelikte ve emzirmede de oruç tutulmasina kesinlikle karşıyım 

İsteyen lincleyebilir umrumda değil 

Çocuğumun vebalini alamam almadım da çok şükür 

İki kızımda da tutmadim suan tutuyorum 

İlm kizimkini o zamanlar memeden ayırınca yavaş yavaş tuttum 

Şimdi de ikinci kiziminkini tutuyorum 

1 ay oldu 

Subatta da devam edeceğim iki ayı dolduracagim 

Rab'bim kolaylık sağlamış niye hem kendimi hem bebegimi sıkıntıya sokuyum

-Reklam-
0 oy
(623 puan) tarafından

9 aylık oluyoruz o yüzden tutamayacağım zaten ramazan da doğacak inş

0 oy
(6,275 puan) tarafından

ben ikisinde de tutmadim emziririrken de tutmadim.  cocuk zaten anami aglatiyor susuz sekilde bebek buyutulmezdi yani ben dayanamazdim o stres gerginlikle agzim kupkuru olurdu. o yuzden tinla borcum var malesef

0 oy
(200 puan) tarafından

Tutmayı düşünüyorum deneyecegim çok zorlanırsam zorlamicam ama emzirirken tutmak da zor borcumda olsun istemiyorum bakalim:D

0 oy
(84 puan) tarafından

Geçen ramazanı tutamamistım bende lohusalığım ramazan ayına denk gelmişti. Şimdi de borçlarımı tutuyorum. Bu yıl ki ramazana inşallah borçsuz girmek istiyorum.

tarafından

Gecen sene bnde ramazanda dogum yaptım tutmadım. Ama bu sene tutmak istiyorum 

(84 puan) tarafından

8 gün oldu benimde inşallah Şubat ayını oruçlu gecirebilirsem 30 günlük borcumu bitirmiş olacağım. 

0 oy
(74 puan) tarafından

Benimde doğumum tam ilk haftasına denk geliyor malesef bu sene benden geçti Rabbim önümüzdeki ramazanlara inşallah 🤲🏻

0 oy
(140 puan) tarafından

Ayy canım valla doktorum çok su tuketmemi tembihledi. Bir de çok sık acikiyorum ve acıktıgim an mide bulantım oluyor. Bu sebeple ben tutamayacagim

0 oy
tarafından

Ben tutmicam acıkmaktan ziyade su için tutmicam 

0 oy
(158 puan) tarafından

Ben geçen sene hepsini tutum Allah'a şükür bebeğim sağ salim doğdu yine olsa yine hepsi ni tutacağım

0 oy
(10,836 puan) tarafından

Düşük yapmasaydım ramazanda 4 buçuk aylık olacaktım ve tutardım ben içim rahat etmezdi diğer çocuklarımda da tutmuşturm

0 oy
(17,444 puan) tarafından

Borç biriktirmeyi sevmem. Elimden geldiğince tutuyorum. Geçen sene emziriyorum oğlum 6 aylıktı tuttum hepsini. Ondan önceki sene hamile idim tuttum hepsini. 

0 oy
(135,759 puan) tarafından

oruc borclarimi yeni bitirdim ❤️❤️😍 tutucam ben

0 oy
(36 puan) tarafından

Eşim tut diyor ama ben tutamam 

0 oy
(2,080 puan) tarafından

Kızımda gebeydim.tutmadim şuanda doğumum Ramazanda olur kesin tutmam 

Kandillerde de tutmadım acıkınca şekerim düşüyor heleki hamileyim tutmayı denedim yapamadim 

Kalacak mecbur hepsini sonra kazasını olarak tutcam

0 oy
(1,678 puan) tarafından

3 hamilelikte de tuttum canım çok şükür hiç zorlanmadım, bilakis çok dinç hissettim😻

0 oy
(1,708 puan) tarafından

Geçen sene ramazanda 6 aylik hamileydim doktorlar konustum doktorum da tut ya da tutma diyemem orucunu bilinen bir zararı yok yetersiz beslenmek zarar verir dedi (doktorum fransiz bir ateist bu arada) ben de iftarda sahurda dengeli yiyerek bütün ramazanı tuttum aclik ya da susuzluk yasamadim. 

Bir gün tut bir gün bırak 2 gün tut bir gün bırak deneyebilirsiniz tutmak istiyorsanız 

(1,006 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum tutacağım inşallah 

(1,708 puan) tarafından

Ama mutlaka dengeli ve güzel beslenin sebzenizi proteninizi güzel alın ben bir de takviye multivitamin kullanıyordum çok faydasını gördüm onu da tavsiye ed3rim 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,028 göst.
8 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde ElifNur61 (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 201 göst.
28 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 432 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde irmikmoms (455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 673 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,800 soru

12,396,572 cevap

44,203 kullanıcı

Kategoriler

...