+2 oy
381 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar eşim benden hiç memnun değil aşırı kıskanıyor çok pimpirikli cinsellik konusunda hiç iyi değilim o konuda memnun edemiyorum ama elimde değil inanın yani hiç eşimi arzulamiyorum çok isteksizim 24 yaşındayım anlamıyorum bende kendimi eşim ise hergun ister yani onun için çok tartışıyoruz resmen ağlıyorum bana dokunma diye napicam bilmiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,669 puan) tarafından

Ya senin de canın var her gün ister durursa istekmi kalır sana biraz nefes almaya fırsat versin 

-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından

Kıskançlıkla cinselliğin ne alakası var yeni mi evlisiniz 

(26 puan) tarafından

Hayır onu sevmediğimi düşünüyor ve kıskanıyor bu yüzden 

(26 puan) tarafından

Hayır 4 sene oldu 

(313 puan) tarafından

Böyle düşünmesi çok normal cinsellik ilişkinin dinamiğini sağlıyor karı koca arasında 4 senede yeni sayılır canım tazesiniz  belki de sorunlar seni isteksizlestirmistir bazen gerçekten herşey kafada bitiyor psikolojiyle alakali

0 oy
(1,278 puan) tarafından

Biraz aile zoruyla evlenmistiniz galiba. Birde çocukta oldukça etkiler. Psikolojik bir destek alın daniisn. Cinsel terapi yapan uzmanlar var belki iyi gelir durumunuza 

(26 puan) tarafından

Evet ya çocuktan sonra oldum böyle 

(1,278 puan) tarafından

Bir destek al canım çekinme. İçine ata ata insanda yaşama hevesi bile kalmaz. Kocanda seni zorlamasin konuş. Belli günler belirleyin. Ona göre zamanla isteğinde artar diye düşünüyorum 

(724 puan) tarafından

Çocuktan sonra emzirme döneminde uzun bir süre isteksizlik oluyor maalesef.

0 oy
(29,452 puan) tarafından

Yani isteksizliğin için Dr gidebilirsin

0 oy
(13,654 puan) tarafından

hem kadın doğuma hem de psikiyatriye gidebilirsin. bir sorun var belli ki

0 oy
tarafından

Sanırım ten uyumunuz yok 

0 oy
(18,621 puan) tarafından

Sürekli reddedersen adam sevilmediğini düşünür çünkü ya cinsellikte bir problem var ya da ona olan duygularında yorumunu çıkartır neden isteksizsin bunun için doktora gittin mi ? Gitmediysen git evlilik cinsellik olmadan yürümüyor maalesef 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 391 göst.
5 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,706 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 298 göst.

411,663 soru

12,392,760 cevap

43,898 kullanıcı