+2 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,672 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar hayırlı cumalar 🫶🤗❤️ bittimi işler kahvaltı yapıldımi 👊

İşlerim  kısmen bitti yemeklerim hazır tavuk suyu na şehriye çorbası ve ıspanak yaptım ☺️ üşenmezsem sebzeli bulgur yaparim öğleden sonra 🫣🫣 bugün halilarim gelecek kalanları vericem oğlum durursa güzel dip köşe temizleyip öyle sermek istiyorum 😇😇

Bebem uyumusken bii kahve içeyim sunum filan yok artık sonuna kadar icersem şükür 🤲🤲

image

13 Cevaplar

+1 oy
(938 puan) tarafından

Neden sabahin erken saatlerinde yemek yapıyorsun 

(4,672 puan) tarafından

Fırsat bulduğum zaman yapıyorum 1 ikincisi sonuçta bu evde üç buçuk yaşında bir çocuk var artık ben yaşıyorum acıktığım zaman da oturup yiyorum çocuk durmadı yemek yapamadım bahanelerin arkasına sığınmıyorum

(137 puan) tarafından

Büşra seni hep gözlemliyorum sabahın 6 sında hep yemek yapıyorsun bnaa da tuhaf geliyor şahsen 

-Reklam-
0 oy
(16,583 puan) tarafından

Günaydın ben de kızıma kahvaltı veriyorum oradan da hastaneye gideceğim 🤩🤩🤩

(4,672 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm hayrola 

(919 puan) tarafından

Fato postumu silermisin

0 oy
(508 puan) tarafından

Günaydınnnn güzel kadınının 🥰 postunu görür görmez geldimmm nasılsın iyi misin çocukların nasıl ya bayılıyorum ben sana biliyor musun bu arada eski kullanıcıyım da hesabı açtım yeni.. 🤭 annemdeyim ben daha kahvaltı yapmadık koştum eczaneye kocayyla ertesi gün hapı almaya hahaha:D 

(4,672 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım inşallah hap işe yarar kazaya kurban gitmezsin

(508 puan) tarafından

Yarar umarımmm

0 oy
(4,315 puan) tarafından
    Günaydın canım ve maşallah sana ..daha eşimle oğlum uyuyor o yüzden işleri yapamadım ama yemek yaptım sayılır mı 🥰

(4,672 puan) tarafından

Sayılır sayılır niye sayılmasın iftardan çok yemek yapması daha çok yoruyor insanı ♥️🥰🥰

(4,315 puan) tarafından

Evet valla zaman alıyor 🙂

0 oy
(45 puan) tarafından

Merhaba canım çok hastayız aile boyu nereye yetiscemi şaşırdım 

(4,672 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

0 oy
(345 puan) tarafından

Gunaydinnn afiyet olsun 

Anca gözünü acan ben kalkamıyorum 

(4,672 puan) tarafından

Günaydın canım teşekkür ederim

0 oy
(554 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun. Maşallah canım uykun gelmiyor,😊

En küçük kızım 11 aylık gece yatırmiyor ve eşim gitti kızlarımla beraber uyuyoruz kalkmak istemiyorum çok uykum var 

(4,672 puan) tarafından

Bu gece sabaha kadar hiç uyanmadan uyumuşum o yüzden uykum gelmiyor yani iyiyim sağ olsun eşim bakmış çocuklara ben hiç ruhum duymadı

(554 puan) tarafından

Ohhh ne güzel Rabb'im nazarlardan korusun sizi . Benim eşimde hep uykusuzum başım ağrıyor sabah erken kalkıyorum geç geliyorum eve. Bebeği emzirdikten sonra besige birakir bazen başka birşey yapmıyor 

(4,672 puan) tarafından

Benimkide 6 da kalkıyor 7 de işe gidiyor ve inşaat işi yapıyor aşırı derecede ağır ve yorucu işi ama bize asla yansıtmaz benim dinlenmeme gezmeme kendime zaman ayırmama fırsat verir 

(554 puan) tarafından

Ne güzel canım inan benim eşimin işi o kadar zor değil . Mahalle marketi işletiyor. Manav malzemesi kasaları ağır onları kaldırırken zorlanıyor bek fıtığı çıktı. 

Ama ben üç çocukla delirmek üzereyim 

0 oy
(5,830 puan) tarafından

Gunaydin bende islerimi bitirdim kizimi uyuttum sayilir. 

Simdi dusunuyorum ne yemek yapsam acaba diye

(4,672 puan) tarafından

Yapmaktan çok düşünmesi yoruyor insanı zaten

0 oy
(966 puan) tarafından

Günaydın ❤️ bende oğlumu uyutup üst kata eşimin dedesine bakıp inecem çok hasta kendisi 🙁 şu an da kahvaltı aşamasındayım 🥰

(4,672 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun dedeye canım inşallah bebişin uyur

(966 puan) tarafından

Sağol canım inşallah ❤️ 

0 oy
(1,989 puan) tarafından

Evi süpürüp sildim toz aldım wc banyo kaldı bir kahvaltı yapacağım sonra onlarıda hal ederim yemeğe kaynanamdayım

Afiyet olsun bu arada kolay gelsin 

(4,672 puan) tarafından

Afiyet olsun canım kolay gelsin teşekkür ederim

0 oy
(1,517 puan) tarafından

Günaydın canım. Bir haftadır annemlerdeyim çocuklara bi değişiklik olsun diye okullar tatilken getirdim. Hiç bir iş yapmiyorum bol bol gezmece :) 

Sen söylemiştin ya gramı bileklik yaptirdim gümüşçüye sagolasın  ♡ hayırlı cumalar.

(4,672 puan) tarafından

Oh ne güzel bol bol keyfini çıkar 

Rica ederim canım Rabbim güzel günlerde takmayı kullanmayı nasip etsin

0 oy
(3,640 puan) tarafından

Büşram bebek uyudu sonund benim uykum kaçtı ya saat daha sabah 5.30

0 oy
(2,767 puan) tarafından

Sana bı sinir oluyorum ki sorma nasi çoğu işin bitmiş oluyo böyle saçını basini yolasim var senin 🤣 ben daha kahvaltıyı toplayıp çamaşırları kurutmaya atcam 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 245 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defne21 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 314 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,117 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 252 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (767 puan) tarafından soruldu

412,147 soru

12,407,341 cevap

44,669 kullanıcı