+1 oy
166 göst.
önce Diğer kategorisinde (806 puan) tarafından

Kızım 4 6 yaş Kur'an kursuna gidiyodu.yuvamiz İstanbul'dan aradılar kayıt hakkı kazandı diye. Saat bir buçuk beş arasaydi gittiği kurs. Baya güzel şeylerde öğrendi aliştida oraya. Yuzlvamiz İstanbul yedibucuk beş arası eşim oraya götür daha iyi onun için diyo. Kararsizjm sizce ne yapiyim. Yuvamız İstanbul'a giden varmı çocuğu 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,246 puan) tarafından

Ben oranın oyun grubuna götürüyorum çocugumu hatta ilanını burda görmüştüm başvurdum kabul edildi yarın 2.haftamız olcak öncelikle devlet kurumu olduğu için önyargılıydım (devlet kurumlarına olan güvensizlik sebebini herkes bilir) fakat eğitmenler kesinlikle çocuk gelişim mezunu hiçbiri halkeğitim sertifikalı değil ve çalışanlar dahil son derece eğitimli çocuklar konusunda çocuklarin gelişimi için tüm mayeryaller fazlasıyla mevcut son derece temiz ve çocukların kavgalarında ağlamalarında son derece profosyonel davranıp anı yönetmeyi çok iyi biliyorlar kuran kursu için bişey diyemem fakat çocukların akranlarıyla kaynaşması okul adabıyla yetişmesi günlük hayatındaki becerilerini ancak kreş yada anaokulunda kazanabilir

önce (806 puan) tarafından

Sizden kayıt için ne istemişlerdi bana söyledi telefonda unuttum. Sadece kimlik fotokopis,i aşi kartı,bide kira kontratı aklımda kaldı. 

Ben oyun grubu oldugım için evrak farkı olabılır benden vesikalık ikametgah çocuk için tabi çocugun kimlik fotokopisi ve anne baba kimlik fotokopisi istemişlerdi

teşekkür ederim

önce (759 puan) tarafından

Yanlız hanımefendi burda kuran kursu die tabir ettiginiz yer devletin diyanet işleri bağlı hem anaokulu hemde dini egtim veren kresleridir orda çalışan öğretmenlerde kpssden puan almış atanmış ilahiyat ve çocuk gelişimi mezunu öğreticilerdir kimse halk egtimden aldığı sertifikaya devletin kurumunda kadrolu çalışmaz insanlara yanlış bilgi vermeyin bı kaçtır postlarda görüyorum sürekli 4 6yas kreş kurslarını sanki sadece kuran egtimi veriyormus gibi gösterip gomuyorsunuz iyice araştırın ondan sonra insanlara burda bilgi verin

Birincisi sanırım karıştıyorsun ben 1 aydan fazladır aktif değildim sadece 3 gündür aktifim ve cevaplar kısmından bak bakalım kreş yada diyanet kursları ile ilgili bi yorumum var mı diye ikincisi ben diyanet kursları ile ilgili sertifikalı şu bu demedim dikkatli okursan daha net anlarsın üçüncüsü nerden biliyorsun halk eğitim sertifikasıyla devlet kurumunda çalışılmadığını ücretli öğretmenlik gökten zembille indi heralde ücretli öğretmenlik için halk eğitim sertifikası gerekiyor bence sen yanlış bilgilerle gelme 

önce (1,086 puan) tarafından

Egeli teacher pardonda ücretli öğretmenlik için halk eğitim nasıl bir sertifika veriyormuş acaba bilmeden yine yorum yapmışsın ücretli öğretmenlik yapanlar diplomaya göre başlıyorlar.ayrica devlet kurumları için niye güvensiz demişsiniz ona da anlam veremedim 

Bence senin ne yazdığından haberin yok alta yazdığın beş altı soralım kuarn kurslarından sonraki cümlelerini bir daha oku istersen zira (kuran kurslarında )senin tabirinle 4 6 kurslarında getiri kadr akranlarıyla zamn geciriyorlar hepsi yaşıt cocuklar ve yeterince okul adabı alıyorlar zira sayilara renklere İngilizcesi e kadr ogretiliyor günlük hayatındaki motor becerilerini kazanacak çok fazla etkinlik yapıyorlar çok fazla meteryal ve oyun için mazeme bulunuyor çünkü devletin ve her imkanı sagliyor ayrıca ücretli öğretmenlik devlet kurumunda bir atamali bir memurluk değildir ücret karsiligi derse giren öğretmene denir geçici ve halk egtimden aldığı sertifikayla değil üniversiteden aldıkları. Egtim diplomasiyla çalışırlar sen bence bazı şeyleri bilmiyorsan yorum yapma ayrıca ben sana hep sen 4 6 yas kurslariyna yorum yapıyorsun demedim sürekli bunun hakkında sanki çok kötü bir yermiş gibi içeriğini bilmeden yorum yapılıyor dedim 

Resim, özel eğitim öğretmenliği, okul öncesi öğretmenlik gibi kursları var halkeğitimin bunun için Eğitim fakültesi yahut o bölümü okumaya gerek yok mesela su ürünleri mühendisliği okuyan biri hiç alakasız şekilde halkeğitimin sertifikasıyla ücretli olarak özel eğitim öğretmenliği yapabilir bizim alanda ne yazık ki özel eğitim okumadan sertifika ile ücretli öğretmenlik yapan çok var bence sen bilmeden konuşma bilmiyor olabilirsin ama bari idda etme... 

Bence sen bidaha oku ben kreş ile ilgili olanları söyledim kuran kurslarıyla ilgili bişeu diyemem diye belirtmişim ayrıca ücretli öğretmenlik ile atama yapıldığına dair bişey yazdıgımı hatırlamıyorum bence saracak yer arıyorsun sen 

Pardonda hangi özel egtimi okulu sertifikayla öğretmen çalıştırıyor Allah aşkına ozann özel egtimi bölümünü dört yıl okuyanlar aptalmi gider sertifika alır yapar öğretmenlik ve çocuk gelişimi keza yine öyle ilk defa senden duydum böyle birşey altta söylediğin cumleleride herkes biliyor dört yıllık öğretmenlik mezunu  atanamayan öğretmenlerimiz ihtiyaç halinde ücretli yapıyorlar yine üniversite diploması gerekiyor kimse yani sadece sertifikayla devlette calisamiyir 

Bence sen yazdıklarını oku ondan sonra birdaha düşün ne yazdığından haberin yok hadi iyi günler 

Ayy allahım hala iddalaşıyor ya hiç bişey bilmiyorsan git halkeğitime sor özeş eğitim sertifikasıyla ne yapıyorlar diye yada çok merak edersen bi özel eğitim okuluna yada özel alt sınıftaki öğretmenlere sorabilirsin neyin iddalaşması bu ben ücretli öğretmenliği kötülemem ama alakasız kişilerin ücretli öğretmenlik yapmasına tüm camia olarak karşıyız bölümü okur atanamaz ama kendi alanında ücretli öğretmenlik yaparsa biz bunu anca destekleriz atanamamak sistemin suçu kişinin değil

İdalasan sensin kardeşim burda konu ücretli öğretmenlik atama faln değil konuyu saptırma konu senin halk egtimle alinsn tek bir setifikayla devlet kurumunda öğretmenlik yapilabilecegini savunman öyle birşey yok öyle birşey olsa herkes sertifika alır öğretmen olarak çalışır insanlara hala yanlış Bilgi veriyorsun dışarda okdr unuversite mezunu atanamamis insan diploma sahibi insan varken kim Allah aşkına bir kaç ayda alınmış sertifikayla öğretmenlik yapsr senin mantığın böyle birşeyi aliyormu bırak devleti özeller bile artık üni mezunu çalıştırıyor setifikayla ancak yardımcı ablalık yaparsın o eskidenmis öyle setifikayla çok şeyler yapmak bu devirde ancak onu duvarina asarsin zira birçok üni mezunu işsiz insan varken sertifikalı insanı kim napsin insanlar çocuklarına oyun ablası ararken bile en basitinden çocuk gelişim muzunu istiyorlar sen hala sertifika davulunu çalmaya devm ediyorsun hay Allahim bu kadard bilgisizlik olmaz ya ben sana ne desem aynı şeyi idda edeceksin burdaki okuyan arkadaşlar ne demek istediğimi zatn anladı daha fazla yorulamiyacm seni aydınlatmak icin

Sana daha fazla cevap vermeyecem çünkü kendi alanımı bana öğretmeye kalkan sen olduğun için komik duruma düşüyorsun eğer postu gören olursa ücretli öğretmenliğin nasıl olduğunu söylerler nasılsa o zaman idda ettiğin şeyin şimdiye kadar yanlış bilgi olduğunu öğrendiğinde çok üzüleceksin iyi günler... 

Bu arada benim alanim aynı senden öğrenecek değilim ücretli öğretmenliğin sadece bir sertifikayla yapılmayacağını üni diplomasinin şart olduğunu yanısıra sanırım burdaki herkes biliyordur kimseye birşey öğretmene gerek yok kimsede tartışma söz konusu bile olamaz 

Yaw he he

Tamm canım bundan sonra kimse boşuna üni okumasın kendini yorup sadece bı sertifika alıp gitsin öğretmenlik yapsın sanırım sen öyle yapıyorsun sadece halk egtimden aldığın setifikayla öğretmenlik yapıyorsun  eğitimin öğretmenlik yapmaya yetiyor mu acaba  bilsemdim hiç unuversite okuyup kpss çalışıp atanıp ogretmenlik yapmazdım direk bı sertifikayla oluyormuş baksana boşuna kendimizi yormusuz ya sabır ya sabır 😂😂😂

Bence sana ya sabır bilmediğin bi konuda bu kadar iddalaştığına göre sen olabilirsin o bu arada 9 yıldır kadroluyum 😉 

Tamm bacım anlaşılan sen sertifikayla atanmış kadrolu bir ogretmensn ve Türkiye'de bir ilksin  ayakta alkışlıyorum ömrü hayatında sadece sertifikayla öğretmenlik yapabilecegini ida eden birini gördüm  millet dört beş üniversitede okuyor atanamiyor iş bulamiyor sen bı sertifikayla öğretmenlik yapıyorsun vay beee evrenin kaçıncı sanslisisin acaba merak ettim 

Çevir kazı yanmasın okuduğunu anlama problemin oldugu o kadar belli ki ben sertifikayla atanma tarzı bi cümle yazmamışken bile isteye oraya çekip öyle bi anlamışşın ki bravo milletçe alkışlıyoruz seni 👏👏👏👏👏👏👏👏

Ha evet sen üni mezunu olmadan sadece sertifikayla öğretmenlik yapıldığını savunuyordun doğru  konuyu nasıl değiştiririm die düşünen sensin sanırım gerçekten bir öğretmen olsan bu bilginin yanlış olduğunu çok iyi bilirdin insanlara burda yanlış Bilgi veripte yanlış yönlendirme kul.hakkina girersin yine soyluyordum hepte söyledim sadece sertifikayla  ne

ücretli öğretmen olunur nede atamali öğretmen olunur unuversite okuman şart diploma alman şart  şimdi yanlış bilgilerinle sana olmayan hayalî mesleğinde başarılar diliyorum   

Bende sana diliyorum aynısından özellikle bolca okuma tavsiyeleri veriyorum iyi günler daha yazma admine şikayet ederim 

İstediğine şikayet edebilirsin hanımefendi yanlısı düzeltmek doğru Bilgi vermek sucsa admin beni hemen ata bilir platformdan hic önemli değil en azından burda yanlış bilgilerle kul hakkına girmiyorum vicdanım rahat  

-Reklam-
0 oy
önce (4,404 puan) tarafından

Kesinlikle yuvamiz istanbula gondermeni oneririm. Egitim olarak iyiler. Bizim tanidiklar cocuklarini gonderiyolar cok memnunlar. Buyuk oglum varken henuz acilmamisti bizim semte ama suan var kucuk oglum yasina gelince gondermek istiyorum.

Evet eltimde kızını gönderiyor çok memnun. Bana saatleri biraz uzun gibi geliyo sadece. O yüzden kararsizim. Eşimde üç saat gideceğini sabahtan gitsin onun için daha verimli olur diyor 

önce (4,404 puan) tarafından

Yani kucuk degil hani 2 3 yasinda olsa evet uzun derdim ama 4 yas ustu icin olabilir bi sure.

0 oy
önce (7,828 puan) tarafından

Sabah 7 buçuk akşam 5 mi çok fazla değil mi saatleri kaç yaşında çocuğun 

4 buçuk yasinda bende cokmu diye düşünüyorum ondan karasizim.

Evet küçükmüş yarım gün tercih edilebilir bence. Aşağıda yorumu gördüm de fiyatı baya uygunmuş acaba şartları var mı ev maaş gibi 

Yarım gün yok saat beş ve çalışan anneler içinde yediye kadar galiba uzatabiliyolar. Şartlari yok özellikle çalışan annelere destek amaçlı acilmiş. Eltimlerin evleri var onları çıktı mesala bizimki kira cikmamişti yedekte bekliyordu yeni çıktı. 

Anladım canım teşekkür ederim güzelmiş ama uzunmuş yarım gün olsaydı seneye düşünürdüm bende 

0 oy
önce (541 puan) tarafından

Fiyat nekadar canim

Kuran kursuna 1500 e gidiyodu yuvamı İstanbul 2500 ama yemekte veriliyo kursta verilmiyo

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 127 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ht (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (562 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 256 göst.