merhaba kızlar çocuklar uyurken dedim az kestireyim uyuyali 15 dk olmuş uyanınca baktım saate yani daha 15 dk olmuş rüyayla uyandım geride yatamadım dusunmekten ben bu aralar öyle kötü ruyalar goruyorum ama en çok bundan etkilendim ki evde dua açarım kuranı mi okurum elhamdülillah ozellikle dua açarım TV'den yuksek sesle çocuklarım dinlensin evim huzurlansin diye neyse rüyama geçelim rüyamda evdeyim eşim flnda evde kızım uyuyo rüyamda oğlum uyanık oğlumun normal gunlukteki gibi yaramazliklariyla ilgileniyom rüyamda neyse mutfağa gidiyorum kaynanam mutfakta bende diyom ne ara geldin o da diyo Zeren kızımın adı Zeren uyuyodu uyandirmadim fln diyo neyse böyle normal konusuyoz kaynanamla kaynanam ayakta buzdolabını fln aciyo bana diyo sohbet arasında bu evde felaket yaşanacakmis diyo bende kim diyo dedim o da asiye halam söyledi diyo bu arada asiye hala diyo halası değil gercekte akrabası ama o hala diyo ve bu kadınla sohbetimiz yok en son bizim eve oğlumun 40inda mevlute geldi kuran okudu sohbet verdi oğlum 3 yaşında şimdi 2seneyi aşkın oldu yani ve kadın çarşaflı temiz yüzlü imanlı bı kadın neyse bende rüyamda diyorum asiye halaya sor bakalım ben bu aralar kötü ruyalar görüyorum niye acaba diyorum sonra kaynanam diyo bu evin altında daha önceden biseyler biseyler anlattı orayı hatırlamıyorum sadece bu evin altında biseyler varmış ne olduğunu da söyledi ama hatırlamıyorum neyse sonra kaynanam banyoya elini yıkamaya gidiyo bende mutfaktayim hala sonra kızımi kucağıma aliyom sonra bakiyom kızımdan bitane daha yerde böyle bana geliyo bende anliyom kızım değil ama hangisi gerçek diye euzu besmele cekiyom sonra yerdeki bildiğin mutfak dolabının yani bangonun altına kaciyo kaynanama sesleniyom diyom koş koş bak zerenin aynısı kaynanam koşuyo geliyo goruyo o da bangonun altından cikiyo sonra kaynanama bı okusana diyom sende o da sesli değil içinden okuyo mutfak dolabından çıkana okuyo bişi olmuyo bende kucagimdakine bı euzu besmele okuyorum ufluyorum böyle kaslarını catiyo kızgın oluyo tam tokat atacakken ben uyandım
Hayırdır inşallah canım🩷 bu ara yangın olayları vs. hepimizi psikolojik olarak etkiledi. Zaten çok uyuyan biri değilim, uykularım iyice kaçtı paranoyak olduk ülkece. Uyuduğum zaman ben de bu tür felaket olayları görmeye başladım. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle 🤲💕 bol bol dua et, sadaka ver.
hayır olsun tabikide kuzum ama korkutmalari değil benim kafama takılan sadece cümle kafama takıldı bu evde felaket yasanacak cumlesi
Üstüne düşünüp kafanda kurma, ayrıca sil bunu da burdan. Rüya dediğin neye yorarsan ona döner, kötü yorum yapan olmasın ona dikkat et. Kabustur de geç, euzü besmelesiz yatıp uyuduysan da görmüş olabilirsin, yada yattığın yerde yiyecek kırıntısı falan da kalmış olabilir
korkutmalari değil benim kafama takilan benim kafama takılan cumle bu evde felaket yaşanacak cumlesi sadece
En hızlısından sadaka ver. Yüklü ver canın yansın, canın yanarsa gerçekte yanmaz derler bizimkiler. Bunu da herkese anlatma.
+++++++++
yüklü versem canım yansa hayır kabul olurmu hiç canım yanmadan vveririm hayrimi öbür türlü can yanarak verilen hayır kabul olmazki
Yüklü miktar para vermek can yakıyor ya genelde burada ondan bahsediliyor. Yoksa sadakanın azı çoğu olmaz, kabul olanı olmayanı olur.
Riyayla verilen 3 kuruş da kabul olmaz, milyonlar da. Ihlasla verilen 3 kuruş da kabul olur, milyonlar da.
Suya anlat derler iyi düşün iyi çıksın rüyan
411,126 soru
12,374,748 cevap
42,736 kullanıcı