Erkek kız fark ediyormuş sanırım. Kızımı tam hatırlamıyorum ama sanırım 4.ayda falan az az oturtmaya başlamıştım. Şimdi 4 aylık oğlum var ne zaman başlamalıyım
Ben kizima 4 ayda basladim. Bilmiyom valla
4 Ay mııııı knka ben 6.ayda az az başlamıştım onda bile korka korka kucağıma da alsam oturur pozisyonda ama ağırlık her zaman bende oluyordu bilemedim
Erken oturtmaya başlamak kambur duruş da yapıyormuş öyle aklımda kalmış
Ek gıdaya başlayan 6 aylık bir çocukta mama sandalyesinde oturabilir olması bekleniyor yani 1 ay kadar öncesinde kucakta oturtmuş olman lazım ki 6.ayinda cansız destekle oturabilsin. Sen yanlış hatirliyorsundur canım. 6 ayda başlamış olsan önce kucakta otutman gerekir bir süre. En geç 5 ay gibi kucakta başlamak gerekiyor. Ek gidayi nerde yiyecek o zaman kucakta mi 😂
Valla doğru da diyon ha ben 5. Ayında ek gıdaya başlamıştım azar azar maksimum 5.ayda oturuyordu ya da oturmaya başlamıştı
3. Ayda ata biner gibi dizime oturtuyordum oğlumu, 4te destekle 5te canlı destekle, 6. Ayda kendi oturmaya başladı.
Bizimki üçüncü ayında babasinin kucağında oturmaya çalışıyordu
2,5 ay civari kucagimizda oturmaya başladı 4. Ayından itibaren destekle koltukta mama sandalyesinde vs oturmaya başladı.
Erkek kız fark etmez, bütün bebekler 3-4 ay kucakta 5-6 ay cansız destekle oturulabilir. 6-8 ay da desteksiz oturma dönemi. Yavaş yavaş kucakta başlayabilirsiniz suan
1,445,246 soru
23,744,610 cevap
314,338 kullanıcı