+4 oy
1,124 göst.
önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (74 puan) tarafından

image

Selam tatlım! 🚿😏

İtiraf zamanı! Duş almadan en fazla kaç gün geçirdin? 🙈

🫧 Her gün duş alırım! – “Temizlik imandan gelir canım.” 😇
🌿 1-3 güncük… – “Üşendim ama o kadar da değil.” 😅
🤭 4 gün ve fazlası… – “Beni yargılamayın, hepimiz insanız!” 😂

Hadi bakalım, dürüst olma zamanı! Yorumlara yaz! 💬✨

47 Cevaplar

+7 oy
önce (93 puan) tarafından

Depresyona giriyorsam eğer o zamanlarda 15 gün kadar duşa girmediğim olur 😂 

önce (3,742 puan) tarafından

Amin canım 

Kimseye yaşatmasın inşallah 

Hatta ben bir gün önce akşam güzelce duşumu almistim

Tertemiz çıkmıştım yola 

Hemşireler teyzeme demişler, Ne kadar temizmisti vücudu diye 

Çok temiz demişler:))

önce (1,213 puan) tarafından

Gerçek mi 😑😑

+1

Yani bana diyorsan gerçek . Arkadaşlar ben hiç bir zaman dünyanın en iyi annesiyim dünyanın en iyi en temizi en 4 4 lük insanı gibi göstermeyi sevmem kendimi neysem o . En başta insanım depresyona da girerim 15 gün yıkanmam çok mutlu olurum spora başlarım her gün yıkanırım çocuğum durmaz anneyim 5 günde yıkananam  yani abartmayalım 😂 bunlar insani şeyler 4 4 lük olan insanlara da saygım sonsuz yani kendimi o kadar hırpalayamam 😂

önce (3,742 puan) tarafından

Kime didin bacii :))

Genel olarak konuştum 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (8,123 puan) tarafından

Kimse 4 ve daha fazla demeye cesaret edemiyor galiba  😆

önce (4,890 puan) tarafından

😂 şu sıcak su olayı yüzünden eşim kombinin derecesini düşürüyor kendi yanıyormuş 😂

önce (2,559 puan) tarafından

Aysen biz bu konuda hep tartışıyoruz buz su ile duş alıyor resmen kaynar kaynar su ile duş almadıktsn sonra ne anladım duştan ben 🤣🤣

Elif ben şampuan dökerim sonra bi krem var onu sonra bi tane krem daha sonra çıkarım sjsjsjs 

önce (395 puan) tarafından

Sac kremi kullanmıyorum da sampuani iki kere kullanırım eşim der bu sampuan ne çabuk bitiyor diye ama napim hem saçım uzun hem içim rahat etmiyor duştan sonra Argan yağı kullandığım için kreme ihtiyaç duymuyorum 

Allah'tan eşim de kaynar suyla duş alır o yüzden ben sıkıntı yaşamıyorum bir tek yazın kaynar suyla duş alamıyorum onda da hava zaten çok sıcak serinleyemiyorum

+1 oy
önce (4,683 puan) tarafından

48 gün 🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣

+1 oy
önce (4,316 puan) tarafından

Her gün duş mutlaka ... diyelim ki o gün olmadı ertesi gün hemen anında başka türlü yaşayamam 🙂

+1 oy
önce (461 puan) tarafından

Bekarken çalıştığım için haftada 2 duş alırdım. Evlenince hergun alırım çünkü sıcağı sevmiyorum ondan 

+1 oy
önce (2 puan) tarafından
kış aylarında haftada 1
+1 oy
önce (7,006 puan) tarafından

Belli olmiyor bazen 4 gün ve fazlası bazen 1-3 güncük. :D

+1 oy
önce (9 puan) tarafından
dert uy ii yok eee PC üzerinden
0 oy
önce (6,129 puan) tarafından

1. 3 gün arasi almadigim olmustur hadtaylen falan. Ama genelde her gün dus alirim. 

Az önce dustan ciktim eşim görüntülü aramis sen ne kadar dusa giriyon diyo.😁😁

önce (4,124 puan) tarafından

İnstada bi kadını ülkenin suyunu bitiriyorsunuz diye linçlemişlerdi geçen senelerde o aklıma geldi😂😂 

önce (6,129 puan) tarafından

Ahahah😁😁😁

0 oy
önce (507 puan) tarafından

Yazın hergun kışın 2 günde bir alırım ..sadece kalkamayacak kadar hastaysam 3 gunu buluyor😊

Hastayken duşta şifayı bulacakmisim gibi zırt pırt girmem sksjsj 

Şampuanın olayım kankaaa😂😂 

Sus sapık sksjsj

🙃🙃🙃

0 oy
önce (5,525 puan) tarafından

Bir gün değil birgün yaz kış böyledir:)🤣

0 oy
önce (2,730 puan) tarafından

Evim sobali kisin 2gunde bir yazin hergun bazen gunde 2bile oluyor ama kaynnayla otururken cok uzun sure dusa giremedigimde olmustu cunku her sabah ogle aksam eltisi gelirdi ve aksam geldiginde sabahlara kadr oturduklari olurdu oyizden dus alamazdm cok zordu kayinpedr vesaire evde olunca malum yani en fazla 1hafta dus alamadgimj bikiyorm boyle uzun surdugndede esimj kapida bekletir yada salomda oyle alirdm dusu cunku mahremiyet bilmeyen insanlardi saygilari yoktu 

Kaynana yanında oturmak bu yüzden zor ya bende mecbur 1 hafta yanında kaldım da duş alamadım annemin yanına gidip almıştım 

0 oy
önce (3,802 puan) tarafından

Yazın günde 2 kere, kışın gün aşırı, temizlik imandandır😁

0 oy
önce (1,003 puan) tarafından

Her gün duş alırım temizlik imandan gelir tatlım 🤗😁

0 oy
önce (15,892 puan) tarafından

Deprem zamanı korkudan 5 gün yapmadım. Ya ben banyodayken deprem olursa diye duşa girmeye korkuyordum. 

0 oy
önce (1,990 puan) tarafından

Büyük oğlum doğduğu zaman duşa fırsat bulamazdım komikti çok ağlardı hiç uyumazdı benim kucağım dışında kimsede susmazdı bu yüzden 3 4 günde bir girerdim çıkana kadar çatlardı ağlamaktan

Onun dışında hergün alırım almayınca uyuyamam 

0 oy
önce (1,218 puan) tarafından

liseye geçene kadar pazardan pazaraydı bizim

önce (1,917 puan) tarafından

He valla :) zaten liseye kadar şofben falan da yoktu bizde heralde sobada ısınan su ile hallederdik bir kovacik su ile. Yazın da tarlada kazan kaynatırdık 

önce (1,218 puan) tarafından

bizim güğüm sobanın üzerinden hiç inmiyordu net hatırlıyorum :) ev kalabalık olunca su ısınana kadar sıra beklerdik :))

0 oy
önce (18,778 puan) tarafından

Çocukken duş almayı hiç sevmezdim çok soğuk bir iklimde çok çaba harcayacak duş alırdık o yüzden iki haftayı bulduğu da olmuştur ama acısını şimdi çıkarıyorum :)

0 oy
önce (5,676 puan) tarafından

En fazla iki gün geçer üçüncü gün almasam bir ağırlık çöküyor üstüme 

0 oy
önce (1,572 puan) tarafından

Günde 2  kez yıkanıyorum kışın mümkün değil duramam ben sıcak su bozuldu 3 gündur buz gibi suyla yıkanıyorum yıkanmaktan kurudu vucudum doktor losyon yazdı 3 günde bir yikan o da duramiyorsun diye yolsa haftada 1 olmalı kasintinin gecmesi icin dedi ama mumkun degil olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,460 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.
8 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 269 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (984 puan) tarafından soruldu
+3 oy
25 cevap 687 göst.

412,317 soru

12,411,865 cevap

44,877 kullanıcı

Kategoriler

...