Dün gece çok sancim oldu korktum bir an çantam falan da hazir değil hazirlasam erken mi
Değil tabiki 30 dan sonra hazır olmalı
Hazırla dursun . Arada bir havalandirirsin
30 haftalıkken hazırlamıştım ☺️
Hazırla dursun ama kapatma çantaların fermuarını hava alsınlar, ben de hazırladım 30'uncu haftalar da erken değil bence
Hazırla bence şuan bende hazırladım 33 haftalıkken arada unuttuğum şeyleri de ekledim şuan 35 haftalık oldum bekliyorum öyle
33 35 arası ideal. 36 da en geç hazir olmali
Ben 35 im halaa hazırlamadım 3. Gebeliğim bunda biraz tembel çıktım sanırım ara ara sancım oluyo bide ama yinede hazırlamadım 😊😊😊
Ben 30da hazırladım 41de doğurdum:) ama 30dan sonra hazırlamak lazım
30 dan önce herşey bitmişti isim çok kolaylamisti ne olacağı belli olmuyor çünkü 32 de erken doğum riskim olmuştu arabaya bile indirmistim ondan sonra
Bence hazırla artık Allah korusun erken falan olur hazırda bulunsun . Ben 35 te kontrole diye gidip doğurup geldim iyiki çantam hazırdı direk evden alıp geldiler
İlk oğlumunkşni 32 haftalıkken hazırladım ikinciyi 38 ken hazırladım 38.9 ken doğum yaptım aslında 38 de bile gitsem doğuma alınırdım sancım vardı ama açılmamı bekledim gitmedim ben birinciden tecrübe ettiğim için bence sen yarın sabah kalkıp ilk iş çantayı hazırlamak yap nolur nolmaz canım ben ikinciyi de 30 32 gibi hazırlamayı düşünüyordum ama oğlum hastalandı ben hastalandım derken uzadı gitti sonra doğum temizliği yapayım öyle hazırlayayım dedim o yüzden geç kaldı
Ben hazirlamadim doğuma gittim 33 haftalikken eşyaları eşim aldı geldi Allahtan liste yapmıştım lazım olanları. İkincide 30 haftadan önce çantam hazır köşede bekliyordu
Hazırla elinin altında dursun asla erken değil her an her şey beklenir 30 haftadan sonra 🙂
Benim hep hazırda durdu çünkü çok sancılı geçti son haftaları ve allahtan hazırmış 35 haftada doğum yaptim
1,488,211 soru
24,326,980 cevap
345,530 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın