+1 oy
213 göst.
önce Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Büyük oğlum 1. Sınıfa gidiyor. Aşırı derece çok konuşuyor ve çok soru soruyor. Psikolojikmen cokuyorum. Yemek yerken bile soru soruyor efendim oğlum diyesiye kadar lokmayı zor yutuyorum. Küçük oğlum da 4 yaşında. Sürekli arkamda gezer ayagima dolanır. Onun abisi gibi çok konuşması yok fakat arkamda dolanır sürekli. 

Sizinkiler de böyle mi?

11 Cevaplar

+1 oy
önce (3,536 puan) tarafından

Evet 3 yaşındaki kızım öyle maşallah diyeyim :) Telefonda bile konuşmama izin vermez annemle hep araya giriyor biraz da ben konuşayım diyor bu özelliğini kaynanamdan aldi ama 😂 ben bu kadar konuşkan değilim

önce (215 puan) tarafından

Ahahah maşallah :D benim de babamın adı büyük oğlum. Babam da sürekli çok konuşur. 7 sulaleyi bırakır adistine çeker derleer burda.😃 

Çok yoruyor sürekli konuşan çocuk ama napalim canları sağ olsun. 

önce (4,267 puan) tarafından

Bu ben ya benim kaynana da kimseye laf düşürmez tiz sesiyle 🥴

Ever benim kızım da oyle ben çok konuşkan değilim esim keza annemde çok konuşmaz bi kaynanam öyle ve bazen o kadar konuşur ki karşıdaki adamın sözünü kesip araya girer o derece yani. 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,816 puan) tarafından

Hiç susuyormuki  😭

+1 oy
önce (1,042 puan) tarafından

İkitane asla susmiyorlar yemek erken otururken dışarda tuvalette heryerde

Evet canjm malesf napim bilmiyorum 

önce (6,878 puan) tarafından

Ben bile burda strese girdim Allah yardımcın olsun 

Birde tüm akraba üstüme geliyor adamda bişi yok abartma olursa ben dedim diye olurmuş suçlu ciktim

önce (6,878 puan) tarafından

Hayır hayır sen üstünde dur ne kadar erken o kadar iyi. İnşallah yanılırsınız ama varsada ilerlemeden önüne geçerler bizim damadımız MS hastası iki hastalık birbirine benziyor. 

Ama uzun zaman oldu tedaviyle ilerlemesine izin vermediler. MS hastalığınında tedavisi yok ama çok şükür iyi 

Valla ne deyim canim

+1 oy
önce (422 puan) tarafından

2 oğlumda geveze ama küçüğü papağan :D

+1 oy
önce (2,585 puan) tarafından

Bacı geçen babaannesine gönderdim yatıya sabah kadın arayıp bu nasi çocuk insana uykuda konuşur mu diyo . O derece yani . Sabah ta gelmiş anne kardeşime aldığımız kıyafetleri sen yesen o içerde giyebilir mi diyo

0 oy
önce (440 puan) tarafından

Benimde 1.sınıfa gıden oğlum cok konuşuyor sureklı soru soruyor, ağzımdan bir laf cıksa gelip ne dedin dıye sorar. Sana demedim desemde usteler . Abisi bır odadan dıger odaya geçse gelir anne abim odaya gitti anne abim bırsey dedı anlamadım anne abim sana ne dedi banada deeeeee senı cok ıyı anlıyorum 😂

0 oy
önce (8,075 puan) tarafından

Kızım 4,5 yaşında o da sürekli bir şeyler söyler. Oğlum 2 yaşında henüz öyle çok konuşamıyor ama evde tek olduğumuz için sürekli mızmız ve bana bulaşıyor. 

0 oy
önce (918 puan) tarafından

Oğlumun 3 yaşına 15 gün kaldı her şeyi sorguluyor neden diyor açıklama yapıyorum ona da neden diyor tekrar açıklama tekrar neden diye diye 5.6 kere tekrar ediyoruz yeter artık dediğimde neden annecim yaaa diyor hadi git biraz şunu yap dediğimde neden diyor ama gidiyor sonra geri geliyor yine aynı sürekli soru soruyor hahahah hatta dün gece uyurken sayıkladı neden annecim yaa diye :)

0 oy
önce (4,288 puan) tarafından

Benim oğlumun sustuğu an yok 😄

0 oy
önce (635 puan) tarafından

Bir kızım var 3 buçuk yaşında deliriyorum akşama kadar 3 aylıktan bebem vat onu uyandırıyor konusurken

0 oy
önce (894 puan) tarafından

Sülalede en çok konuşan ödülünü almaya layık kızım 😂 aşırı çok konuşuyor artık herkes sus artık diyor 😂

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 583 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
0 oy
9 cevap 240 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,059 puan) tarafından soruldu