+1 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,706 puan) tarafından

Kizlar insallah mayis ortasinda sezeryan dogumum olucak şu an 24 haftalik hamileyim ama tek bir şey bile almadim 2 oglum var ama sanki ilk kez dogum yapicam ne alsam nasi yapsam bilemiyorum

Aslinda kiş bebegi olsa kolayda yaza dogru olacagi için ne tur kiyafetler almaliyim bilmiyorum 

Işte kalin battaniye bitane alsam sonra 2 tane ince battaniye mi alayim?

Kiyafet kaç tane almaliyim?

Kaç takim hastane çikişi fln kafam allak bullak

Bu arada cocuklarim 6 ve 5 yasindalar onlarin dogumunda çok tecrubesiz ve toydum ne bi anne çantasi almisim ne kanguru ne kaliteli kiyafet 

Bide onlarin çok az bebeklik kiyafetlerini sakladim kiyamiyorum hatira kalsin istiyorum 

Bu arada bu bebegimde erkek 

Çok uzun yazdim 😊 

Mayista dogum yapacaklar yada tecrubeli anneler bana yazin lutfen

6 Cevaplar

0 oy
önce (29,334 puan) tarafından

Sıcak olacağı için çok kalın şeyler tercih etmeyin mevsimlik şeyler alabilirsiniz ince uzun kol fln zaten ihtiyaç oldukça ekleme yaparsın zmaanla

önce (2,706 puan) tarafından

Aslinda haklisin normal kiyafetler alayim 

Daha onemli seyleri almaya calisayim 

Kiyafet sonradanda eklenir zaten cok tesekkur ederim

önce (29,334 puan) tarafından

Rica ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (1,261 puan) tarafından

Kollu penye tarzı şeyler alabilirsin canım 

Tesekkur ederim

0 oy
önce (1,608 puan) tarafından

Ben haziranda sogum yaptım ilk 10 gün iyi giydirmek gerekiyor 0 ya da yenidogan hiç alma 3 aylık al uzun kollu pamuklu tulum al 10 tane falan sıfır kollu çıtçıtlı badi 10 tane kadar 5 tane falan çorap yeter benim oğlum hiç sapka takmadı 2 3 tane yeter 1 kalın 3 ince battaniye al hava sıcak olacağı için çabuk yıkanıp kurur kurutma makinasi da varsa hiç dert etme. Bir bu kadar da 3-6 ay bence çünkü çabuk büyüyorlar insan hemen alışverişe çıkamıyor. Ben 4 5 ayına kadar hep tulum giydirdim tulum tek parça çok iyi oluyor hem giydirmek kolay hem kucakta tutarken üstü başı açılmıyor. 1. Ayından itibaren kısa kollu kısa bacaklı tulum giydirdim temmuz çok sıcaktı siz de yaşadığınız yere göre bakın. 

5 tane ağız mendili alsanız yeter benim bebegim elhamdülillah kusmuyordu hiç gerek bile olmadı 

Hiçbir şeyi çok çok almayın eksik kalani internetten alıyorsunuz 3 gun sonra kapıya geliyor benim yaşadığım yerde boyle bir lüks olmadığı için ben çok aldım hiç giyemedigi kıyafetleri oldu su an neredeyse 1 çuval tertemiz kıyafet var evde ne yapacağımı bilmiyorum

Çok tesekkur ederim canim yorumun için çok işime yaradi soylediklerin yoksa bi suru yenidogan kiyafet alacaktim tesekkur ederim 🙏❤️

önce (1,608 puan) tarafından

Rica ederim sağlıkla doğsun büyüsün inşallah 

0 oy
önce (13,454 puan) tarafından

nerde yaşadığına da bağlı. biz adanada nisan gibi yazlık giymeye başlıyoruz. 1 ay kadar uxun penye takımlar giyer sonrasında mevsime göre giydirirsin

Evet koyde yasiyorum 

Yani yorumlara bakilirsa tulum body falan daha kullanisliymis 

Tesekkur ederim yorumun için

0 oy
önce (18,450 puan) tarafından

Hangi şehirdesin en önemli detaylardan biri o. Mayısta yaz gibi olan şehirler var kış gibi soğuk olan yerler var. Ama uzun kollu takım almak daha mantıklı en azından yeni doğanları ben hastane çıkışı yenidoğan yerine 3 6 ayı daha fazla almak gerektiğini düşünüyorum o 0 3 ay yazanları bir ay giyiyor bebekler genelde 

Ya cok tesekkur ederim herkeste oyle yazmis iyiki buraya sormusum yoksa 0 3 ay alacaktim her seyi

önce (18,450 puan) tarafından

Rica ederim canım Sağlıkla gelsin bebeğin.

0 oy
önce (2,244 puan) tarafından

Ben Ankaradayım iki sene önce kızım Mayıs 16da doğdu ince mevsimlik uzun kollu takımlar almıştım müslim bez penye battaniye ince şapkalar yeterli oluyor bir ay sonra da hava iyice sicaklamaya başladığı için kısa kollu zıbın takımlara geçmiştik şimdi yine hamileyim 24, haftalık tekrar aynı aya denk geliyor yine aynısı gibi penye zıbınli takımlar aldım yeterli oluyor 

Çok tesekkur ederim canim ayni haftadayiz  bende oyle alacagim o zaman ❤️

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 450 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.

411,111 soru