0 oy
131 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (146 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba bu marka buhar makinası kullanan var mı bilgi verebilir misiniz 

image

4 Cevaplar

0 oy
(3,655 puan) tarafından

Bende merak ediyorum bunu kullanan aydınlatsın bizi😁

(146 puan) tarafından

Ben aldım kullandım böyle giderse gerçekten çok güzel fayansların derzlerini nasılda temizledi 

(3,655 puan) tarafından

Aa aldın mı canım? Güle güle kullan memnun kaldıysan senin adına çok sevindim. Ben en çok duşa kabin,mutfak dolapları ve fayanslardaki performansını merak ediyordum. 

(146 puan) tarafından

Teşekkür ederim fayans ve derz aralarına falan çok iyi mutfak dolaplarında da iyi ama duşa kabinim olmadığı için onu değerlendiremedim 🥲

(3,655 puan) tarafından

Peki dolapları bununla temizledikten sonra üstünden bezle silme gibi kurulama gibi işlem gerekiyor mu yoksa temizleyip bırakıyor musun direkt kuzu? ☺️

(146 puan) tarafından

Islak kalıyor silmek gerek ama bence dolaplara pek fazla kullanmak iyi değil şişebilirler

-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından

Daha yeni çıktı şimdi herkes kurutma derdinde bacım 

(146 puan) tarafından

Yeni olan herşey öyle hemen diğerini unutuyor

0 oy
(2,440 puan) tarafından

Arkadaşım kullanıyor çok memnunum falan diodu bende düşünüyorum ama bu ekonomide zor gibi hayırlısı inşallah 

(146 puan) tarafından

Ekonomi herkesin belini bükmüş maalesef 🫤 

Valla almayı düşünüyorum yorumları falan nasıl merak ediyorum birde buraya sorayım dedim 

0 oy
(29 puan) tarafından

Bende aynısı var. Su koyma yerine normal su koyuyorsun. Hangi yrri yapacaksanız aparatlarıni takiyorsunuz. Bı 5-10 dk arası suyu kaynatiyor. Sonra kolundaki aparatiyla çalıştırıp temizliyorsunuz. İşiniz bitince içindeki suyun soğumasını bekleyip kalan suyu boşaltıyorsunuz. İçine ekstra deterjan vs girmiyor. Mesela halıyı yapacaksanız halıya deterjan dokmeniz gerek. Dolap mutafi duşakabin duvar cam kapı vs her yerde kullanabilirsiniz. Hatta dün bime gelmişti. 

(1,253 puan) tarafından

Dolaplar da kabarma filan yaptı mı acaba 

(146 puan) tarafından

Tavsiye ediyorsunuz yani kullanışlı kaliteli 

(29 puan) tarafından

Buhar ayarlamasini kendiniz yapıyorsunuz. Buhar sonrası bı bezle kurulama yapmanız da gerekiyor

(29 puan) tarafından

Evet ben memnunum 

(146 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
10 cevap 324 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,823 puan) tarafından soruldu