Arkadaşlar merhaba bu marka buhar makinası kullanan var mı bilgi verebilir misiniz
Bende merak ediyorum bunu kullanan aydınlatsın bizi😁
Ben aldım kullandım böyle giderse gerçekten çok güzel fayansların derzlerini nasılda temizledi
Aa aldın mı canım? Güle güle kullan memnun kaldıysan senin adına çok sevindim. Ben en çok duşa kabin,mutfak dolapları ve fayanslardaki performansını merak ediyordum.
Teşekkür ederim fayans ve derz aralarına falan çok iyi mutfak dolaplarında da iyi ama duşa kabinim olmadığı için onu değerlendiremedim 🥲
Peki dolapları bununla temizledikten sonra üstünden bezle silme gibi kurulama gibi işlem gerekiyor mu yoksa temizleyip bırakıyor musun direkt kuzu? ☺️
Islak kalıyor silmek gerek ama bence dolaplara pek fazla kullanmak iyi değil şişebilirler
Daha yeni çıktı şimdi herkes kurutma derdinde bacım
Yeni olan herşey öyle hemen diğerini unutuyor
Arkadaşım kullanıyor çok memnunum falan diodu bende düşünüyorum ama bu ekonomide zor gibi hayırlısı inşallah
Ekonomi herkesin belini bükmüş maalesef 🫤
Valla almayı düşünüyorum yorumları falan nasıl merak ediyorum birde buraya sorayım dedim
Bende aynısı var. Su koyma yerine normal su koyuyorsun. Hangi yrri yapacaksanız aparatlarıni takiyorsunuz. Bı 5-10 dk arası suyu kaynatiyor. Sonra kolundaki aparatiyla çalıştırıp temizliyorsunuz. İşiniz bitince içindeki suyun soğumasını bekleyip kalan suyu boşaltıyorsunuz. İçine ekstra deterjan vs girmiyor. Mesela halıyı yapacaksanız halıya deterjan dokmeniz gerek. Dolap mutafi duşakabin duvar cam kapı vs her yerde kullanabilirsiniz. Hatta dün bime gelmişti.
Dolaplar da kabarma filan yaptı mı acaba
Tavsiye ediyorsunuz yani kullanışlı kaliteli
Buhar ayarlamasini kendiniz yapıyorsunuz. Buhar sonrası bı bezle kurulama yapmanız da gerekiyor
Evet ben memnunum
Teşekkür ederim Allah razı olsun
1,436,699 soru
23,624,628 cevap
306,981 kullanıcı