+6 oy
572 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (3,804 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm hanımlarr🩷 

Nasılsınız neler yaptınız bugün 😍

Uzuun zaman sonra sohbet dinlemeye gittim çok iyi geldi🫠. Güneşi kaçırmadan kahvemi yaptım biraz dinlenip yemek yapacağım. Son dakika yapanların başı olarak😂🐢

24 Cevaplar

+1 oy
önce (2,410 puan) tarafından

Yeni disardan geldim kızımla makina çalıştırdım iyi geldi yürüyüş dışarıda kıyafetler asılı hava yağmur yağacak gibi bi gözüm camda bi yandan çay içiyorum afiyet bal olsun 🌸

önce (5,642 puan) tarafından

Çoook iyi olmuş bende sadeleştim 😂😂

Sakın değişme haaaa sjsjsj dün seni etiketledim demek olmamış bak üzüldüm simdi

Yok canım yenı senden bahsetti bildirimi geldı yok daha değişmem merak etme bacım ❣️❣️

❤️❤️❤️

önce (15 puan) tarafından

@Gencanne25 yaa kaneviçe çol güzel olmuş. Hem sen yaparsında güzel olmaz mııı bayıldımmm ellerine sağlık🌹🌹🌹

-Reklam-
+1 oy
önce (7,326 puan) tarafından

image

Kocamın bakımının bitmesini bekliyorum 😅 Burada kahve ikram ettiler ama oğlum sağolsun çok izin vermedi eşim çıkınca önce yağıztoşu oyun alanına oradan adam akıllı bir kahve içmeye inşallah 🤦 Afiyet olsun bu arada kuzum ❤️

önce (3,804 puan) tarafından

Onları oyun alanına bırak kaç kahveni iç😂 ay ben hastalıktan korkuyorum çok güzel oynuyorlar oyun alanında ama geçenlerde ordan sonra hasta olmuştu kafamda o kaldı🥲

önce (7,326 puan) tarafından

Çok mantıklı gerçekten öyle de yapabilirim😅 Biz daha yeni atlattık hastalığı zaten inşallah tekrarı olmaz ya:( söz verdik bir kere mecburuz artık canım ☺️

İnşaAllah bir şey olmaz canım gönlü olur 🥰

+1 oy
önce (432 puan) tarafından

Aleyküm selam canım ☺️❤️ afiyet olsun ☺️ bende bugün kendime tatil ilan ettim hep calisanlarin mi haftasonu tatili olacak 😅😂 sabaha karşı uyuduk oğlumla zaten geç kalktık o yüzden kahvaltı yaptık eve hiç bakmadan kendimizi dışarı attık 😂 şimdi onu uyutuyorum eşim birazdan işten gelir 😂 dünden yemeklerim var yanına belki bı iki bişey eklerim bakalım ☺️

image

Park sefası ☺️😌hava da mükemmeldi haftaya soğuk havalar geliyormuş değerlendirelim bari 😂

Ohh en güzelini yapmışsınız. Olur tabi bize daha uzun tatil lazım😂😍 evet ya soğuyacakmış bende şimdi öğrendim burası da çok güzeldi. Az kaldı yaza zaten fazlasıyla güneş görürüz😂

+1 oy
önce (507 puan) tarafından

image

Calış çalış çalış çalış😅

Kolay değil yav sjjs ben ne anlarım işletmeden😅😅

Ahshah sana sormak lazım. Aöf mü

Evwt askom kolay olmadığı için bute kaldım zaten😅😅🤣🤣

+1

Kıyamam😂

image

Mukkemmmel moral oldu sjsj kemal sunalin sesinden okudum resmen ya😅😅🤣🤣🤣

0 oy
önce (17,423 puan) tarafından

Aleyküm selam canım. Günlük temizliğimi yaptım ek olarak merdiven dairesini süpürüp sildim. İlçeye gidip market alışverişi yaptık biraz turlayip geldik. Şimdi de yemek yapıyorum. 

Sen nerde yaşıyordun canım. Ellerine sağlıkk

önce (17,423 puan) tarafından

Mardin'de köyde oturuyorum canım 

Yaa güzelmiş canım. Merdiven dairesi diyince merak ettim bizde öyle diyoruz da müstakil ev

0 oy
önce (4,575 puan) tarafından

Çok kötüyüm fena üşütmusum midem çok kötü karnım berbat ağrıyor geçmedi geceden beri 🥺🥺

Yaa Rabbim şifa versin canım dikkat et kendine ☹️ doktora gidecektin naptın. soğan suyunu çok kolay içtim ben kız ama başka bir sıkıntı var ona odaklandım

0 oy
önce (237 puan) tarafından

Tüm misafirlerim vardı sabah kalkıp biraz evi toparladım alt kat komşumu kahveye çağırdım sonra anneme teyzemlerde geldi kahveye hepsini birden gönderdim şimdi sipariş verdim gelmesini bekliyorum dünden yemeğim var Bir tane de pizza atacağım fırına işim yok bugün çocuklarla baş başa serbest takılacağız 😊 afiyet olsun 

Bereketli bir gün olmuş ne güzel. Bol keyifli olsunn🩷

önce (237 puan) tarafından

Sağol canım 

0 oy
önce (4,567 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bol bereketli olsun inşallah 

Anlık oğlumu takıp ediyorum ac karnımi doyurmaya çalışıyorum dun sabahki kahvaltı ile bugün akşam ettim  şimdi getirdiler yiyorum daha doğrusu yiyecem 

image

image

önce (135,294 puan) tarafından

aaa busu hayirdir noldu baci

Amin inşallah hanımlar Allah razı olsun 

Sevda rsv virüsü kapmış yatışı yapıldı bekliyoruz cnm 

anam gecmis olsun büsümm allahim sifa versin toprak nerde ona kim bakiyo

Evde babasıyla birlikte canim 

önce (221 puan) tarafından

Allah şifa versin biran önce evinize dönersiniz inşallah sağlıkla.

0 oy

baci kahve bardagini perdeye tutmakdaki amac nedir😀😘😘🥰😍

Evin içi görünmesin diye ya perdeye ya duvara😂🥰

ya tanidik denk gelsede esyadan tanisa dimi😁😁😁 super taktik bacim 😘😘😘😍😍🥰

Aynen ya kötü bir şeyim yok ama anonim rahatlığı daha güzel canım 😂 ileri zekam sayesinde😁🥰😘😘❤️

0 oy

Aleyküm selam canım ☺

Bugün normal ev işi yaptım ama pazartesi büyük temizliğe baslıcam nasipse şansıma havalar da soğuyor 😒

Ama malesef yapmam lazım çünkü cumartesi sünnet cemiyeti yapıcam evde çook işim var😩😩

Genç annenin yoruma bakar mısıın 

Yaa kolay gelsin yavaş yavaş yap yorma kendini. Hiç bakmadım hava durumuna da hep sıcak olunca aklıma gelmiyor artık. 

Bu hafta süper gitti ya ama Pazartesi başlıyor yağışlar hatta kar yazıyo ☺

0 oy
önce (10,331 puan) tarafından

Afiyet olsunn canım 💞

valla sabah kalktık guzel bi kahvaltı yaptıkk, kocam sağolsun lezzetli elleriyle gözleme yaptı bizee 🤣😍😍 sonra evi toparlayıp işleri bitirdim pazara gittik, gelirken çocukları anneme bıraktım eve geldim aldıklarımzı yerleştirip çamaşır serdim geri anneme geçtim mantar almıştım pazardan onu yaptık o pişiyor şimdi.

Yiyip gelinimize gideceğiz günü var da. Ay yazsrken yoruldum ne çok iş yapmışız bugün😂😂

Yani daha bizim gün bitmedi

Oo maşallah maşallah😍 ay bu saatte mi gün oluyor kız kolay gelsin. Ben bitirdim yeter bi dışarı çıktım her yerim ağrıyor😂

Sağol canım aksam oturması da yapıyoruz biz 😂

0 oy
önce (1,076 puan) tarafından

3 çocuğumun nevresimleri ve benim nevresimlerim değişti

Balkon yıkandı

Çamaşır odası silindi 

2 makine çamaşır katlandı yerleştirildi

Hala yıkanan ve kuruyanlar mevcut

Yatak odası kızların odası ve oğlumun odası dal 3 yatak odası dolap arkaları yatak altları dahil her yer silinip toz alındı kiler silindi

Tuvalet duvar fayansları dahil ciflendı ve yıkandı

Koridor süpürüldü silindi dış kapıdaki ayakkabılık içinin bezleri değişip iç dış silindi yemek yapıp yedik bulaşık makinede mutfağı süpürüp sildim şimdi bi çay koyup küçük kızımı yıkayıp bende yıkanacağım bugün bitti şülür

O neydi gız tüm bunları bu kadar saate nasıl sığdırdın 😂😂

Çok yoruldum valla sorma daha pazartesi halılar storlar yıkamadan geldi dipten köşeden yaptım ama. Huyum batsın yeniden yapışacak işte 

Hey maşallah😂. Ama en güzel vakte gelmişsin duş sonrası o temizlik hissi mis

Aynen valla çay demledim çay içiyorum şimdi

0 oy
önce (1,509 puan) tarafından

Ohh ne güzel 😻 afiyet olsun tatlım 💕 kolay gelsin 😽 ben de keyif yaptım bugün yemeği de kocama yıktım rahatım 😹

+1

Teşekkür ederim canım 😘 sefan olsunn😂🥰

0 oy
önce (1,470 puan) tarafından

Bugün niyetliyim yavaşça işlerimi halletmeye çalışıyorum işte. Gereksiz bilgi ama birde kombi bakımı yapmaya gelmişlerdi az önce gittiler 😀

Allah kabul etsin kolay gelsin😂 tamirci gelince direkt ev kirlenmiştir diye düşünüyorum 😁

önce (1,470 puan) tarafından

Amin gülüm sağol. Yok kız adamlar temiz iş yapiyorlar. Bakım tamiratı çok kirletmiyor öyle 

İyi bari canım sevindim

0 oy

@Sekerkizz kahve yaptım gel 😂 

Feyzoş kendi saçını mıı şu andan mı bahsediyorsun kız

Evt cnm kendi saçımı mecburi kestim :'(

Ay güzelim uzar zaten inşallah kurtulursun ve hızlıca uzar🥹❤️ saçın mı gürdü ki nasıl geçmedi

İnşallah ya çokta seviyordum ilk defa saçım kusmeden belimi geçmişti baktım bitler var taranmiyor omzumda kestim yine aynı şekil gecmeyince temizleyecek kimsede yoktu eşime kestirdim sıfıra saçım gür ve çok sıkı bi yapısı vardı mecburi kesmek.zorunda kaldım yumurta hiç birsey kalmadı kestikten sonra 

İnşallah çok daha hızlı uzar merak etme sen. Tarağı da ince onun zordur tabi Ne illetmiş pisliklerr inşallah bir daha olmaz😘😘❤️ 

0 oy
önce (3,486 puan) tarafından

Oğlum Uyandı oynuyoruz biraz. Kahvaltısını hazırlayacagim. Daha 7 aylık ama maşallah burnumdan getiriyor :D

Büyüyünce rahatlıyorsun diyim mi😂 afiyet olsun şimdiden😘

önce (3,486 puan) tarafından

Kız gece aşırı uyanması olmasa bu kadar zorlamaz He bir de ayağa kalkar kalkmaz ağlaması onu terk ediyorum gibi tövbe tövbe:D 2 gün ateşliydi sonra da aşı oldu derken 3 gece toplam 3 saat uyumadı, uyutmadı öldüm hahahaha 

0 oy
önce (4,092 puan) tarafından

@Gencanne25

Oldumu simdi direk buraya girebiliyonmu

Evt dediğin gibiymiş sjsj

önce (4,092 puan) tarafından

Ee biliyoz bu işleri 😌😌

Kralll yaaa 🍭

0 oy
önce (14,496 puan) tarafından

Valla kahvaltiyi geç yaptik 1 gibi komşum aradı parka çıkalım diye. Biseyler hazırladık parka gittik

Eve gelirken de gel kahve icelm sonra gidersin dedim. 3 onda 2 bende 5 çocukla takıldık :)

Ne güzel yapmışsınız. Beş çocukla tam cümbüş olmuştur🥰 

önce (14,496 puan) tarafından

Valla öyle oldu :)

Sen de sohbete gitmişsin ne güzel, huzur dolmussundur ❤️

0 oy
önce (8,022 puan) tarafından

Temizlik misafir gelecek hazırlık şimdide yemek telaşı yoğun bir gün 

Maşallah Rabbim bereketini versinn

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Pek bişey yapamadım hastayım canım afiyet olsun çocuklarim eşimde çok hasta 

Rabbim acil şifalar versin hepinize canım

önce (2 puan) tarafından

Sağolasın canım 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 282 göst.
24 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Yildizsumeyye (1,066 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 64 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Annesininmasali (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.

410,971 soru

12,367,606 cevap

42,144 kullanıcı

Kategoriler

...