0 oy
244 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Aranızda eş ailesinin şu özelliklerde olanları var mı 

Asla hata kabul etmezler, kötü bir laf veya eylemde bulunduklarında delil yoksa inkar delil varsa ama bizim kalbimiz temiz derler ,yeni gelen geline hemen şu konuşma yapılır bir sıkıntın olursa sakın bizi arama seni aşan bir durum olmadıkça ,evlilik arafesinde fakir rolü yapıp duygu sömürüsü yapmak birsey almamak için ,karı koca ve çocukları dışında kimse iyi kalpli ,haklı ,temiz niyetli olamaz ,gelin kanser olsa onların gribi kadar önem arzetmez, hepsinin doğum günü coşkuyla kutlanmalı ama geline bir mesaj dahi gerekmez bu ve buna benzer şeyler..

Bu tarz bir ailenin geliniyseniz duruşunuz ve yaklaşımınız nasıldır 

10 Cevaplar

0 oy
önce (899 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Valla benimkilerin özellikleri şöyle 

Hep en iyi kendileri hatta biz insan evladıyız kötülük nedir bilmeyiz diye her gitmem de muhakkak bu laf en az bir kere yapılır 

Aşırı ilgi beklerler geçen bi hastalandım çok fena eczacıdan duymuş aramadı ben aradım hasta mısın dedi evet çok kötüyüm dedim hıııı dedi ne bi geçmiş olsun ne başka bişey demedi iki küçük çocukla napfın demedi kızına gelince çocukları bana bıraksınlar sen dinlen der 

Sıkıntın olursa önce biz bilelim derler ama yaralı parmağa işemezler 

Hepsinin doğum gününü ufak bir mesaj bile olsa atıp kutlarım ama hiç biri bana mesaj bile atmaz

Çocuklarımı en çok kendileri seviyor gibi davranırlar ama büyük oğlum 3 yaşında toplasan hediye değeri bin tl olacak şekilde anca bişeyler yapmışlardır hatta ben ilk oğluma tedavi yoluyla hamile kaldım Birgün bi spot mağaza gezerken bebek kıyafeti gördüm ay benimde olsun hepsinden alırım dedim kaynanam olacak o hele bi olsun burdan almayız hele bi olsun e bebeği civili hep alırım ona dedi ama gidip o mağazadan aldı hepsini hahajaj hediye hediyedir hem umursamam ama böyle bi laf edip böyle yapması bi güldürdü 

Çocuklarımı aynı şekilde annemlerden kıskanırlar bi annemlere gidelim çocuğun ağzını aramaya çalışır nereye gittin ne yaptın diye benim duymadığımı sanar ama duyuyorum 

Annemlerle bişey yapmama aşırı karşı bir kız evlendiyse artık ailesi kocasının ailesidir der ama kendisi koca ailesi nedir bilmez 

Her şeyi yap birgün yapma hiç yapmamış gibi olursun 

Kendilerine gelince gerekli bana gelince boşuna masraf olur

Bana başka eşime başka konuşma huyu var 

Yalnızken benle konuşurken kızı gelince benim suratıma bakmaz yüzünü azdırır 

Yaptığım her şeye kulp bulur çocuklara avm den alışveriş yapıyorum diye söylenir çocuk bu pahalı şeyler alma elin hiç durmuyor der 

Ben napıyorum pekiiii takmıyorum 😂

İlk sene bana çok garip geliyordu ama kırılmasınlar diye sık sık gidip geliyordum sık dediğim 2.3 güne bir sonra baktım bu huyları giderek çoğalıyor kendimi geri çektim geri çekme döneminde baya bi sıkıntı oldu neden gelmiyorsun gitmiyorsun biz naptık gibi olaylar çıktı eşimle bile kavga ettim şimdi 1 senedir 15.20 günde bir gidiyorum kafam aşırı rahat çok mutluyum huzurluyum evimin yuva olduğunu anladım artık eşimde anladı evinin ailesinin biz olduğunu o bile gitmek istemiyor çoğu zaman 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (856 puan) tarafından

Uzun uzun yazıp kendimi yormak istemiyorum kısacası her pohu onlar yiyebilir ama kimse hata yapamaz 

önce (72 puan) tarafından

Tavrınız ne olurdu gelin olarak böyle bir aileye 

Öyle bir ailedeyim zaten huylarına alıştım artık sadece arada laf sokuyorum bi örnek verim sana kaynanam ıkı gün önce 13 yaşındaki kizim için gö.tüne pantolon giyiyor gibi şeyler söyledi bisey demedim biliyorum konu diğer eltileriminde kızlarına gelecek tam eltimin kızınıda eleştirdi hemen atladım anne dedim küçük kızın gecen ne güzel pantolonlu takım giymişti ayyy cok yakışmıştı dedim yeminlen gıkı çıkmadı kızıda evlendikten sonra kılık kıyafet değiştirdi

İşte ben bu yorumu yapsam akşama kalmaz yalan yanlış tüm sülaleyi arar benden dert yanar ailemi muhatap etmek istemiyorum çok tehlikeli biri akrabayız bir de 

O zaman olabildiğince uzak dur yada ses kaydı al çünkü bi tanıdığım öyle yapıyor bi olay yaşadım keşke bende ses kaydı alsaydım dedim çünkü karşımdaki kişi yalan yeminle kendini akladı suçlu ben oldum 

+1 oy
önce (1,262 puan) tarafından

Meaafe mesafe mesafe...

0 oy
önce (372 puan) tarafından

Direk onlardan elimi ayağımı çekerim asla da muhatap olmam

Yani iletişim devam ederse diye hep ses kayıtlı görüşme sağlayacaktım çünkü eğer kayıtlı olmasa sonra böyle böyle dedin dediğimde sinir krizi geçirip yalancılıkla itham ediyor kaynanam 

önce (372 puan) tarafından

Böyle bir aile ile hayat geçmez ki

Yaa aslında mesafeliyim ama hakkımı aradığımda delirtmek istemiyorum  o hıncını almak için yalan yanlış tüm sülaleyi arayıp hakkımda konuşur ailemi de muhatap etmemek adına mesafe koydum ama bunu yeni yaptım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesela ramazan geliyor iftara davet bekleyecekler çünkü standarttı  bunu nasıl artık davet yok gidip gelmek yok  moduna alacağım bilmiyorum  

0 oy
önce (2,476 puan) tarafından

E bu türk dizisindeki haşin kayınvalide karakteri Feriha damiydi neydi vardı ya bitane emre diye oğlu vardı bu ooooo 

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Kayinpederim hariç eşimin ailesini sevmem. Birgun maddi imkansızlık çektik işten çıkmıştım is arıyordum kiraciyiz zorlandık dolap bomboş kaldı kaynanam gördü o halde dolabı ve umruna bile takmadı. Zengin oldugu halde ve ben kuru ekmek yedim o hafta.Dolaba birseyler alip koymamasinin Sebebi ise ben çalışmıyorum diye. Çalışmıyorum diye aç kalmayı haketmisim galiba. Oysa o ara iş arıyordum ama bulamamıştım. Bana acımadı bari oğluna acisaydi sonra kendi ailem geldi dolabımı doldurdu babamın ayağına taş değmesin canım babam... :( sonra düzeldik zaten şükür.

0 oy
önce (1,505 puan) tarafından

Hepsini bizzat yasadm. Sonuç kanser oldm :)) ama sorsan kaynanam benden kötü durumda :) ne deym Allah herkesin gönlüne göre versin 

0 oy
önce (678 puan) tarafından

Yani kısaca insanlar kötü kendini sev gerisi boş 

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Buradaki bazı maddeler baba tarafima ait özellikler bravo 👏🏻

0 oy
önce (18,464 puan) tarafından

Kim bana nasıl davranıyorsa öyle davranırım ki davrandım da beni kutlamayanı kutlamam aramayanı aramam yeri geldiğinde bende lafımı derim sonra kalbim temiz derim sonuçta kimse kimsenin kalbini açıpta içine bakmıyor veya keşke kalbinin temizliği birazda diline yansısaydı derim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 313 göst.
0 oy
16 cevap 469 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 377 göst.

411,129 soru

12,374,952 cevap