Valla benimkilerin özellikleri şöyle
Hep en iyi kendileri hatta biz insan evladıyız kötülük nedir bilmeyiz diye her gitmem de muhakkak bu laf en az bir kere yapılır
Aşırı ilgi beklerler geçen bi hastalandım çok fena eczacıdan duymuş aramadı ben aradım hasta mısın dedi evet çok kötüyüm dedim hıııı dedi ne bi geçmiş olsun ne başka bişey demedi iki küçük çocukla napfın demedi kızına gelince çocukları bana bıraksınlar sen dinlen der
Sıkıntın olursa önce biz bilelim derler ama yaralı parmağa işemezler
Hepsinin doğum gününü ufak bir mesaj bile olsa atıp kutlarım ama hiç biri bana mesaj bile atmaz
Çocuklarımı en çok kendileri seviyor gibi davranırlar ama büyük oğlum 3 yaşında toplasan hediye değeri bin tl olacak şekilde anca bişeyler yapmışlardır hatta ben ilk oğluma tedavi yoluyla hamile kaldım Birgün bi spot mağaza gezerken bebek kıyafeti gördüm ay benimde olsun hepsinden alırım dedim kaynanam olacak o hele bi olsun burdan almayız hele bi olsun e bebeği civili hep alırım ona dedi ama gidip o mağazadan aldı hepsini hahajaj hediye hediyedir hem umursamam ama böyle bi laf edip böyle yapması bi güldürdü
Çocuklarımı aynı şekilde annemlerden kıskanırlar bi annemlere gidelim çocuğun ağzını aramaya çalışır nereye gittin ne yaptın diye benim duymadığımı sanar ama duyuyorum
Annemlerle bişey yapmama aşırı karşı bir kız evlendiyse artık ailesi kocasının ailesidir der ama kendisi koca ailesi nedir bilmez
Her şeyi yap birgün yapma hiç yapmamış gibi olursun
Kendilerine gelince gerekli bana gelince boşuna masraf olur
Bana başka eşime başka konuşma huyu var
Yalnızken benle konuşurken kızı gelince benim suratıma bakmaz yüzünü azdırır
Yaptığım her şeye kulp bulur çocuklara avm den alışveriş yapıyorum diye söylenir çocuk bu pahalı şeyler alma elin hiç durmuyor der
Ben napıyorum pekiiii takmıyorum 😂
İlk sene bana çok garip geliyordu ama kırılmasınlar diye sık sık gidip geliyordum sık dediğim 2.3 güne bir sonra baktım bu huyları giderek çoğalıyor kendimi geri çektim geri çekme döneminde baya bi sıkıntı oldu neden gelmiyorsun gitmiyorsun biz naptık gibi olaylar çıktı eşimle bile kavga ettim şimdi 1 senedir 15.20 günde bir gidiyorum kafam aşırı rahat çok mutluyum huzurluyum evimin yuva olduğunu anladım artık eşimde anladı evinin ailesinin biz olduğunu o bile gitmek istemiyor çoğu zaman 😂