0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından

Bi erkeğin eline bakmak  ne kadar kötü. Öncesinde hiç vermiyor du ALLAH affetsin gizli alıyordum sonra konuştum bana günlük para ver diye 60 lira veriyor eve bişey almak istesem o paradan al diyor 10 tl nin hesabını yapıyor. Evin aylık giderini Pazarını o karşılıyor. günlük 100 lira ver diyorum vermiyor bende sinirden gizli  alıcam sende göreceksin dedim bıktım gerçekten. 

8 Cevaplar

0 oy
(328 puan) tarafından

Ben aylık alırım 5 veya 6 bin eşim ondan öncede cüzfanımi kontrol eder parasiz koymazdi kredi kartida bende olur

(429 puan) tarafından

Yok zar zor alırım 

-Reklam-
0 oy
(2,628 puan) tarafından

Bana eşim her ay gönderiyor bunu yapması gerekiyor her erkeğin. Eşi istemeden vermesi gerekiyor çünkü para istemek hiç hoşuna gitmez çoğu insanın 

(429 puan) tarafından

Sürekli yüzüme vurur keyf ediyor sun diye 

(2,628 puan) tarafından

Önüme milyonları serdin de keyif ediyorum evet de

0 oy
(313 puan) tarafından

Nakite ihtiyacm yok kartı bende olduğum yerde nakit geçmiyor 

(429 puan) tarafından

Kartını hayatta vermez

(313 puan) tarafından

Neden vermiyor peki evi zor mu çeviriyor da hani verdiği paranın hesabını soruyor 

(429 puan) tarafından

Şükür durumumuz iyi vermez kadının eline kart mı verilir incir ağacı diksin der

0 oy
(683 puan) tarafından

Yıl olmuş 2025 1 kilo patlıcan 70 tl ekmek 15 tl pardon da ne alcan o paraya . Şaşırmış galibaa. 

Kaynanamim bi sözü var çok yüz verme arsız edersin aç da koyma hırsız edersin der doğru.  Seni kisarsa işte böyle tirtiklamak zorunda kalırsın sende zaten demişsin ayıp ama 60 ne ya günlük 200  felan olsa anlarım ekmek Domates soğan zaten bunlar 100 tutar bide misafir gelse coxuk tatlı isterse canı kek çekti süt olmuş 35 tl . Bunlardan ya haberi yok ya da umrunda değilsiniz eğer öyleyse yuh ona yazıklar olsun yaa . 

(683 puan) tarafından

Bak ben eşimden para almıyorum arada bana 200 ,300 verir hani hastane vs. Acil durum olursa atla taksiye git ben direk oraya gelirim zaten der . Olmadı hesaba yollar. Ama evimi de ekmeksiz etsiz sebzesiz koymaz Allah var . Allah razı olsun.  Canım ekstra şeyler isterse derim ya para verir vardiya uymazsa yada gelirken kendi alır.  Şu durumda para beklentim olmaz ama evde dolap boşsa ozaman iş değişir.  Durum sende de böyleyse dolap boşsa umursamıyorsa bırak 100 u cebini boşaltmak yeri malesef . 

(683 puan) tarafından

Kız gunluk 60 tl veriyor hangi paradan alcakmissin ayda 1 pazar ne bacim biz 3 kişiyiz sebzesi için 2 defa çıkıyoruz bunun bakliyat var ekmeği yağı tuzu sagani sarımsağı yani hiç adil değil yaptığı 

(429 puan) tarafından

Dolabı boş bırakmaz ALLAH var. ama hayatta bu benim evime yakışır da alayım demez ben hep biriktire biriktire aldım hep der çocuklarım olmazsa seni aç bırakırım diye 

(429 puan) tarafından

Canım pazarı o yapıyor ben değil ekmeği. Bizim iş yerinden getirir pazr ve aylık masrafı o yapar ama diğer hiç bişeye karışmaz düşünmez demez bu evime yakışır yadabı kıyafet karıma yakışırda alayım 

(683 puan) tarafından

Şaka olsuna mi ciddiye mi diyor aç birakmayi . Yani çok ayıp yaa alırken seni cocuklar yoktu canım ne değişti acaba . Çok ayıp ya valla nediyim Allah ıslah etsin 

0 oy
(74 puan) tarafından

Bazen bnm dışarı cikasim gelmiyor eşime diyorum misal şu lazım alırmısn alamam der kart sende parada sende gitt ne istersen ne lazımsa al der bana dışarı çıkıncada kendisi düşünüp verir al üstünde bulunsun birşey lazım olur canın birşey çeker der seninki baya abartıyor günlük bir evin masrafı 500tlden aşağı değil o tencere bedavaya kaynamiyor

0 oy
(1,282 puan) tarafından

Eşin on yıl geriden geliyor galiba ekmek parası sdece koymak nedir çocuk falan varsada kendimizi gectk

(429 puan) tarafından

Yok canım pazar parası falan yok içinde ama atıyorum eve tabak lazım al diyor bende biriktirmek istiyorum ama malesef biriktiremiyorum çünkü o kadar eksik var ki

(1,282 puan) tarafından

Öyle para birikmez canm toplu verse insN  daha iyi hisseder en azından  

0 oy
(941 puan) tarafından

Eşim bana kredi kartı verdi alışveriş yapacak olursam burdan yaparsın dedi limiti 10 bin harcıyorum karışmıyor çok şükür nakit olarakta evde bırakır ki ekmek falan alırsam kartla uğraşmamayım diye 60 tl de günlük artık çocuğa bile verilmiyor Allah yardımcın olsun durumu olmaz o ayrı bi konu ama ola ola da senden esirgemesi çok kötü bi durum 

0 oy
(1,709 puan) tarafından

Bir erkeğin eline bakmak değil bu cimri bir adamla omur gecirmek. Çalışma imkanınız varsa çalışın bence günlük 60 liraya anca 1 paket sut aliniyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 410 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,166 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
+2 oy
37 cevap 611 göst.
0 oy
10 cevap 415 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (120 puan) tarafından soruldu

411,814 soru

12,396,969 cevap

44,225 kullanıcı

Kategoriler

...