+1 oy
166 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (575 puan) tarafından

Bursaya gittik çocuklarla çok zor oldu biri 3 biri 4 yaşında şimdi bu yaz istanbula gitmek istiyoruz annem ben bakarım küçüğe dedi ikisi birlikte olunca kavga ediyorlar zor oluyor bakması büyüğü de babaannesine bırakırız diye düşündüm valla eşimle başbaşa gitsek bize çok iyi gelecek çocuklarda yolda gezerken yorulmaayacaklar siz olsanız bırakır mıydınız 5 6 günlüğüne 

18 Cevaplar

+4 oy
önce (135,457 puan) tarafından

turkiyeye gidiyom normalde memlekette burakir carsiya avm vs gider gezerim ama yatili gittigimiz tatillerde asla birakmam ani biriktirmek foto cekmek icin gidiyoruz keyfi asla birakmam

-Reklam-
+1 oy
önce (4,256 puan) tarafından

Ben olsam birakirdim. Ama sadece anneme .

+1 oy
önce (12,868 puan) tarafından

Valla dururlarsa bırak kafanı dinle bacım ama 6 gün fazla sanki ya :) benimki 4 yaşındaydı yazın babaannesiyle köyde 2 gece kaldı kuzenleriyle özlemişti baya bizi

+1 oy
önce (123 puan) tarafından

Tabiki eşinizle birbirinize vakit ayırmak size de eşinize de çok iyi gelecektir 

Annenize tabiki gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz kayınvalidenize bıraktığınızda aklım kalmaz diyorsanız hiçbir sakıncası yok

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Ben bırakmam 

0 oy
önce (7,134 puan) tarafından

Ben bırakamam aklım kızımda kalır zaten tadınıda almam gezdiğimin gittiğimin 

0 oy
önce (90 puan) tarafından

Senin tercihine kalmış bi durum bırakıp bırakmamak. Şahsi düşüncem bırakmama yönünde. Benim iki aylık bebiş var alışveriş yapacağımız zaman arada babaannesine bırakıyo babası toplasan bi saati geçmiyo çoğu zaman ama gene de aklım  kalıyo benim

0 oy
önce (354 puan) tarafından

Ben bir tek anneme bırakırım büyük kalırda küçük kalmaz ee bu sefer de tatilde küçük olacak büyük olmayacak vicdanen rahat etmem en iyisi hep beraber gitmek çocuklarım olmasa o tatilden keyif almam

0 oy
önce (7,856 puan) tarafından

Bu kadar küçük yaştaki çocuklarımi bırakmam. 7-8 yaş en erken bırakırdım 

0 oy
önce (597 puan) tarafından

Eğer çocukların huysuzluk yapmaz dururlarsa anneanne ve babaannede birkaç günlüğüne bırakabilirsin bence. Ben oğlumu 2-3 günlüğüne bırakmıştım anneme ama aklı kalıyor insanın onu söyleyeyim :) özlüyor insan evladını :) 

0 oy
önce (1,612 puan) tarafından

Benim bebegim 7 aylik asla bırakmam az işim var diye bile kimseye bırakmıyorum ama geçen sene ablamın oglu 9 yaşındaydı ablamlar dubaiye gideceklwrdi yeğenim ben gitmek istemiyorum dedi gerçekten de uyumlu bir çocuk değil zor bir çocuk annem anlamların evine gitti 1 hafta kaldılar ablam aklımız kaldi dedi ama rahat gezmisler yeğenim de hiç pişman olmadı. 

Böyle kendini ifade eden gelmek istemiyorum diyen bir çocuğu bırakırım ama 3 4 yas biraz küçük 1 hafta için ozlerler bence 

0 oy
önce (3,611 puan) tarafından

Kesin olarak kayınvalidene annene güveniyor musun çocuklarını şımartmayacaklarından fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamayacaklarından aç açık bırakmayacaklarından yada sorumsuz dalgın insanlar olmadıklarından (bi anlık dalgınlık ile neler okuyoruz neler görüyoruz allah korusun) eğer birinden biri bile olumsuzsa bırakma sakın çok pişman olabilirsin

0 oy
önce (301 puan) tarafından

Keyfi amaçlı o kadar uzun zaman anneme bile bırakmam ama hastalık olur ne bileyim hastahanede yatmak gerekir falan ya da mecburi bir durumsa en fazla birkaç gün eğer fazlası gerekecek ise yine yanıma alırdım. 

0 oy
önce (854 puan) tarafından

Kardeşleri ayırmaya benim vicdanım el vermez. Bırakılır gidilir fakat ayrı olmamalilar. 

0 oy
önce (3,538 puan) tarafından

Büyükmüş aslında 

Ver eline abur cubur yolda yesin oyalanır

Bir gece olsa neyse 

6 gün çok fazla

Sen özlemezmisin çocukları 

Yanında olsa en azından merak etmezsin 

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Bırakmazdım. 

0 oy
önce (3,632 puan) tarafından

Birakirim canım 

Ama ben tek başıma gitmeyi isterdim 

Kafa dinlemeye ihtiyacım var çünkü 

Ayrıca bizimde kafa dinlemeye dinlenmeye ihtiyacımız var 

Özellikle anne olarak kadın olarak biseylerden uzaklasmaya ihtiyacımiz var 

Guveniyorsan birakabilirsin sorun olmaz 

Bi de erkeklerden daha fazla yoruluyoruz daha çok stresli oluyoruz 

Sonuçta bizim stres hormonumuz erkeklerden daha fazla calisiyor

0 oy
önce (328 puan) tarafından

Ben olsam bırakamam 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 805 göst.
26 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sunflower (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,137 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
+2 oy
4 cevap 123 göst.

411,147 soru

12,375,724 cevap

42,814 kullanıcı

Kategoriler

...