0 oy
523 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (304 puan) tarafından

Kızlar benim bir görümcem var üniversite 2 sınıf şu an. Gerçekten çok çirkef.... Kimse sesini çıkarıp bir şey diyemiyor. anne baba affederseniz öcü görmüş gibi korkuyorlar... O her geldiğinde eşim hadi der kardeşim gelmiş görmeye gidelim diyor kaynanamların evine gidiyoruz... Her gittiğimizde olmadık sebeplerden tartışma çıkarıyor gittiğimize gideceğimize pişman oluyoruz... Hele 3 seferdir eşimle tartışıyor ortada sebep yokken. Bir gün bütün aile oturuyoruz eltimler falan da var sohbet muhabbet O konuşurken eşim yanlışlıkla sözünü kesmiş hiçbirimiz fark etmedik. Ya sen benim sözümü nasıl kesersin bana saygı duymayı öğreneceksiniz haddinizi bileceksiniz şu laflara bakın . olayları o kadar büyük bir kavga konusu haline getiriyor ki kimsenin sesi çıkmıyor. Herkes sessizce onun lafları saymasını dinliyor ama istisnasız 5 dakika çat çat laf sayıyor. Benim kendi babam falan olsa Kapa çeneni Saygısız der susturur beni . Kayınpederim falan kendine gel sus demiyor ya.Birkaç gün önce üniversitesi tatil oldu eşimi aradı dedi ki ben size geleyim sizden annemlere geçelim tamam dedik gecenin 12.30'unda geldi önüne yemek  koydum karnını doyurdum evimizde kaldı. ertesi gün hep birlikte binip gittik . Bir de eşim parasal anlamda destek de oluyor her ay ona ... yine sohbet ortasında nasıl hayat pahalı mı paran pulun yetiyor mu vesaire konuşurlarken aman sanki çok para gönderiyorsun gönderdiğin 3 kuruş para diye eşime gene laf söylemeye başladı. Eşim de dedi belki çok değil ama elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum en azından dedi . Benim de durumum belli yani bize de anca yetiyor dedi. Benim paramın muhasebesini yapamazsın da ben zor şartlarda okumaya çalışıyorum da sayıyor da sayıyor  şurada hoş sohbet ediyoruz niye çirkefleşiyorsun dedi eşim. Ama görmelisiniz ağzına ediyor ya eşimin. Kusura bakma da biz aldığımız parayı sana mı verelim benim de çocuğum var sanamı çalışayım ben . eşim biraz olsun destekte bulunuyor hiç değilse kardeşimdir diye. . Yok efendim orada herkes hayatını yaşıyormuş onun üç kuruş parasıyla hiç geçinecek durumda değilmiş . Biz 2 yolluyoruz. Devletin bursu var .ailesi yolluyor ayda eline geçen para  10 12 milyar.  . Haftada 3 gün okula gidiyor diğer günler yurtta düşünün... Yurtta 7/24 yemek var hanımefendi dışarıdan yiyor sürekli dışarılarda takılıyor.  10.12 yetmiyormuş. e o zaman girip bir işte çalış çok lüks istiyorsan.millet senin çirkefliğini çekip de bir de seni okutmaya çalışıyor.  O geldiğinde eşim hadi gidelim Allah hadi gidelim lafları duyuyor duyuyor yine oraya gitmek istiyor... Son gidişimizde bana da tavır yaptı hadi hoşçakalın falan demedi biz çıkarken yüzümüze bakmadı bir şeyin hatırı olur ya seni getirmişiz oraya. Evimde kalmışsın. Gece yarısı önüne yemek koymuşum parasal anlamda destek de oluyoruz bu nedir ya böyle bir şey gördünüz mü siz hayatınızda. Biz bunu çekmeye mi geldik ya. Siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin Allah aşkına O her geldiğinde hala eşim gidelim diyor beni deli ediyor. Yeğenini Özler hadi götürelim sevsin diyor ya çocuğumu kucağına alıp bir kere bile sevmiyor  aşırı soğuk bir tip.  Eşim hala ona göndereceği paranın hesabını yapıyor . Kendi elimize kalan harçlığımızı bile düşünmeden önce ona göndereceği parayı hesaplıyor onunkini ayırıyor isterse bize hiç para kalmasın illa ona gönderiyor. Besle kargayı oysun gözünü tabiri tam olarak bu . Ben bu kızdan laf duyup duyup para gönderme olayına aşırı hırslanıyorum.  Afedersiniz ne b** yerse yesin bana ve eşime böyle davranan insan benim bir kuruşumu dahi hak etmez öyle değil mi sizcede. Kaynanama dedim anne bak dedim biz onu hatırını sayıp her geldiğinde görmeye geliyoruz dedim kaldı ki gece yarısı geldi bekledik biz getirdik dedim. Böyle olmaz her gelişte bu ne dedim biz bunu hak etmiyoruz dedim. kaynana kızına laf söyletmiyor ya Yok efendim O şimdi ayrı ya bizden çok stresli çok sinirli. Yok işte ergenlik biraz farklı geçiyor onun  dio. Biz de ergenlik geçirdik ama ne anamıza ne babamıza ne kardeşimize böyle terbiyesizlikler yapmadık ya. ben bişey dedikçe sözümü kesiyor kaynana.Kızıma laf söyleme demeye getiriyor bana . Bana akıl verin ben ne yapayım Nasıl davranayım eşim ailesine aşırı düşkün onlar gel dedi mi geliriz onlar git dedi mi gideriz kukla gibiyiz laf duyarız ama içimize atarız. Bıktım artık ya . Uzun oldu kusura bakmayın anlatacak kimsem yok buraya yazdım rahatladım 😤☹️☹️☹️....... 

30 Cevaplar

+4 oy
önce (182 puan) tarafından

Bi an gözümün de kızılcık şerbeti görkem canlandı 😁 Allah yardımcım olsun canım doyumsuz ve şımarık anlaşılan 

-Reklam-
0 oy
önce (3,102 puan) tarafından

Sen gitme eşin gitsin madem eşin bunca şeye rağmen tavır koymuyor o zaman duyacagı herşeyi kabul etmek zorunda kaynanan kayınpederinde hak ediyor herşeyi böyle terbiyesiz çocuk mu yetiştirilir

önce (1,061 puan) tarafından

Kusura bakma da mdem susuyorlar bırak sicsn sen nede dert ediyorsun kocan da adam olun laf soyletmesin kendine 

önce (3,102 puan) tarafından

Bencede

0 oy
önce (338 puan) tarafından

Vallah canım suç sizde bu kadar saygısız terbiyesiz bir kıza hem para gönderiyorsunuz hemde o kadar hakaret laf üzerine hala görüşüyorsunuz.. Ben olsam onu laflarımla rezil ederim bir dahada eşimin para göndermesini müsade etmem görüşmem evime de almam.. eee sen kayınpeder kaynanayı konuşuyorsun birşey diyemiyorlar diye sizde aynısınız kız hakaret ediyor eşine size sizde boyun eğiyorsunuz yapman gereken belli zaten.. 

0 oy
önce (1,050 puan) tarafından

Bir zamandan sonra okumadım ama ben bu şekilde bir insan olsam net babam ağzımın ortasına çakar paşa paşa totomun üzerine oturur ağlarım yani. Bunu bu hale onlar getirdi. Doyumsuz 

0 oy
önce (1,387 puan) tarafından

anasina dicegine kiza soyle ya oku edebinle ya defol koca evine sabrina hayran kaldim o laflarin ustune kuruş gonderen kocayi bosarim  o kadar milllete bak 

biz nerde hata yaptik sesimiz cikmiyor kiz oldugumuz icin goze batariz bu sans kizi bulmus bi tarafim kiza helal olsun diyo ama bu kadar da olmaz bence yerini haddini bilmeli artik ergenlik deil bu

0 oy
önce (110 puan) tarafından

Kardeşim üniversitede okuyor zavallı ayda 3000 ile idare ediyor ayrıca şu an tatil ya gelip bulaşık yıkıyor lokantada kız açlıktan ölsee de zar zor dışarda yemek yiyor bazen yurttaki yemekler midesine çok dokunuyor yoksa o birkaç defayı da dışarda yemezdi ayrıca eşinin yerinde olsam bu lafından sonra bir daha para yollamazdım madem az

0 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Bak öylelerini kocaya gidince gör sen birde o ukalalık hadsizlik kalıyormu elin adamı böyle konuşturmaz valla ben olsam görüşmem muhattap dahi olmam o kim oluyoki üstünlügü ne onun hayırdır yani daha dünkü b.k

0 oy
önce (1,256 puan) tarafından

Narsist bir insan 

0 oy
önce (738 puan) tarafından

Böyle birini görmeye gitmezdim. Eşin gitsin. Ağzına etsin geri göndersin görümcen. Bırak ne halleri varsa görsünler . Sen bı gün cekiyosun kayınbaba kaynana her gün.. o okul bitecek illa . Eve temelli gelsin yesinler birbirlerini.. sen hiç kafaya takma. Ama işte insanın zoruna gidiyor . Sen de fazla fazla masraflarda bulun ona gideceğine sen harca

0 oy
önce (18,437 puan) tarafından

Ya hiç gitme ya da köşe yastığı gibi otur hiç konuşma sohbet etme sessizce git sessizce gel. Ayrıca demeden geçemeyeceğim eşşek kadar kızın ergenliği mı kalmış :) bizde ergen olduk bizde üni okuduk. Ailesi ipleri kaptırmış alan razı veren razı durumu var sen eşine de hiç karışma ama kendini bu durumun dışında tut

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Sen iyi dayaniyorsun valla ben çoktan o gorumceyi yolmuştum

0 oy
önce (373 puan) tarafından

Benim de başımda böyle bir görümce var üstüne üstük kıskanlığı da cabası bana sürekli terbiyesizlik yapıyorlar anne babası sesini çıkarmıyor kocam da alttan al diyor. Bir iki sabrettim ama artık mesafe koydum eşimi gönderiyorum ben gitmiyorum yemeğe falan çağırmıyorum artık yavaş yavaş elimi üzerinden çekiyorum en güzeli bu şekilde 

0 oy
önce (4,346 puan) tarafından

Valla çok uzundu birazını okudum, görümcem yok olsaydi eğer ve bizle böyle konuşsaydi ilk önce kayinpederim sonra eşim çok güzel ağzının payını verir daha böyle cirkeflik yapmazdı. Ben merhabadan öteye gitmezdim sevmem böyle insanları. Hata ediyorsunuz ses cikarin, sizi baya baya ezikliyor sizde buna eyvallah diyorsunuz. Yerinde olsam gitmem eşin gitsin ağzının payını alsın gelsin alışmış belli ki sen kendini ezdirme boşver çocuklarında görmesi

0 oy
önce (5,067 puan) tarafından

Esine söyle açık açık. Sen benim kocamsın gözümün önünde ** yerine konulup ** gibi azarlanman zoruma gidiyor. Istersen sen git ben gitmeyeceğim de. Bidaha da gitme. Soran olursa da milletin önünde kocama laf söylenince zoruma gidiyor gelmek istemiyorum de.

0 oy
önce (195 puan) tarafından

Uzak dur ya eşinde enayi falan mı acaba gondermesin para falan 

0 oy
önce (4,758 puan) tarafından

Biz bu tip insanlara okumuş yürüyen cahil diyoruz. Okuduğu için kendini üstün görüp saygının s sini bilmeyen insanlar. Ne yaparsan yap düzelmez. Bu kafa yapısıyla koca da seçemez

0 oy
önce (1,197 puan) tarafından

O çirkefliği evlenince kocasına ve kocasının tarafına yapsın bakalım gerçi boylesil insanlar el üstünde tutuluyor 🙄

0 oy
önce (854 puan) tarafından

Başını okurken strese girdim sonunu okumadım bile bence siz ona poh yollayın çirkefliğe bak

0 oy
önce (4,423 puan) tarafından

Esime diyecegim laf su olur eger bi kurus daha gonderirsen colugu cocugu alir giderim tercih senin. He gonderir gercekten de giderim. O gorumceye iyi susmussun ben agzina etmistim coktaaan. Kimsenin cirkefligi bana sökmez.

0 oy
önce (4,270 puan) tarafından

Bi kere para göndermeyin bakın nasil dilini bi taraflarina çekip size yalakalık yapmaya basliyo

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 438 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 418 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 477 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.