+1 oy
359 göst.
önce Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

4 gün onc doğum yaptım , dün evimize geldik. Bugün sabah eltim evdeymis ama oğlu bize kahvaltıya geldi. Bana annem bakıyor zaten , dün gece ayaklarım şişti ödem oldu. 3 yaşında bir oğlum daha var ve gece beni çok zorladı kaç gündür evde değildim diye özledi sanırım sürekli yanımda olmak istedi. Eltim zaten genelde tatile gitse haber vermezdi çocuklar direk biz yemeğe geldik diyip çıkıp gelirdi. 

Bende oğlu aradığında çocuklar uyutmadi uyucz dedim kahvaltı ne zaman yapacaksınız geleyim dedi. Sinirden esime de birşey diyemedim. Şimdi salonda uzanmış telefon oynuyor,oğlum benim başımda eziyet ediyor. İnsanlarda ki bu rahatlık beni öldürüyor.

11 Cevaplar

+2 oy
önce (347 puan) tarafından

Yani başka zaman olsa sorun edilmez de sen daha yeni doğum yapmışsın düşüncesizlik yapmış haklısın 

önce (259 puan) tarafından

Kız tatile gidiyor söylemiyor bı bakiym cocuklar yemeğe geldik diyordu bir iki tamam dedim sürekli olunca rahatsız oldum çünkü normal değil sen gezmeye git çocuklara bana bırak bide haber verme , üstelik 14:16 yaş iki çocuk evde kalabilir. Ama bugünde böyle olması iyice şaşırttı 

önce (347 puan) tarafından

Biraz mesafe koy 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Biz kahvaltı yaptık uyuyacağım diyip KAP'a teli oğlu kaç yaşında ki arayıp da soruyor 

önce (1,613 puan) tarafından

Evet kaç yasinda

14 yaşında 

önce (1,063 puan) tarafından

Kendi evinde ye yemeğini benim bebeğim küçük hazirlayamiyorum de

+1 oy
önce (794 puan) tarafından

Açma telefonu canım niye aciyosun 

Bu sebepten aradığıni bilsem acmazdim ki

0 oy
önce (1,770 puan) tarafından

Kimse kimsenin çocuguna bakmak zorunda değil ya niye senin başına atıyo üstelik lohusasın müsait degiliz diyip suratına kapatırdım ben olsam ne sinir bozucu insanlar var ya 

Çocuklar uyuyor bizde uyucaz canım dedim. Ben kahvaltı etmeye gelicem ne zaman yapacaksiniz dedi üstelik. Bende eşime dedim abinler evde degilmi oğlu buraya geliyormus dedim. Bilmiyorum ki dedi. O konuşur artık abisi ile

0 oy
önce (979 puan) tarafından

Annelerine diyeceksin güzel bir dille ben zaten zorlanıyorum gönderme diye çocuklara da diyebilirsin kırilacaklar diye çekinme söyle her şeyi 

+1

Daha önce söyledim ama anlamadılar, eşim dedi ben konuşurum abi.le dedi  tekrar olursa konuş demiştim. Konuşma vakti gelmiş sanirim

0 oy
önce (3,516 puan) tarafından

Açık açık söyleyeceksin annesine bu ne düşüncesizlik ya lohusa kadından birde çocuğuna baktırmak için hizmet bekliyor

Ben kendime bakamıyorum ki,annm var sağolsun 

0 oy
önce (683 puan) tarafından

Cidden kimsenin hayatına karışmak haddim değil ama neden bu kadar pasif oluyor bazı hemcinslerim cidden çok kızıyorum ve üzülüyorum. 

Kahvaltını evinde yap ben müsait değilim demek bu kadar zor mu bunu dedin diye kim sana kızacak yani

önce (2,706 puan) tarafından
+1

Evet ya yemin ederim okurken kriz gecirdim 

Bide buraya yaziyorlar cildiriyorum yani hic mi birine sınır koyamiyorsunuz iki çift laf soyliyemiyorsunuz

Hani açik açik soyliyemesen bile biz kahvalti yaptik şimdi çikicaz çocuk uyuyor banyo yapicam fln o kadar bahane varki 

Karsindakide mal degil sonuçta uyanigin teki cocugunu sana yollayip evde keyif yapmayi akil eden insan senin rahatsiz oldugunu bu yuzden bahaneler uydurdugunu akil edemeyecekmi

Gercekten boyle postlari okurken karsi tarafi degilde post sahiplerini sucluyorum çunki insanin dogasinda var saf enayi gordulermi hemen yararlanmaya calisiyorlar o zaman ne yapacaksin kendini kullandirtmayacaksin

Yok ben yapamam edemem aman eşim kizar kaynim alinir zirt pirt diyeceksende dert yanmayacaksin oturub cekeceksin

Daha önce söyledim ama anlatamadım anladığım kadarıyla,arayınca dedim uyucam uyuyamadım çocuk bırakmıyor senin oglanda telefonla oynuyor dedim, aradı gel oğlum dedi sonra dedi çocuk gitti

0 oy
önce tarafından

Eltimin oğlunu bırak kocamın oğlu bile gelemez şuan hamile ve hastayım yiyiyosa getirsin bakim kocam biraz dişinizi gösterin yaa 

Eltim aradı sonrasında çocukla ilgilenmiyor,telefon oynuyor dedim aradi gel oğlum dedi

0 oy
önce (18,462 puan) tarafından

Açık açık ben senin çocuğuna kahvaltı hazırlayamam sen kendin evde ne iş görüyorsun derdim sorun fazla yüz bulmuş olmaları 

Oğlu aradi ,bende gelince annemler yok galiba evde dedim anlaması için, 

önce (18,462 puan) tarafından

Ben uyuyorum annen hazırlasın diyeceksin o zamanda saf sessiz bellediler mı her şeyi yaparlar 

Dedim güzelim çocuklar uyuyor biz de yaticaz kahvaltıyı ne zaman yapacaksınız o zaman geleyim dedi. Ağzım açık kaldı diyemedim birşey pes dedim

0 oy
önce (5,070 puan) tarafından

Cocuk eksik kalmış evde ben de göndereyim benimkini de doyur bacım. Şaka bi yana o ne öyle. Birdaha aradığında söyle sen farkında değilsin ama  ben de yeni doğum yaptım bana da başkaları bakiyor zahmet olmazsa kendi çocuğuna kendin bak de. Çocuğum durmuyor oğlunu istiyor derse sen de kendininkini yolla.

Onun ki durmayacak yaşta değil ki 14 yaşında , bende uyumak istedim çocuğa bak bari dedim ,zaten evde telefon oynayamadigi için gelmiş buraya hiç umursamadı oturdu telefon oynai. Bende annesi aradığında dedim oğlun telefon oynuyor çocukla ilgilenmiyor uyuyamadım dedim. Aradı gel eve dedi oğluna 

0 oy
önce (756 puan) tarafından

Ayh yüzsüzler ya koca erkek çocugu rahatta edemezsin yeni doğum yapmışsın. Direk söyle eltine küserse de küssün. En sevmedigim tip ya bde elti olunca valla Bn burdan sinir oldum..

Aslında çok iyiyiz normalde olsa tamam diyim ama bugün daha ilk günüm evde sinir olmamak elde değil 

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 2,644 göst.
0 oy
14 cevap 700 göst.
0 oy
20 cevap 758 göst.
0 oy
4 cevap 337 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu

411,129 soru

12,374,903 cevap