+1 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

Selamm Canlar size birşey sormak istedim 🤗

Test yapmıştım net deyldi aydinlta bakınca hafif ikinci çizgi beli oluyodu ben testin bozuk oldunu sandım o gece eşim rüyasında ilk olarak kız doğrdumu görmüş kızı dogrduktan sonra ikiz erkek dogrmusum bugün test yaptım net şekile çift çizgi çıktı sizce kızım olurmu acaba kızım olmasını çok istoruz da🤗Sohbet olsun Canlar😘

12 Cevaplar

0 oy
(6,899 puan) tarafından

Ben evlenmeden önce Oğlum olacagını rüyamda görmüştüm hamile oldugumu öğrendiğim an erkek olacağından emindim erkek oldu nasip neyse genelde rüyada o görülüyor

(13 puan) tarafından

Yaa Oylemii İnşallah Rabim Hepimizin Gonune göre verir🤗

(6,899 puan) tarafından

Amin cnm inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunda cinsiyet çok önemli değil

(13 puan) tarafından

En önemlisi Salık Tabiki Ama iki oğlum Var İnşallah Bir kızım olur Allahimdan son dileğim Bir kızım olması🥺

(6,899 puan) tarafından

Tabikide herkes iki meyveden tatmak ister bence dilemende istemende bi sakınca yok ama son söz Rabbimin inşallah hayırlısıyla verir

(13 puan) tarafından

Amin inşallah Canım

-Reklam-
0 oy
(141 puan) tarafından

Ayyy Allah gönlünüze göre versin. Rüyalar rehberimizdir. Ben çok güvenir inanırım rüyalara. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sevinçle kucağınıza alın inşallah 

(13 puan) tarafından

Amin İnşallah Canım İlk önce kız Görmüş Sonra ikiz erkek görmüş Ucuz olmasından suplendim😃

(141 puan) tarafından

Sulalede ikiz üçüz var mi canım 

(13 puan) tarafından

İkiz var

(141 puan) tarafından

Ayy hadi bakalım hayırlı olsun simdiden😊 benim de eşim tarafında var ama bildiğim kadarıyla anne tarafında olmalıymış 

(13 puan) tarafından

Bende sizin gibi biliyorum Ane tarafından Bugün Bir nine var ona anlatım bu rüyayı kızın olacak dedi inşallah dogrudur

0 oy
(4,899 puan) tarafından

2 oğlum var ikisini de hamile kalmadan önce rüyamda gördüm. 

(13 puan) tarafından

Yaa öylemi demek gosteriyolar rüyada cinseti fln eşim ilk önce kız görmüş sonra ikiz erkek gormus

(4,899 puan) tarafından

Benim arkadaşımda bi kız bi oğlan görmüş oğlan büyükmüş erkek çocuğa hamile ☺️

0 oy
(789 puan) tarafından

Bende testte silik çizgi görmeden 1 gün önce rahmetli annem rüyamda elime erkek bebek verdi.

Hamile miyim daha net değil hala adet olmadim yarın kan vericem ama 7 buçuk yas oğlum var zaten umarım bu defa varsa kız olur:)

(13 puan) tarafından

Amin İnsallah Canım Rabim gonlumzde ne varsa hayyirlisya nasip etsin

0 oy
tarafından

Hamile olduğumu bilmiyordum ihtimal de vermiyordum yok ya bu ay olmaz kesin diye düşünüyodum istiyordum ama içten içe 🥹 rüyamda gördüm bi kız bebek dünyalar tatlısı kardeşimin kucağında 🥹 uyanınca dedim aa kesin hamileyim daha adetime çok vardı 4 gün kala kan verdim çıkmadı hatta ama yine de biliyordum hamileyim rüyalarım çıkar çünkü bnm öyle de oldu çok şükür şuan kızıma hamileyim 🥰

(789 puan) tarafından

Nasıl öğrendin acaba 2. Kanı kac gün sonra verdin

tarafından

Adete 4 kala cuma günüydü kan verdim dediğim gibi çıkmadı salı adet olmam lazımdı Çarşamba akşamı ilk kez test yaptım silik çizgi çıktı Perşembe de saçma sapan bişey oldu acillik oldum acilde kanımı aldılar gebelik var mı diye ona göre tomografi falan çekilecekti çünkü beta 473 çıktı o günde yani hamile olduğum netleşti 🤲🏻🥰

(13 puan) tarafından

Yaa Rabim Kuçaniza almayı nasip etsin inşallah Canım 

tarafından

Allah razı olsun sana da inşallah canım 

0 oy
(260 puan) tarafından

Allah'tan hayra çıkarmasını iste rüyalara fazla inanmamak gerekiyormuş 

0 oy
(395 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin canım benim rüyalar genelde çıkıyor hamile olduğumu bile bilmiyordum rüyam da kaynanamı gördüm kızım hamilesin sen test yapsana diyordu gittim test yaptım hamileyim kontrole 1 hafta vardi cinsiyetini öğrenmek için gidecektim rüyamda kızım olacağını gördüm gerçekten de kızım oldu şimdi 2 yaşında 

(395 puan) tarafından

Kesin diyemeyiz canım herşeyden önemlisi de sağlık kız deriz erkek çıkar erkek deriz kız çıkar Rabbim bilir orasını azıcık sabret görürsün zaten cinsiyeti kimisi de terse görüyor benim kuzenim de hep erkek istiyordu rüya da da gördü ama kızı oldu

(13 puan) tarafından

En onmelisi salık tabikide benim iki oğlum var ikinci ogulumu dogrukta sonra Kızdan ümidi kesmiştim oglumdan sonra 5 ylimiza girdik ondan sonra hiç hamile kalmadım içimde bir his senin kızın olmayacayini diyor iki oglandan sonra normal mi böyle histemem bilemedim 😃

(395 puan) tarafından

Benim kaynanamin da hiç kızı yok biz kız doğurmayi beceremedik der şakasına 3 tane erkek evladı var ben kızıma hamileyken Allah'ım senden gelen herşeye razıyım sağlık sıhhat herşeyden tâbi ki de önemli ama hayırlısıyla bir kızım olmasını çok isterim diye dua etmiştim bizim komşumuzun 3 tane kızı vardı oda erkek evlat istiyordu gittiler tüp bebek koydurdular cinsiyet seçtiler güya Allah'ın işine karisilir mi neyse kadın hamile kaldı 3 üz demiş doktor bir doğurdu 3 de kız artık pes ettiler 5 tane çocuk hiç beklenmedik anda hamile olduğunu ve erkek olduğunu öğrendi o yüzden hayırlısı neyse o olsun 

(13 puan) tarafından

Rabim en iyisi Bilendir İnalah Gonumze Göre Hayirlisya Nasip eden Sağ Salimm

(395 puan) tarafından

İnşaAllah canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli verir İnşaAllah sagsalim kucağına da alırsın 

0 oy
(10,232 puan) tarafından

Ben ruaymda 3 kere kızım olduğunu gördüm şuan kıza hamileyim ikinci kız benimki

(13 puan) tarafından

Ya Rabim kucağına almayı nasip etsin Kedersiz ola biliyor öyle rüyanda bebeyin cinsiyetini goteriliyor benim bı akrabam hamile oldunu bilmiyordu rüyasına Gelmiş bir oğlu olcak Ve adı Ahmed Muhamed olsun diye test almış hamile oldunu öğrenmiş oğluda oldu Adida Ahmet muhamed sonra yine doğrusu yine erkek oldu

0 oy
(4,161 puan) tarafından

Ben de yeni hamile olduğunu bilmediğim arkadaşımı ilk erkek çocuğuyla poz verirken gördüm. Sonra kendi hamileliğimi öğrendim ve erkekti. Hamile arkadaşımın da erkekti.

(13 puan) tarafından

Demeki tersineside Çıka biliyormus

0 oy
(986 puan) tarafından

Ben ilk hamileliğimde rüyamda beyaz giyinmiş deniz kenarında elimde erkek bebekle oyun oynuyordum oğlum oldu ikinci hamileliğimde rüyamda kız bebek gördüm hatta bi dede vardı bana kızın olursa adının birini mutlaka ravza koy dedi baya etkilendim ben o rüyadan dedim ilk tuttu ikinci de kesin tutar ama ikinci de erkek oldu 😂

0 oy
(631 puan) tarafından

Çok güzel bir kız bebek gördüm rüyamda cinsiyeti belli değildi gittim kız deyince çok sevindim,2 oğlumuz var çünkü 

(13 puan) tarafından

Aynen canım benimde iki oğlum Var Bununda kız olmasıni Rabimden Çok isterim inşallah Rabim duyur sesimi🤗

0 oy
(2,640 puan) tarafından

Hamilelikte ne cinsiyet görürsen genelde o oluyor dört çocuk annesi 

(13 puan) tarafından

Eşim ilk önce kız görmüş anında erkek ikiz de dogrmusum Ucuz olmasından şhupe duydum😃🤗

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ebrar sara (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 132 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
+1 oy
0 cevap 25 göst.

412,324 soru