0 oy
535 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,640 puan) tarafından

Kızlar ailenize giderken neler alıyonuz marketten alışveriş yaptıgım uz oluyor mu ben alıyım parasını vermeye çalışıyorlar zor la veriyolar öylede olmuyo zaten durumları yok pek elimde olsa kıyama tavuk vs alıp gitcem veya deterjan sıvı yag öyle seyler alırım ama parasını veriyolar siz eler yapıyonuz 

29 Cevaplar

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Biz yakiniz haftada bir on gunde bir giderim.Parayla birseyler alsam kizarlar.Bende evden pasda pogca falan pisirir gotururum.Bahcemizde meyve sebze varsa onlardan gotururum

-Reklam-
0 oy
önce (252 puan) tarafından

Ben genelde bak şu gün geliyorum derim kız kardeşime yazarım kahvaltılık varmı gelrken alsvers yapayım derim oda söyler soylemezse kızarım geri çıkarim evden alır gelirim biliyor öyle yapyrm işte börekçi ye uğrayıp karışık börek yaptırırm genelde böyle şeyler ama sonra bı bakmism ailem gizli gizli çantama parayı geri koyuyorlar sinir oluyorm 

0 oy
önce (816 puan) tarafından

Alıyorum ya . Mesela peçete  tuvalet kağıdı. Deterjan kahve babama bisküvi. Evide temizliyorum. Halı perde dolapları silme merdiven sırası ammemlerdeyse yıkıyorum   .  Birşey lazım olunca ben gidersem markete kendim alıyorum . Bahara doğru halıları yıkamaya verecem . Çünkü biciriklarim kirletiyor .    Akbil dolduruyorum .

0 oy
önce (282 puan) tarafından

Genelde 10 gün kalıyorum uzakta yaşıyorlar oğlumun bezini mamasını ıslak mendilini oraya gidince aynı gün alıyorum valiz ağır olmasın diye onlar hariç dolaba bakarım kaldığım süre içinde kardeşimle beraber giderim 2 3 günde bir abur cubur sebze falan kahvaltık tavuk alırım eğer almazsam parasını mutlaka veririm eşim asla izin vermez öyle parasını hemen ver yük olma der kızarlar istemezler ama ben rahat edemem 

0 oy
önce (396 puan) tarafından

Yani ben şehir dışında olduğum için gidince uzun kalıyorum. Çocuğa birşeyler hazırlayacağım deyip bi göz gezdiriyorum dolaba. Sonra dışarı çıkıyorum yanıma birini alıp. Ne eksikse çocuğum şunu seviyor bunu yiyor deyip çocuğuma göre değilde fazlaca alıyorum

0 oy
önce (1,528 puan) tarafından

Biz yakın oturuyoz araba ile 2-3 dk. Çaya gidiyorsak, çayın yanına tatlı alıyoruz. Kahvaltıya da babam kapının önünden araba ile alıyor o yüzden elim boş gidiyorum. Bir de zaten kahvaltıya çağırdılarsa güzel bişiler hazırlamış oluyorlar ekstra benim bişey almama gerek kalmıyor. 

0 oy
önce (3,773 puan) tarafından

Genelde otogardan annemler alır oraya gidince ertesi gün markete gider ne yenecekse falan alırım sonra kaynanama çıkarız eşim gelir onada benim annemede ev erzak alışverişi yapar biraz kalırız evimize döneriz tekrar alışverişe gideriz 

0 oy
önce (66 puan) tarafından

Parasını veremeyecekleri şeyleri yapsan. Mesela evde sarma börek kurabiye yapıp götürsen olmaz mı? Ben anneme giderken yakınlarda market olmadığı için kendim bişeyler yapıp götürürüm 😊

0 oy
önce (2,584 puan) tarafından

Giderken hediyelerle gidiyorum orda da birşeyler alıyorum mutlaka 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
44 cevap 830 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
22 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 140 göst.

411,069 soru

12,373,321 cevap

42,599 kullanıcı

Kategoriler

...