Hanımlar bebek bakımı bölümünden bana ulaştığı için iletiyorum kimseye destek değilim tanımıyorum etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Korkutmak için?? Ne diye korkutuyor ali kıran baş kesen mi kendisi. Hadi görsün bakalım şimdi korkutmak nasıl bir şeymiş ruh hastası
Çok şükür 😂😂
Kız geçen bir post açtım,bana diyorki sen daha önce başka bir şey dedin eşinle ilgili evet dedim,tek kusuru o olsun,bide postu silmiştim🤣silinen postu dahi hatırlıyor ya kafa zehir gibi yada SS alıyor🤣
Ben o kadar foto attım beni beğenmemiş galiba ss almamış 🤣🤣
Boş insanın vakti bol olurmuş 🤣
Bebeğin varsa ona göre davran, fotoğrafları alınan kişilere söylüyorum arkadaşlar kesinlikle acimayin şikayet edin ders olsun ona, yakışmaz bir anneye böyle şeyler!
Nasilsin manolyam♥️
Hahahahahahaaa köyde mi yaşıyormuş hani benimle dalga geçiyordu köyde yaşıyorum diye eyyy güzel Allahim diyecek çok şey var da neyse 😁😁
Kaç haftalik oldunuz canım aman aman azcık daha dayansın minnoşum Rabbım sağlıkla vaktinde kavuştursun balım 🤲😍 bende iyiyim çok şükür canım benim Allah razı olsun iyi çok şükür kış soğuk yuvarlanıp gidiyoruz bizde 😁💜
@Gastamonlummm abla yaa noldu ne yaptı ki sana bu ?
Yani tanımam etmem bende sadece çok post atardı öyle görmüştüm kaç kez. Ne yapmis ki inşallah kötü bişey olmamıştır ya
Bana bir şey yapamaz canım arkadaşlar fotoğraf atmiş omu ekran resmi alıp onları tehdit etmiş başka yerlerde paylaşırım diye olay bu arkadaşlar da onu şikayet edecez diyince tutuştu kendisi de burdan engel aldi bebek uygulamasindan da kimi görse yazıyor yalvariyor şaka yaptım beni şikayet etmesinler diye
30 haftalık olduk canım daha var bakalım neler olacak
Sebepsiz yere nasıl böyle iğrenç bişey yapabilir?
Artık kime güvenecez şaşırdım
Milleti korkuturken (yersen) 😏 küçük bebeği nerdeymiş acaba resim vs atmadım ama atmış olsam bende şikayetçi olurdum klavye arkasından sallamakla olmuyor bazı işler
Keşke olayın iç yüzünü bilebilsek, bazen gördüklerimiz bizi yanıtla bilir şaka dahi olsa hiçte hoş bı durum değil 😕
Birinden yanık kokuları geliyo
Korkmuş bayağı ya üzüldüm ben
Neyine üzüldün pardon
Lohusayim ben hala ağlayacak yer arıyorum da bebegim var demiş
Anne olan başta o evladı düşünür canım başı sıkışınca evladığını sığınak olarak kullanmaz sen ona değil de o yavruya üzül
Bi insan bazı şeyleri derken 100 kez düşünmeli
hani yasadi yer koy degildi yaa bunun hayati fake inanmayin kuyruk sikisti kiviriyo
Aaa hiç sevmemiştim zaten en son da laf söylemiştim iyi olmuş
Şikayetçi olacakmış kızlar
Bi iki kişide emniyette tanıdıklarını devreye sokacak
Bende sevmiyordum aklınca laf filan sokmaya çalışıyordu bana çekemediği insanları sürekli baskılamaya çalışıyordu
Amacın ne yani klavyenin arkasından konuşmak kolay her kuşun eti yenilmez öğrensin
Evladını önceden düşünecekti başı sıkışınca değil
Kimi neyden korkutmak için şaka yapmış ya
Bebeğini düşünmek için çok geç kalmış.. Acımayin şikayet edin buna açırsanız başka biri cesaret eder.
Ayy nolmus kim kimi korkutmuş 😅
Kraliçe55 vardı canim surekli fotograf istiyordu herkesten. O sözde fotoğraf atan kişileri SS alıyormuş. Melekleri var ve divayorgunu tehdit etmis fotoğraflarınız sitelerde paylascam diye. Hatta divanin postu var ona bakabilirsin orada mesajları eklemiş
Offf daha neler güven kalmadı ya bı rahat sohbet ettiğimiz yer burasiydi
Malesef öyle canım
Bende kuzenime atacam bakalım şikayetçi olabilirmiyim kendisi polis daha dönüş yapmadı bana
Ay Hafsa ben neler kaçırmışım böyle şoklardayım😯😤
Kaçırdın valla ben şaşırmıyorum artık
Ben Elif şaşırdım bende başta çok sevemedim sonra konuşunca samimi olduk az çok
Benim fotoğraf bir sen birde o gördü
İnş almamıştır görüntü
Başından beri bana hiç samimi gelmedi o kadın
Bebek bakımından yazdım cevap yazmış bana kimssye kötülükle etmedim diye
Ben atılan fotoğrafları unuttum
İnş almışsa bile yüzü unutmamak için olsun
Ben seni bile unuttum biliyır musun 😂 resim attım demişsin ya şu an düşünüyorum nasıldı diye
Yalnız değilmişim
ama ben seni hatırlıyorum
Başka bir şey yazmaduı mı sana
Yazıyor da buraya atsam mı bilmiyorum
Bu arada ben de siber suçlara ilettim. Hafta sonu olduğu için işleme alinir mi bilmem ama pazartesi kesin alınır.
Ayyy ne oldu 2 gündür girmiyorum göremedim ne olduğunu kraliçe55 yazanla ilgili galiba
Bu kraliçe55 zamaninda sürekli anlık fotoğraflar falan istiyordu. Hatta kendi fotoğrafını da paylaşıyordu. Şimdi kim onu sinirlendirse özelden senin fotoğrafın bende sitelere dağıtcam falan diyormus ortaya çıktı engellendi
Ayyy ne kadar sala.kca bir davranış iyi ki ben atmamışım kendimi falan
Kimi ne sıfatla hangi gerekçe ile korkutmak ? Bazı hata(!)ların telafisi olmaz.
😂😂😂😂 bunları deyip boş tehditler savurmadan önce düşünecekti. Simdi mi aklına gelmiş bebeği?
Ahahahahah korkmuş haspam
Hayır efenim, sizin gibi değerli bir insana hiç kusecek değilim
Zaten küsme, şu an ne gülebilirim ne ağlayabilirim. 3 gün önce diş çektirdim, yanağımda koca şişlik ağzımı açamıyorum
AA çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok kötü ya. Neyse ki çekip kurtulmussun.
Valla benimki ağrı yapmıyordu, yer yoktu çıkamıyordu. Şimdi 3 gündür mahvoldum da, geçiyor yavaş yavaş. Sağol canım.
🌸💜🌸
Olay ne bacım. Ben yine Fransız🙄
Hmm siz parise yakinsiniz biz 90 bolgesindeyiz
Evet çok uzak değilim. Siz bayağı doğudasınız. O da iyi, diğer ülkelere sınır komşususunuz.
Evet basel havaalanina çok yakınız işime geliyor
Ay sağolun kızlar valla ☺️ ben kendisini samimi bulmuyodum zaten. Hiç işi gücü yok. Milletin resimlerini toplamakla uğraşmış.
@Yumurtabitmis esprine kahkaha attım🤣
Ve ben Fransız olmadığım halde hayatım.boyunca hep Fransız oldum biliyo musun. Böyle olaylara hep sonradan yetisirim. Hep nolmus nolmus diye sorarım 🤣🤣🤣
😊 Günlük hayatta bilemem ama bu platformdaki olaylar bitmiyor ki, insan hangi birine yetişsin.
Bir insan neden böyle boş işlerle uğraşır hiç yakışıyor mu bırde anne bu kişi yazıklar olsun gerçekten 🤨
Çok şeyi hak ediyor kusura bakmasın basit birşey sanıyor galiba
Abo o kız öyle birine hiç benzemiyordu
Siz bence gebelik bölümünde ki kullanıcıları uyarın dikkatli olsunlar bu kişiye karşı hatta admine bildirin.
Oraların admini farklı mi oluyor? Aslında orada ozel konular konuşmak yasak olduğu için sorun olacağını sanmıyorum kendi fotoğrafını kimse atamaz orada hemen kapanıyor post
411,147 soru
12,375,743 cevap
42,814 kullanıcı