+1 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

Bir araya geldiğiniz de başınızı ağrıtan insanlardan nasıl uzak duruyorsunuz ,davet ettiklerinde yalan söylemeden (Hastayım işim var gibi) davette bulunmamayı nasıl yapıyorsunuz yani gel dediklerinde öyle bir cümle kurayım ki yalan da olmasın ısrar da olmasın

9 Cevaplar

+1 oy
önce (659 puan) tarafından

Ben inşallah diyorum 😂

önce (72 puan) tarafından

Aaa olur mu öyle müsait olun bekliyorum diye ısrar ediliyorsa peki😀

O kadar diyosun 😂 tamam canım müsait olunca dönerim (dönmedi) 😂😂😂

Ajahahah bu iyiydi ne kadar etki o kadar tepki diyorsun😀😀😀

Geçen gün görümce aradı eşimin doğum günü için plan yapılıyormuş zarf attı he desem cümbür cemaat bi pasta alıp geleceklerdi ben de siz yapın biz dahil olalım dedim eve kabul etmedim yani ama sonra pişman oldum ben onlara da gitmek istemiyorum eşimi tek göndersem olur mu acaba

Olmaz canım öyle de. Bizim ailece planlarımız var deyip geçiştir bi dahakine. Şimdi gitmezen eşinin d..gününde yanlız bırakmış olursun. Onlarda aranızda sorun var fln diye düşünür. Benim eşim bensiz bi kere bile gitmemiştir ailesine beni sorarcaklar diye 

-Reklam-
+1 oy
önce (433 puan) tarafından

Ben eşime bağlı diyorum.

Bir tane görümcem var o çocukların ödevi var diyor hep 😅

Onunki de güzelmiş 😀

önce (4,760 puan) tarafından

Bende aynı eşime bağlı derim 😂

😃 o da güzelmiş 

0 oy
önce (20,618 puan) tarafından

Bahane uydurmak durumunda kalıyorrum üzgünüm

0 oy
önce (3,126 puan) tarafından

Tüm kozunu geçen ramazan ayında kullandım :) iftara çağırıyorlar di evimde daha rahatım sağol gelmiş kadar oldum :) 

Ooo işte bunu istiyorum  Sokakta dahi karşılaşmak istemiyorum ama iftar davetleri olacak bu seneye kadar geldik gittik iftarlara ama şimdi istemiyorum 

Bnm iki çocuğum var geçen sene eşimin tarafi kim cagirdiysa valla evimde rahatım sağolun ama gelmeyecem beklemyin ısrar da etmeyin dedim.ve gitmedim . bu yılda benle konuşan yok bazı nedenlerden dolayı hepsi gardini almış ..benim ailem uzakta zaten cagirmam zor ,

Geçen gün görümce aradı eşimin doğum günü için plan yapılıyormuş zarf attı he desem cümbür cemaat bi pasta alıp geleceklerdi ben de siz yapın biz dahil olalım dedim eve kabul etmedim yani ama sonra pişman oldum ben onlara da gitmek istemiyorum eşimi tek göndersem olur mu acaba

Yok ona tek gönderme , ama güzel demişsin siz yapın biz gelleim diye başka türlü davetleri kendince bahane uydur yoksa işin içinden cikqmazsin mesafe guzeldir

0 oy
önce (359 puan) tarafından

Gitmek istemediğim bir yer olursa eşim izin vermiyor diyorum eşime de durumu anlatıyorum sorarlarsa haberi olsun diye 

0 oy
önce (18,450 puan) tarafından

Söz vermiyim diyorum direkt duruma göre inşallah ya da vaktim yok yalan uydurmaya uğraşamam:)

0 oy
önce (303 puan) tarafından

Başka zamana derim 

0 oy
önce (2,474 puan) tarafından

Sağol çok teşekkür ederim ama biz bugün ailecek vakit gecirmeyi düşünmüştük diyorum . Eşim zaten vardiyalı calisiyo kalan zamanda da pilav satiyo o yüzden herkes çok vakit geciremedigimizi biliyo kimse ısrar edemiyo

0 oy
önce (2,359 puan) tarafından

Açık açık söylüyorum gelmek istemiyorum yatıcam diye yada ne bilim kendime zaman ayırıcam diye sonra gelirim diyorum başka zamana diyorum bunu dersem giderim ama gerçekten gitmek istemiyorsam başka zamana felanda demiyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
+1 oy
6 cevap 168 göst.
0 oy
26 cevap 683 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,024 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,112 soru