+3 oy
431 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Hatalarınızı, yaptığınız ufak tefek yanlışlıkları, sakarlıkları, kendinizde kusur olarak gördüğünüz şeyleri eşinizle paylaşır mısınız? Paylaştığınızda yüzünüze vurur mu? Anlattım keşke demeseydiniz anlatmasaydım dediğiniz an oldu mu? Hata ya da kusurlarımızı paylaşmak sizce doğru mu? 

23 Cevaplar

0 oy
önce (6,940 puan) tarafından

Çok şükür öyle kendimde hata kusur bulduğum yok sakarlık birşeyler kırıp dökmek vs o yüzden olduğu zamanda anlatırım insanız muhakkak fark etmeden hata kusur birşeyler imiz vardır eşimin kızacagi şeyler belli bir cocukara birşey olunca ikincisi arabaya birşey olunca :D o yüzden çocuklar hasta olunca yine üste çıkarım da araba Allah korusun 

-Reklam-
0 oy
önce (2,800 puan) tarafından

Kendimle ilgili ise anlatırım çünkü eşimin objektifine güvenirim. Onun eleştirileri veya önerileri önemlidir, eksik veya kusur gördüğüm konuda beni güzel yönlendirir. O da bana danışır. 

0 oy
önce (678 puan) tarafından

Psylsşılmaz sonra yüze vurur mesela benim ki öyle yaptı. Kardeşimle olan sorunumu anlattım halbuki suçsuz olduğumuda biliyodu. 

Ama eşimle tartışırken sen zaten geçimsizsin kardeşinle bile iyi geçinemedin sorunlusun gibi yüzüme vurdu. Bıda hiçbişeyimi anlatmadım 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 647 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 564 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 663 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 2,512 göst.