0 oy
60 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (899 puan) tarafından

Kızlar trendyolda 5 bin diyor yorumlar iyi kullanan var mı lutfen yazin

2 Cevaplar

0 oy
önce (401 puan) tarafından

Bi adam vardı foşur foşur bilmem ne diye. Cemdi heralde. O tavsiye ediyormuş galiba. kullanıcı yorumları baya iyi. Bende istiyorum da halı yıkama makinem var süpürgem var dikey süpürgem var bi yandan da gerek var mı bu kadar şeye deyip kendimi tutuyorum. Evet amaç farklı ama şimdi ki aklım olsaydı halı yıkama makinesi almayıp hem halı koltuk yıkayabileceğim hem yüzey dolap cam temizleyeceğim bi buharlı makine alırdım

önce (899 puan) tarafından

Valla halı yıkama özelliği yok bunun ama bu benim için daha ihtiyaç duruyir

YouTube da arat istersen bi. Ben de kiwinin el tipi buhar makinesinden alacaktım hiç değilse küçük diyerek. İncelemelere baktım bi işe yaramayacağını anladım. Sende bak bence fikir olur

Kiwi markası sevilmiyor bunu kullanmadım hic

Evet bende o sebeple kiwiden vazgeçip pirantech baktım araştırdım yorumları güzeldi. İnşAllah gönlüne göre bulursun

Sağol canim

-Reklam-
0 oy
önce (359 puan) tarafından

Bende şuracıkta bekleyim bakalım ne yazacaklar bende istiyorum her gün videolarıni izliyorum nasıl güzel temizlik yapıyorlar terapi gibi geliyor bime de geldi 

Valla bende temizlik yapınca kendime geliyorum

İnsanın kafası rahatlıyor boş boş oturunca kendimi çok kuruyorum sürekli o bunu yaptı şu bunu dedi diye düşünüyorum ama temizlik yaparken öyle olmuyor orda tek düşünce burayı nasıl temizlerim oluyor buharlı makine de sanki daha iyi temizlik yapacak hissi veriyor 

Al benden de o kadar kafam dagiliyor zaman geçiyor terapi gibi aynı zamanda ev temizlenmiş oluyor :)

Eğer ben senden önce alırsam yazarım canım gerçek görüşlerimi 

Tamam canim ama merak ediyorum çaydanlık da onunla temizlenir mi acaba ? 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
4 cevap 223 göst.
+2 oy
4 cevap 99 göst.
+1 oy
0 cevap 23 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,739 puan) tarafından soruldu

411,189 soru

12,377,047 cevap