0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (1,242 puan) tarafından

Bugün sabah eşimle kaynanam bi konudan zıt düştü bakin tartıştı bile demiyorum zıt düştü oğlumun eline yiyecek bisey veriyordu kaynanam eşim de anne verme ya o zararlı dedi sadece bunu dedi kahvaltı boyunca böyle dedi böyle dedi diye söylendi eşim de bisey demedi yarım kalktı sofradan neyse akşam üzeri kayinbabamla kaynanam yürüyüşe gidiyorlardı ende yemek yapiyordum kızımı da aldılar oğlum da ağladı gitmek için bende götür baba dedim kayinbabama tam dışarı çıktım ayakkabılarını giydircem ben onunla uğraşamam alsın babası götürsün falan diyo bende sinirlendim aldım girdim içeri kayinababam veriyim diye ısrar etti agladi oglum vermedim geldiler asla ds konuşmadım neyse çat kapı kaynanamin yeğeni geldi tam yemeğe oturduk toki çıkınca sen gidecek misin teyze dedi kaynanam da şunlardan kurtulmak için gidecem dedi eşimle birbirimize baktık asla ağzımızı açmadık çünkü her seferinde kendi bisey diyor biz bisey diyince biz suçlu oluyoruz neyse bende yemekten sonra eşimle konuştum bilet alıp annemlere gidiyorum haftaya pazartesi aslında o kadar bile beklemezdim ama annemler haftaya kardeşimin hastane randevusu var diye antebe gidecekler bende burdan gitcem antepten alacaklar beni eşiminde morali bozuk onu böyle bırakmak istemiyorum ama gururum git diyo gerçekten yoruldum yıldım bıktım artık bu sorunlarla uğraşmaktan 

3 Cevaplar

0 oy
(4,679 puan) tarafından

Birlik mi oturuyorsunuz. Yaşlaninca çocuk gibi oluyorların örneği kayınvalide. Eşin yanlis birşey dememiş gereksiz yere kayinvaliden alınganlık etmiş 

(1,242 puan) tarafından

Evet maalesef birlikte oturuyoruz depremde evlerimiz yıkılınca evleri birleştirdik yaşlı değil canım senden benden genç herseye ama hep böyle kaynanam ağzımızı az açamıyoruz hemen alınıyor 

-Reklam-
0 oy
(110 puan) tarafından

Ayyyy aynı bnm kaynana 

Bnmd görümce gezmeye gelmiş gittik akşama kadar burnumuzdan getirdi herkes gergin bı şekilde evine dağıldı 

Dünde uyardım aslında dedim kızın gezmeye gelmiş yazık tm dedi ama bugün yine aynı 

Korkuyo insan bişey derken n tepki verecek diye 

İlalah ettik vla bu nedir

(1,242 puan) tarafından

Ayni canım aynı 2 senedir ne yediğim yemekten ne içtiğim sudan zevk aldım rabbime havale ediyorum artik

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Bizde depremde evimizde sobaloydi eşim dedi bu kişi beraber geçirelim ilk deprem olduğu zmn Bnde tamam dedim ama kaynanam çocukla ilgili habire bişi bulup bana yüklendi ben de döndüm eşime valla gidip sobayı yakarım 1 ton fazla yakarım ama annenle oturamam çünkü sonu iyi olmaz dedim bozuldu ama napm valla eşim kırılmasın diye hayatımı zehir edemezdim iykide oturmadim

(1,242 puan) tarafından

Ahh benim eşim de beni dinleseydi keşke ama nerdee

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 308 göst.
20 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 929 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 455 göst.
5 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Haceerr (2,004 puan) tarafından soruldu

413,252 soru

12,442,323 cevap

46,033 kullanıcı

Kategoriler

...