+1 oy
303 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,764 puan) tarafından

Eşim 10 yıldan fazla zaman önce sigarayı bırakmış biriydi . Şimdi hesap hareketlerine bakarken dikkatimi çekti marketten iki gün ara ile aynı miktar bir şey almış direkt sigara fiyatlarına baktım ki tutuyor sonrasında ceplerine baktım montunda paketi buldum . İçinde ki sigaralari çıkarıp not yazdım koydum geri. Bu adam daha bir kaç hafta önce babasına çok içiyor diye  kendine yazık ediyorsun bu gidişle torunlarının büyüdüğünü goremeyeceksin diyordu  noldu da kendisi iki güne bir paket bitirmeye başladı . Büyütüyor muyum bilmiyorum ama aglayasim geldi bütün modum yerle bir şuan . İçmesine ayrı üzüldüm benden gizli içmesine ayrı üzüldüm ... 

6 Cevaplar

0 oy
önce (29,334 puan) tarafından

Güzelce konuşabilirsin

önce (7,764 puan) tarafından

Paketi boş görüp yazdığım yazıyı okusun önce sonrasında konuscagim ... 

-Reklam-
0 oy
önce (18,451 puan) tarafından

İçmesi bir yana saklaması çok üzücü 

Sanki ortaya çıkmayacak bir şeymis gibi..

0 oy
önce (6,853 puan) tarafından

Benimkide içiyor ben öleyim o zaman 😃 

Başlamışsa durduramaz devam eder haklısın 

Ya normalde tepki vermezdim ama sen o kadar mücadele etmis birakmissin o kadar temiz kalmışsın ne gerek var ki tekrar içmeye başlıyorsun yazık değil mi hem sağlığı hem parası gidiyor . Niloya gibi bağır çağır kalbim kırıldı şarkısını söylemek istiyorum 🥲

önce (6,853 puan) tarafından

Hahah hakkı isyan😂😂 

yıllarda ağzını sürmemişse yazık etmiş canım 😕

0 oy
önce (433 puan) tarafından

Eşim 10 12 satte 1 paket bitiriyor

İşte bende içmeyen adamsın ne diye kendini bağımlı ediyorsun durduk yere diye üzüldum . Kolay bir şey değil çünkü bırakması ..

Yeni başlamışsa bir şekilde bıraktırmaya bak. Çünkü bağimli olursa daha kötü ben yapamadım inşallah sen yaparsın 

22 gün olmuş 7 paket almış 

Çok olmamış bıraktırabilirsin. Eşim şuan 25 yaşında 14 mü 15 yaşında içmeye başladığı için o biraz olur 

Umarım öyle olur . Rabbim seninkine de bırakmayı nasip etsin benim babam 30 yıl sonrasında bırakmıştı isteyen insan birakir

0 oy
önce (10,355 puan) tarafından

Öyle içten yazmışsın ki benim bile kalbim kırıldı 🥺💔

Gel sarılalım 🥹🥲

önce (10,355 puan) tarafından

Canım benim 🥲🥰

0 oy
önce (897 puan) tarafından

İçmesi değil de saklaması kötü bi durum olmuş canım benim eşimde günde 1 buçuk 2 pakete yakın içiyor gece öksürük krizlerine giriyor üstelik babası ağır koah hastası can çekişiyor resmen şu an onu göre göre devam ediyor kaç kere sakladım paketlerini benimle tartıştı aldı yine içti bende kullanıyorum ama az tamamen bitirmeyi istiyorum eşim içinde kaç kere dedim bi hastaneye gidelim sigara bıraktırma polikliniğine ama hiç yaklaşmadı bile nolacak bilmiyorum ama bende çok üzülüyorum bu ara aşırı fazla içiyor gece hem öksürüyor hemde horluyor önceden horlamayan adam sabah öksürük sesine uyanıyorum valla 

Valla çok üzüldüm. Allah selamet versin hepsine . Eğer bırakmazsa oturur karşısında bende içerim. Bakalım nasıl oluyormuş 

Ben evlenmeden önce de kullanıyordum kendisi de biliyordu evlendiğimiz ilk zamanlar bana sigara içme diyip diyip durdu hatta vermiyordu bırakmıyordu eve sigara falan bana içme diyorsun sen neden içiyorsun dedim senle ben bir miyiz ya sana bişey olsa nolacsk dedi ee sana bişey olsa nolacak dedim sonra vasiyet yazmaya başladı ya çok değişik bişey ben eşime tamam bırakamıyorsan bile azalt diyorum ama yine dinlemiyor 

Valla bilmiyorum içen insana bıraktırmak zor olur ama içmeyen birinin başlaması bana daha sinir bozucu geliyor . Durduk yere canımı sıktı yarın görür artık gününü. Kalbimi param parça etti 

Ya öncesinde içen insan da tekrar başlıyor hep öyle gördüm çünkü görümcemin kocası bi ara bıraktı 2 sene sonra tekrar içmeye başladı görümcem 3 bırakmadan önce 8 sene hiç içmedi sonra geri başladı biliyordum tekrar başlayacağını demişti 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 699 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpmuazz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 383 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dilaraysun (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde alpinannesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.