Geldi bizim şahsi düşmanımız "Aksama ne yapsak' sorusu 😄😄 aklimda bisey yok islerim yeni bitti daha kizimi banyo yaptircam iki makina camasir var yikanip asılacak. Oturdum aksama ne yapsam diye düşünüyorum. Sizde yazin bakalim fikir olsun herkese 🥴🥴
Kuru fasulye pilava karar verdim bugün yapan yok sanırım benim aklima geldi 😄😄
Koca bir hiç belki dışardan yeriz bugün hiç yemek yapasim yok
Dışardan yiyince rahatsiz oluyorum ya
Bazen mecbur dışrdan yiyoruz ama eşim ve kızım hergun izin versem hergun yerler herkes memnun
Offf bende dışardan yemeyi seviyorum ama gel gör ki o gece bana zehir zemberek zıkkım olup geçiyor nasıl bir histir bu ya hiç fark etmez farklı mekanlardan aldığımız seyelr ve öyle hamburger vs. Yemem asit tüketimi yok eve almıyoruz yinede burnumdan geliyor
Belli yerlerden yiyoruz genelde sorun olmuyor
Makarnaya talim efenim :D
Haha eve makarna almıyorum kizim sürekli istiyor diye
3. Makineyi attım 2. Kuruyor hepsi yığılıyor kim katlar bilmiyorum yoğurt çorbası yaptım kızıma belki yer diye mercimekli aş yapasım var turp turşu ile yensin halim yok hiç
Katlamayi seviyorum ama yikayip asamasi zor banada
Allah hangi iyiliğim için bana kurutma makinesi nasip etti bilmiyorum iyiki etmiş kurban olduğum mümkün değil yorgan battaniye kurumazdı bu havada
Bnde evi süpürdüm k toparladm kızları yıkadım katlanacak kıyafetler var onları yapıcam yemek aklımda yok ıyı oldu bu postu acman bnde beklim burda niyetliyim aklıma bısey gelmiyor 🙄
Şehitkamil
Sende anteptesn herhalde
Evet şahinbeydeyim bende
Gözyaşım pıt bende 1 yıl oturdum şahinbey parkının orada Güneykent mahallesi:)) nasıl özledim ama :(
Eşimin iş yeri orda suan
Yatakları topladım bi posta çamaşır var katlancak biri kurutmada mutfak topladım süpürüp siliyorum şimdi Aynı postu açmaya geldim bende bekliyim 🤣
Hala bulamadım düşünüyorum 😄
Erişteli yeşil mercimek çorbası, ıspanak yemeği ve makarna yogurtlucam mantı gibi buna karar verdim ben ☺️
Şehriye çorbası
Tavuk kizartacagim yanına pilav var
Tavugum var bende mi yapsam
Seviyorsanız neden olmasın 😀
Kıymalı ıspanaklı börek yaptım yanına çay kahvaltılık falan 😂 çocuğa da kuru gelmesin diye tavuk suyuna çorba yaptım anne günü ilan ettim iki gün bunları yeriz 😂
Bence güzel menü 🥰
Ne yapacağımı şaşırıyorum valla hep kafamda ne pişiricem diye düşünmekten gına geliyor :) erkeklerde fark etmez dediğinden hep arada kolaya kaçmak lazım :)
Nefret ediyorum farketmez diyince şunu yap demek cok mu zor yani
Pırasa pirinç pilavı yanına da cacık yapacağım
Pırasanın yanına pilav ilk defa duydum
Eşim yiyor pilavı yapmazsam surat asıyor 🤣
Menü okumaya geldimm 🤣
😄😄
Fırına tavuk patates atacağım sadece yeter bize. Kendimi temizliğe verdim daha başka bişey yapamam yanına.
Nohut cıkardım da nohutlu pilav mı yapsam yoksa nohut yemeği yapıp pilav mı yapsam bilmiyorum 😂
Bugün erkenciyim süpürdüm sildim yemekleri hazırladım madımak ve tarhana çorbası var yufka ekmekte ısladım oğlanda uyudu ohhh keyfim gıcır 😁
Dünden pilav musakkam var eşim ben yemem onu dedi ona tavada tavuk göğüs eti edecem bide cacık salata
Güzelmis aslında musakka
Dün misafirim vardı yemek kaldı onları yicez. Tarhana çorbası etli nohut bulgur pilavı
Karnıbahar yapacağım. Bir de ekmek hamuru yoğurmayı düşünüyorum. Tereyağlı sıcak sıcak mis gibi oluyor da
Bugün uğraşmak istemiyorum tarhana çorbası karışık kızartma(karnabahar, patates, biber,) yoğurt
Kızartma güzelde mutfak batıyor ya
Fırına atıyorum
Akşama kadar elektrik yok ne yapicam bilmiyorum. Evde soğuk
Nohut pilav akşam menüm canım önüne de bı çorba yaparım muhtemelen
Afiyet olsun şimdiden
Benimde işler bitti çamaşır bitti akşama yumurtalı çiğ köfte çorba salata yapacağım
Urfada yedim onu ama sevemedim nedense
Bende urfaliyim ama çak severiz
411,776 soru
12,395,970 cevap
44,160 kullanıcı