Gündüzleri kaç kere uyutuyorsunuz 1 yaş
Ben 11 ayından beri 1 kere uyutuyorum
Anladım teşekkür ederim
Saatleri nasıl acaba bende iki yapiyod ama gece uykusu geç oluyor geri kalkar diye tek uyku yapmaya korkuyorm
Şöyle, sabah 9.30 -10 gibi uyanır, öğlen 14.30 da öğlen uykusuna yatar. 1 buçuk saat kesin uyur. Daha sonra 22.30 /23.00 gibi gece uykusuna yatar.
Şuan ne kdr lik bennki 12 ye girdi bugün tek uyku yapti ama aksam zorlandı 9 da uyurdu kalkar geri diye korktum uyutmadm sabah erken kalkiyor düzen hiç uok bzm
Benimki su an 18 aylık, seninki kaçta yatıyor kaçta kalkıyor kaçta uyuyor de bakalım sana bir yol gösterelim
O kdr karışık ki kreş e gidiyo abisi uyutmaya çalışıyorum. Bazen. Uyandiriyorm ara tatilde düzene girmişti baya 8 gbı kalkıp iki uyku yapiyordu aksam on on bir arası uyuyordy bugün tek uyuttm abiyi bırakıp gelince uykusuna dışarda denk gelince çok ağladı zor uyudu ters tepki oluyor uzun uyuyunca dayandı gece uyjusuna bu yıl bzm böyle olacak galiba tek uyku olsa kreşten gelme vaktune getrrm iki uykuda birinden biri cakisiyo
Hiç hatırlamıyorum ama benim kızım uykusu gelince yatağa yatar uyurdu yastıkla gezerdi evde nereyi bulsa oraya yatardı
Benim bebem 1 yaşında günde 1 kere uyur ve şimdi uyur saat 5 bucuk gibi kalkar gece 1 de uyur
Teşekkür ederim
1 yaşta benimkiler 3, 4 kere uyuyorlardı gündüzleri
Her bebek farklıdır
evet. benimkiler iştahsızdı. herkes uykuyla büyüyorlar elleme uyusunlar diyordu bana.
şimdi 21 aylıklar ve 1 haftadır daha yeni tek uykuya geçmeye çalışıyoruz
Yaşına girdiği hafta bıraktı 2. Uykuyu asla uyutamadık o zamandan beri tek uyku yapar sabah 8.30-9.30 arası uyanır öğlen 12.30 da uyur 2-3 gibi uyanır akşam 9 da gece uykusuna geçer
2 defa uyuyor benim oğlum. Saatleri değişebiliyor ama mutlaka 2 uyku yapar. 13 aylık
Sabah uyanıp hemen dalıyor mama yiyip geç kalkıyor. 3 civarı bir kez uyuyor şu an uykuda. Bir daha uyutmak istemiyorum zor dayanıyor 8 gibi tekrar dalabiliyor o zaman 2 ye kadar bekliyoruz. Ben 8 de uyumamaya çalışıyorum ama bazen başaramıyoruz
Yoğun geçen dönemlerde mesela şehir dışına çıktıysak falan 2 uykuya ihtiyaç duyabiliyor ekstra yorulursa. Ama genelde 1 uyku yapar 1.30-2 saat uyur. Ama iki uyku yaparsa uyku süresi daha kısa oluyor. 45 dakika ile 1 saat arası uyuyor
Bebeğe göre değişir. Ben iki kere uyutuyordum
Sabah erken kalkıyordu. Sonra 11 de uyutuyordum. İkinciyi de üçte uyutuyordum.gece uykusuna da dokuzda veya onda yatardı
Bir kere uyuyor
13 aylık
Sekiz aylıkken tek uykuya düştü
2 nere uyuyordu 17 18 aydan sonra tek uykuya düştük
1 yaşında 2 kere uyuyordu 13 aylıkken teke düştük
411,190 soru
12,377,053 cevap
42,917 kullanıcı