Eşim de evde yok 2 bebeyle çok korkuyorum annemle konuştum az önce korkuttu iyice
Samsun çok başka yerde ama deprem ülkesiyiz 6 Şubat depremlerini yaşadım çok zor dua etmekten başka fayda yok her zman dikkatli olmak lazm
Rabbime emanetiz başımıza geleceği varsa geliyor dua dan başka birşey gelmiyor elden
Gaybi Allah bilir her deprem yıkıcı bir şey oluşacak diye bir şey yok Allah göstermesin deprem ulkesindeyiz zaten depremle yaşamayı ogrenmeliyiz marasta olan deprem İstanbul'da bekleniyordu ama Kahramanmaraş da oldu bir yerde beklenirken başka yerde de olabiliyor yanlızca Allah bilir
maraş depremi çok geniş alanda hissedildi evet. karadenizden antalyaya kadar birçok alanda sarsıntı oldu ama tabii ki hissedilen sarsıntı uzaklaştıkça düştü.
egedeki depremden ziyade volkanik patlama riski. bu da volkanik duman, kül bu daha sıkıntı.
Bende samsundayım. Olursa yaşarız artık eskisi gibi korkum yok başa gelen çekilir :(
Öyle tabi Allah buyuk . Cocuklar için endişe ediyorum ikisini nasıl korurum diye tek dersim çocuklar
samsun egede değilki ama
Annem tv de duymuş samsun diye eşimde evde olmayınca korkum valla tek derdim 2 çocuğu nasıl korurum diye kafamda kurup kurup duruyorum
Hissetmezsiniz hissedecek iller İzmir İstanbul olacak Rabbım korusun volkanik patlama bekleniyor oda depremi tetikliyor elden bi tedbir gelir başka birsey değil üzüldüğüm tek şey var oda pisi pisine gideceğiz deprem olacak diye adam adaları boşalttı milletini uyardı tatil yaptı ama bizde nerde resmen pisi pisine can vericez aynı olay baya eskiden yine olmuş ve İzmirde baya yıkım olmuş şimdi bakıyoruz aynı hikaye tekrar ediyor ama bastakiler sadece izliyor nerde önlem nerde tatbikat ahh ahhh
Ahh yine aynı şeyler olucak Allah'm korusun hepimizi inşallah kimseye zarar gelmez
Yani bildiğim kadarıyla Samsun'un Ege'ye kıyısı yok 😄
Olmaz inşallah bir şey. Sarsıntı tabii hissedilir ama yıkıcı etkisi olmaz. Samsun başka bir fay hattı ile ilişkili.
Evet biliyorum da annem öyle deyince korktun ne bileyim 2 çocuğum var derdim onları nasıl korurum eşim evde olsa birini eşim alır kafamda neler neler kuruyorum Allah büyük ne derse o olur
Kaderde ne varsa onu yaşarsın cnm bir deprem değil başka olayla bile olur
Orası öyle tabi canım. 2 çocuk olunca panik yapıyorum nasil çocukları korurum diye . Eşimde yok
Samsun tarafında pek deprem olmaz cbm
411,189 soru
12,377,041 cevap
42,909 kullanıcı