0 oy
219 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (467 puan) tarafından

Kızlar meraba hıc bu kahveyi kullandınız mı   alan oldu mu tok tutuyor mu

image

3 Cevaplar

0 oy
(13,827 puan) tarafından

bu tarz şeylerden medet umma. onun yerine filtre kahve veya Türk kahvesi içine hindistan cevizi yağı koy, öyle iç

-Reklam-
0 oy
(4,534 puan) tarafından

Dilan polatin kahvesi bu, çok zararlı bu tarz kahveler içme en güzeli boğazını tut yada buna vereceğin parayı diyetsiyene ver daha iyi canim

(345 puan) tarafından

Çevremdeki herkes bana dyor gittin o kahveleri ictin smdi hastane hastane geziyon:(

(4,534 puan) tarafından

Evet sende içiyordun bir ara, bunlar böbrekler ve karaciğeri bitiriyormuş,kalbi hiç duymadım canim 

(345 puan) tarafından

Valla yarın sabah yine kan vermeye gidicem bobrek ustu bezlerine bakicaklarmis 

Bobreklerimde birsey çıkarsa beni topa tutarlar kahve yuzunden

(4,534 puan) tarafından

İnşallah çıkmaz canim, destek olmak yerine moral bozuyorlar sadece. 

(345 puan) tarafından

Ayyyy sormaaaaa sormaaaa her hastane muhabbetinden heo kahveden diye başladıklarında artk uzaklasiyorum

(4,534 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsun, insallah böbreklerinde sorun çıkmaz canm

(467 puan) tarafından
+1

Esmoşum hiç canımı sıkma allah büyüktür hıcte bsıyın çıkmayacak  sankı tek sen mı ıcdn içmeyen mı var. Sende agızların payını ver  yaşadıkşarını görmüyorlar mı. Sende desene genç yaşta benım yasadıklarımı siz yasayın bakayıö dalak böbrek yürek kalıyor mu diye. Senı yadırgamaları bışe bence akıl işi degıl  .  Hangisi senın yasadıklarını yasıyor bunu dıyen  genec yaşta hergün gözüne  bakarak babam nerde dıyen bebeleri mı var  öyle de sende canını sıkmalarına izin verme senn stresten rahatsızlandın   bak gör bsıyın çıkmayacak. En so  psikiyatriye yolluycak seni

(345 puan) tarafından

Kocamda diyor benim yüzümden hastalandınnn oyyy oyyy ne yapayım valla bakalım ne cikacak

(4,534 puan) tarafından

En mantikli konuşda eşin, sen oğlunu alıp kaç saat yol gidip geliyorsun, her gece başını yastığa koyduğunda kimbilir neler hissediyorsun, kahveyi bırakıp senin içindekileri dinleseler hersy düzelir 

(467 puan) tarafından

Sana dua edecem bal gör hıcbırseyın yok. Hepsı stres fazla bıle dayandın. Sakın kahveden demelerine izin verme. Kendınden taviz verme yaşadıklarını yok saymalarına izin verme.   

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Bu fenolarin kahveleri hiçte göründüğü kadar masum değil yanından dahi geçme 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
12 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (467 puan) tarafından soruldu