+4 oy
227 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar Kızlar cok şükür çarşamba günü bebegim dogdu hastaneye benimle kaynanam gelmişti sonra eve geldik 5 gundır urdaydım bugun evine geldim ztn alt ust oturuyoruz gecen yıl abimin evi yandı ben o an nasıl duydum koşup gittim ve yengem yanmıştı ozmn da eşim evde degildi eşim gitme dedi dinlemeyip gittim yanımda sadece 150 tl vardı sonra eşim bana para gonderdi 400 tl ona verdim cocuklara yeyecek abur cunur vilan aldım bir takım elbise aldım ve ben dogum yaptım ilk gun haric yengem beni aramadı yanlış anlamayın derdim asla para degil SİZCE nankör  degil mi oda gelebilirdi degil mi  hani deyebilirdi o anında geldi annesi gitmiyor bu zor gununde bende yanında olayım 

ailem desem ztn surekli buyuk baş hayvanlarımz  hasta diyor birgun gelecegız diyorlar siz olsanız ne yapardınız 

8 Cevaplar

+6 oy
önce (7,787 puan) tarafından

Buna nankör denmez vefasız denir. Sende bu kadar beklenti içine gireceksen bir daha iyilik yapma bence çünkü iyilik karşılıksız yapılınca güzeldir . Yavrunu sağlıkla büyüt hayırlı evlat olsun güzel günler görsün..

önce (1,041 puan) tarafından

Tesekkur ederim canım Allah razı olsun inşallah ya mesela oglumda bir sorun var dogmadan once dediler cok sukur bir sorun yok hani arayabilirdi degil mi kontrol goturdı mu ne dedi doktor gibisinden  yok ztn bidaha yapmam onlar nasılsa bende oyle olacam 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,859 puan) tarafından

Kendi kendine yetmesini bil ve kimseden bisey bekleme inan boyle daha mutlu olursun 3 4 ay sabret inan geciyo bu gunler benimde 2 oglum var ve hep kendim baktim

Allah yardım eder elbet peki siz olsanız bu durumda aileniz ile gorusur muydunux

önce (2,859 puan) tarafından

Onlarin bana yaklastigi kadar yaklasirim sonucta benimde ailem evim var

Haklısın canım artık bende oyle yapıyor fazla aramıyor oğlum ile kızım ile vakit geciriyorum

+1 oy
önce (1,379 puan) tarafından

Yaptığın iyiliği unut sana yapılan iyiliği unutma iyilik karşılık beklemeden yapılınca güzeldir çünkü 🙂

+1

Tamam gelmedi birlwy demiyorum yani arayabilir degil mi başka gun nyp gibisinden 

Demekki düşüncesiz bacım ne diyebilirsin ki elden birşey gelir mi sen yapmışsın düşünceli bir insansın herkes sen kadar düşünceli değil işte ona göre değeri olur bundan sonra sende ona onun gibi davranırsın 🙂

+1

Benim vicdanım el vermiyor işte oglu hasta olunca ben arıyorum nasıl oldu ne yaptın gibisinden ama artık bende oyle yapacm o yandı ben yanına gittim burdan 7 saat yol otobus gittim ha eşi. Rızası olmadan ama anladım ki eşim haklı 

Kesinlikle öyle değer bilmeyene değer verip tatlı canını ne üzeceksin boşverrr

+1

imin ne yapıp yapmadığını zor gunde tanırsın dostunu

Aynen öyle maalesef bu bi gerçek 

0 oy
önce (869 puan) tarafından

Gelinmesi lazımdı yaptıkları çok ayıp bir evlatları daha oldu sonuçta bir parça bişey alıp gelmek bu kadar zor olmamali

Ya bakın demiyorum birşey alsın ama oda arayabilirdi oglum bir sorun oldugunu soylediler cok sukur bir sorun cıkmadı deyebilirdi Arim bakim nasıl oldu degil mi 

önce (869 puan) tarafından

Tabiki insan bu zamanlarda biraz ilgi alaka bekliyor benim kardeşlerim hastanede yatmışlar di ben doğum yaptığımda annem bir an olsun yanımdan ayrılmadı onların o ilgisi bana o zaman o kadar iyi gelmişti ki 

0 oy
önce (639 puan) tarafından

Ailemin yanına bende gitmiyorum doğumdan sonra 2 kere gittim biri abimin nikahında biri d3 hastaneden dönüyordu k öyle şimdi gitmiyorum bir onlar gelsin diyorum da hiç geleceklerini de sanmıyorum v3 soyl3 bir gerçek var insan oğlu gerçekten nankör her kötülükte yanında olursun bir kere olmadığında kötü sen olursun

0 oy
önce (4,669 puan) tarafından

Nankörlük değil vefasızlık aynısı kaynanam ve görümcem 

0 oy
önce (51,957 puan) tarafından

esin niye gitme dedi ki senin gitmen yakisirdi zaten 

simdide yengenin gelmesi yakisir ama aramamis gelmemis bundan sonra mesafeni korursun

0 oy
önce (1,728 puan) tarafından

Yengenin de çocukları var bırakıp gelememistir onlarla gelse başın kalabalık olacaktı, üstelik kaynanan yanındaymış tek başına değilmişsin ki. Aramış da hem. Bebeğinin daha 1 haftası dolmamış illa ki gelir sanki aylar geçmiş de gelmemiş aramamış gibi yazmışsın bence abartıyorsun seni ilk günler rahatsız etmek istemediği için gelmemiştir bence. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,236 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mini_k Kelebe_k (66 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 310 göst.
0 oy
4 cevap 192 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 576 göst.

411,636 soru