Arkadaşlar Fikir Amaçlı Soruyorum Ben Ne Alsam Karar Weremedim Sizler Neler Alacaksınız ❤️
Saat alicam esime
Gömlek alacam cnm
Kutlamıyoruz o yüzden hiçbir şey 😂 zaten 18 i doğum günüm adama çift masraf yazıktır
Eşime kıyafet cüzdan aldım ama evlilik yıldönümü için. 14 şubatta almam
Ben ona o bana em büyük hediye o yüzden almıyorum da beklemiyorum da özel gün kavramı yok bende
Hergun bana 14 Şubat olarak kabul etmem lazım bir gununn bı değeri yoktur karşılıklı birbirimize değer ve saygı duyuyor şak bize hergun 14 Şubat
Ay bizim o gün evlilik yıldönümümumuz ben daha ne alacagimi bilemedim
Maddi bağımsızlığım yok para köşeye atma huyumda yok o yüzden maalesef hiç birşey
Bir öpücük yeterli, o da beni öper en güzel hediye. Doğum günü, evlilik yıl dönümü daha özel bana göre. Kocam sevgisini yılda bir kere sırf herkes yapıyor diye yapacaksa hiç yapmasın daha iyi
Kısa bir süre sonra da doğum günü var ama ben ikisinede hediyemi aldım. Sevgililer günü için tuttuğu takımın amblemi yer alan ve ismine özel kupa yaptırdım.
3 un 1 ini alasım var ama tesbih de alabilirim bilmiyom
Kulaklık aldım ben kablosuz olandan. Geçen sene akıllı saat almıştı kullanmıyorum. Bu sefer hediye alma çeyrek altın al dedim tamam dedi 😄 parası da yok bakalım ne yapacak
Bende daha almadım ama bu yil teknolojik birşey almayı düşünüyorum geçen yıl akıllı saat ve kulaklık aldım saat hemen kırıldı kulaklıkta hiç işine yaramadı güzel bir saat alasim var ya da PlayStation
Benim aklımda, spor ayakkabı, gömlek, parfüm, ve saat var. Ama saati Geçen sene almıştım. Çok sevdiğim bı parfüm var. Jagler. Bunu sipariş edebilirim. Kararsızım..
Geçen sene alamadım bu sene almak istiyorum ama karar veremedim yorumları okuyayım belki bişey bulurum. 😄
Seccade Alacam. Yatsın kalksın benim gibi bir karısı olduğu için şükretsin diye
Yılbaşına herkes laf ediyor ama 14 şubati maşallah herkes kutluyor
Ben almam daha geçen aldım bi zahmet o alsın
Kızını dünyaya getircem yeter ona
Bana alacağını bilsem illaki bir şey alırdım ama bana bir şey almadığı için ben de almayacam sonra utanıyor falan .ah ben sana alamadım ,söz mutlaka bir hediye Alaçam der beni beklentiye sokar sonra almaz gerek yok hiç oluruna bıraktım 😏😏😏😏
412,088 soru
12,405,596 cevap
44,595 kullanıcı