+2 oy
656 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (302 puan) tarafından

Arkadaşlar Fikir Amaçlı Soruyorum Ben Ne Alsam Karar Weremedim Sizler Neler Alacaksınız ❤️

43 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından

Saat alicam esime

-Reklam-
0 oy
(5,527 puan) tarafından

Gömlek alacam cnm

0 oy
(4,866 puan) tarafından

Kutlamıyoruz o yüzden hiçbir şey 😂 zaten 18 i doğum günüm adama çift masraf yazıktır

0 oy
(581 puan) tarafından

Eşime kıyafet cüzdan aldım ama evlilik yıldönümü için. 14 şubatta almam 

0 oy
(4,664 puan) tarafından

Ben ona o bana em büyük hediye o yüzden almıyorum da beklemiyorum da özel gün kavramı yok bende 

0 oy
(853 puan) tarafından

Hergun bana 14 Şubat olarak kabul etmem lazım bir gununn bı değeri yoktur karşılıklı birbirimize değer ve saygı duyuyor şak bize hergun 14 Şubat 

0 oy
(939 puan) tarafından

Ay bizim o gün evlilik yıldönümümumuz ben daha ne alacagimi bilemedim

0 oy
(1,730 puan) tarafından

Maddi bağımsızlığım yok para köşeye atma huyumda yok o yüzden maalesef hiç birşey 

0 oy
(2,795 puan) tarafından

Bir öpücük yeterli, o da beni öper en güzel hediye. Doğum günü, evlilik yıl dönümü daha özel bana göre. Kocam sevgisini yılda bir kere sırf herkes yapıyor diye yapacaksa hiç yapmasın daha iyi

0 oy
(84 puan) tarafından

Kısa bir süre sonra da doğum günü var ama ben ikisinede hediyemi aldım. Sevgililer günü için tuttuğu takımın amblemi yer alan ve ismine özel kupa yaptırdım. 

0 oy
(2,751 puan) tarafından

3 un 1 ini alasım var ama tesbih de alabilirim bilmiyom

0 oy
(2,062 puan) tarafından

Kulaklık aldım ben kablosuz olandan. Geçen sene akıllı saat almıştı kullanmıyorum. Bu sefer hediye alma çeyrek altın al dedim tamam dedi 😄 parası da yok bakalım ne yapacak 

0 oy
(1,308 puan) tarafından

Bende daha almadım ama bu yil teknolojik birşey almayı düşünüyorum geçen yıl akıllı saat ve kulaklık aldım saat hemen kırıldı kulaklıkta hiç işine yaramadı güzel bir saat alasim var ya da PlayStation 

0 oy
(247 puan) tarafından

Benim aklımda, spor ayakkabı, gömlek, parfüm, ve saat var. Ama saati Geçen sene almıştım. Çok sevdiğim bı parfüm var. Jagler. Bunu sipariş edebilirim. Kararsızım..

0 oy
(2,702 puan) tarafından

Geçen sene alamadım bu sene almak istiyorum ama karar veremedim yorumları okuyayım belki bişey bulurum. 😄

0 oy
(2,094 puan) tarafından

Seccade Alacam. Yatsın kalksın benim gibi bir karısı olduğu için şükretsin diye

0 oy
(3,437 puan) tarafından

Yılbaşına herkes laf ediyor ama 14 şubati maşallah herkes kutluyor 

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Ben almam daha geçen aldım bi zahmet o alsın :D

0 oy
(261 puan) tarafından

Kızını dünyaya getircem yeter ona 

0 oy
(344 puan) tarafından

Bana alacağını bilsem illaki bir şey alırdım ama bana bir şey almadığı için ben de almayacam sonra utanıyor falan .ah ben sana alamadım ,söz mutlaka bir hediye Alaçam der beni beklentiye sokar sonra almaz gerek yok hiç oluruna bıraktım 😏😏😏😏

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 192 göst.
2 Şubat 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
21 cevap 359 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 298 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu