+2 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından

Arkadaşlar şuan teorik derslerim başladı ve Martin başlarında sınavım var derslere de gitmiyorum evde kursun kendine özel uygulaması var ordan çalışıyorum ve sarı geyik olan uygulama ordanda çalışıyorum ama sadece çıkan soruları çalışıyorum kursun kurduğu uygulamdan da ara sıra video izliyorum ama bilmiyorum yeterli midir acaba hep 70 80 90 arası puan alıyorum ama genelde 70 ve 80 alıyorum bilmiyorum sizce bu kadar çalışmam yeterli mi 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (2,726 puan) tarafından

Google dan ehliyet sınav soruları 2025 sayfasından falan test çöz kolay ehliyet uygulamasını indir .  Bende yeni girdim sınava çok şükür ikisini de tekte geçtim teori den 88 aldım 

önce (2,726 puan) tarafından

Tasbasinin arabaları büyük yeni sistemde daralttilar park yerlerini sıkıntı yaşarsınız dediler harbiden zor girdi o kurşun adayları 

önce (149 puan) tarafından

Ya ne güzel darısı bana inşallah bana dua edin lütfen uzun zamandır ehliyet istiyorum ve gecemezsem çok üzülürüm ikisinide tekte geçip bu stresimi atayım 

önce (58 puan) tarafından

@Cinarinanasi2 trabzon tasbasi mi yoksa ordu mu? Niye sordum bilmiyorum sordum iste :)

önce (135,777 puan) tarafından

eskisehir tasbasi 

Anladim :))

-Reklam-
0 oy

Ben kursun verdigi kitabi 1 kez okudum derslerine de gittim ama. Iyi anlatan bi hocaysa kesinlikle faydasi var. Ama cogu cikmis sorular . Sorulari ayni sekil de sorabiliyolar farkli bi sekilde de soruyolar ama cevabi biliyosan nasil sorarlarsa sorsunlar. Geyik resmi olan uygulamadan da cok calistim onun da cok faydasi var cikmis sorulara en cok ordan calistim ve ordan cikti epey 90la gectim sinavi. Ama derse gidemem diyosan yat kalk her bos vaktinde soru coz bol bol o bile gecmek icin yeter. Basarilar :)

Hayırlı olsun size bende her müsait oldukça soru çözüyorum artık bomerang gibi hep ayni sorular çıkıyor inşallah sinavdada hep calistiklarimdan çıkarda emeklerim boşa gitmez 

Tesekkur ederim :) Evet aynen hep ayni sorular cikiyo sinavda da aynilarindan cikacak iste :) tek seferde biter insallah bu stres 

İnşallah Allah razı olsun 

0 oy
önce (1,715 puan) tarafından

Hiç ders çalışmadım sınava girmeden önce youtubeda çıkmış sorular videosu var soruyu oluyor cevabi söylüyor 1 2 saat onu dinledim girdim geçtim 

Yaa maşallah ne güzel kız millet aylarca çalışıyor anca geciyorlar 😅

0 oy
önce (1,880 puan) tarafından

Ben 2017 de aldım çok yoğun çalışıyodum vardiyamı ayarlayıp kurslarına gidiyordum sadece sonuç olarak sınavdan kaldım o zaman bilgisayardan değildi sınav. 2. Hakta sadece kursun verdiği kitabı çözdüm okudum 82 almıştım. Bence gayet yeterli çıkan soruları çöz bol bol hep benzer sorular çıkıyo

Bende hep çıkan soruları çözüyorum bakalım rabbbim kolaylikla almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah 🤲 

0 oy
önce (1,472 puan) tarafından

Youtube dan hülya hoca ehliyet derslerini de dinle  akılda kalıcı anlatımı var dediğin uygulamadan bende soru çözüyordum dediğin gibi 80 bazen 90 sınavim ocak ayında oldu sınavdan 78 aldım 

+1

Ceng hoca dinledim bı kere sahada dinlemdim uygulamanın verdiği uygulamadan bölümüne göre video vear anlatıyor snra soru cozuyorsun öyle yapiyorim ben 

0 oy
önce (43 puan) tarafından

YouTube da Ali bertan diye bir hoca var en ince ayrıntısına kadar anlatıyor,ben onun videolarını izleyerek geçtim tekte.Akılda kalıcı ve sıkmadan anlatıyor .Derslere de gitmedim kesinlikle o hoca derim mutlaka onu izle bütün videolarını bana dua edersin ☺️

Kız okadar ikna eder gibi konuştun ki izliyesim geldi izlerim inşallah saunada bol bol dua ederim 😅

0 oy
önce (7,248 puan) tarafından

Yeterli oluyor canım genelde aynı tarz sorular çıkıyor zaten 

İnşallah cnm ya saolsn 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 294 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Leila (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 257 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Leila (38 puan) tarafından soruldu