+1 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından

Kızlar 33+2 haftalık hamileyim dünden beridir az idrara çıkıyorum idrarım çok koyu sarı ve köpük köpük ve kokuyor. Korkmaya başladım acaba kötü bişeymi var , bebeğim hareket ediyor ama başı yukarda olduğu için kaburgamı midemi bilmiyorum ama kaburgamla midemin arası çok ağrıyor yanıyor.

4 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından

Doktora gidip idrar tahlili ver canım enfeksiyon olabilir geçmiş olsun

(357 puan) tarafından

Geçen hafta idarar için ilaç verdi toz olanını kullandım.

(22 puan) tarafından

Bazen iyi gelmiyor bende hamileyim toz olandan kullandım ama geçmedi tekrar da gitmedim canım sen git yinede

(357 puan) tarafından

Normal de çok sık idrara çıkardım dünden beri fazla çıkmıyorum, su fazla tüketmiyorum ama meyve suyu ayran falan çok tüketiyorum 

(22 puan) tarafından

Ben çok aşırı su içiyorum kocaman bardak larla kanmıyorum resmen ama yinede ben de sık idrara cıkıyorum hiç lavoboya gitmemiş gibi geri gidiyorum idrar da verdim temiz ama hiç rahatlamadım

-Reklam-
0 oy
(29,809 puan) tarafından

Doktora git enfeksiyon olabilir 

(357 puan) tarafından

Geçen hafta toz olan ilaçtan kullandım.

0 oy
(3,771 puan) tarafından

Su içmeyi artırmak lazım bir de doktora gidin enfeksiyon testi yapılsın 

(357 puan) tarafından

Geçen hafta toz olan ilaçtan kullandım, az su içiyorum 

(3,771 puan) tarafından

Çok su için 2 lt fazla için bir de kuru dut çayı sabah 1 akşam 1 fincan

0 oy
(48 puan) tarafından

Doktora gitmelisin bence enfeksiyon da olabilir idrar köpük köpük oluyor dediğin icin aklıma protein kaçağı da geldi oda idrarda köpürme yapıyor bence ihmal etme git hemen 

(48 puan) tarafından

Benimde +2 ydi tansiyonumda normal sen dikkat et tansiyonun yükselmesin tansiyon yükselmezse çok korkulacak birşey değil 

(2,546 puan) tarafından

İnşallah canım sen neler yaptın bu süreçte yani bana çok bişi denmedi tuzu azalt dediler protein ağırlıklı beslen dediler ekstra bişey demediler ama sen ne yaptın 

(48 puan) tarafından

Bana da birşey demediler canm ben bir kaç hafta geçince 24 saatlik idrar verdim orda protein çıkmadı sende 24 saatlik idrar ver bazen orda çıkmıyor çünkü 

(2,546 puan) tarafından

Benden istemediler canım 24 saatlik idrar cumartesi kontrolüm var bakalım ne dıcek 

(48 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canm 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 24 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 512 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (9,704 puan) tarafından soruldu