0 oy
85 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2,415 puan) tarafından

Canlar size bisey sorcam temizlik yaparken siz buzdolabının motor kısmını söküp içini temizler misiniz?? Benim buzdolabından ses geliyordu usta çağırdık adam içini söktü ben şok dıştan sildiğim buzdolabından çıkan pisliği görseniz dersiniz ki hiç mi temizlenmemis oyle utandım ama yani nasil sokeyim ki acaba bi ben mi tekim 

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,504 puan) tarafından

Su beyaz esya tamircisi vardi fatih mi neydi cok bagiran bir adam arkasini acip supurgeyle cekmisti dolabin ben acabilir miyim supheli vidalari falan var elimde kalir birde

önce (2,415 puan) tarafından

Usta da öyle yaptık fan kısmını dis fırçası ile temizledi süpürdü çok utandım ama ya :( esim de bana kızıyor ***** yani bir yerine zarar versem nolcak ya koca eşya çöp 

-Reklam-
0 oy
önce (1,626 puan) tarafından

Arkadaki su haznesinden bahsediyorsan ben temiyorum genelde onu 

Su haznesi var mi bilmiyorum ki

0 oy
önce (15,844 puan) tarafından

Ben sadece arkadan telli olan kısmı süpürge ile çektiriyorum. Başka nasıl temizlenebilir bilmiyorum. 

0 oy
önce (2,486 puan) tarafından

Ben ellemem ztn ayakta zor duruyor altını temizleyince bile sinirleniyor kaldiki motoru 

Askm dolap nasi ayakta zor duruyo 2 dkrdir bunu düşünüyorum 

Aşkım Allaha emanet yasiyo benim beyaz eşyalar altını temizlediğim zaman gün boyu öter durur evden atmak için zor sabır ediyorum 

Kaynanaminda öle ya bende diyorum ne diyo markası ne askm Arçelik mi

Yok arcelik degil hotpoint markası 

0 oy
önce (3,088 puan) tarafından

Ben ayda bir acip arkasini temizliyorum. Once dis fircasiyla tozunu attiriyorum. Dokulen tozlar icinde fön makinasini tutuyorum sonra nemli bezle pervaneyi falan siliyorum elim yettigince. Tekrar vidaliyorum

+1

İlk defa duydum valla bende bundan sonra dikkat etcem ya 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
+2 oy
4 cevap 82 göst.
13 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde iiiinciiii (1,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.

411,342 soru

12,382,389 cevap

43,303 kullanıcı

Kategoriler

...