0 oy
206 göst.
önce Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

Kızlar 34 yaşındayım ailemin baskısıyla imam hatipe gittim öyle olunca mecburen kapanmak zorunda kaldım okul bittikten sonra başımı actım yıllar sonra evlendim eşim acık olduğumu bildiği halde zorla kapattı kaynanam çok eski model elbiseler aldırdı çok güzel bir kadınken çok çirkin bir görüntüye sahip oldum kapalıyken bile kendi istediğimi giymeme izin vermediler eşimden boşantıktan sonra tekrar açıldım hemde baya acıldım askılı felan giyindim ama kızlar içimde garip bi boşluk var kapalı kadınları görünce içim kalıyor ama bir yanımda hala süslenmekte kuzenlerim hepsi acık ve çok süslüler ben kapanınca güzel olmuyorum sanki özgüvenim kaybolur iki arada bir dere de kaldım ne yapacağımı bilmiyorum bana ne olur akıl verin içimdeki bu dünya sevgisini nasıl yeneceğim 

7 Cevaplar

+7 oy
önce (18,705 puan) tarafından

Kapanmak zaten güzelliği gizlemek için yapılır bu niyetle yapmayacaksan bocalarsın

önce (2,784 puan) tarafından

+++++++++

-Reklam-
+4 oy
önce (5,617 puan) tarafından

İnsanoğlu istediği kadar sonuna kadar açılsın ölünce kat kat kefene sarılacak nedir bu geçici dünya aşkı 😔Dua edelim de öldüğümüz zaman rabbim kefen nasip etsin inşallah bizlere 

+2 oy
önce (29,482 puan) tarafından

İcinden geleni yap vicdanen kalben nasıl rahat ediyorsan öyle yap zira bu heveslerin varken kapansanda birseye yaramaz.

Rabbim gönlüne sevdirsin tesettürü 

Çok farklı birşey tesettür kalbine sığdırıp seven güzelliği makyajı süsü bakımı bakışları önemsemez umursamaz.

Hakkında hayırlısı olsun 

+1 oy
önce (1,956 puan) tarafından

Bana göre açılıp süslenmek dünya sevgisi değil zaten içinde yoksa bı anlamı kalmıyor ki Rabbim hakkıyla kapanmayı nasip etsin eğer gerçekten içinde varsa bı türlü yenersin o duyguyu çizgileri aşıp kimseye bakmadan hareket edersin 

+1 oy
önce tarafından

Yani kademeli bir şekilde açıklığı azaltabilirsin. Açık olabilirsin ama gögüs dekolteli giymezsin edepten. Ya da en kısa dizinin altında etek giyersin. Tayt gitsen de kalçanın üzerini kapatacak şekilde giyinirsin. Edebine dikkat et. Yanlış anlama edep kelimesi sınır koymak yani. Edep bölgelerini açmamak, belli etmemek

+1 oy
önce (1,682 puan) tarafından
+1 oy
önce (1,221 puan) tarafından

Kapalı açıklardan olun bir süre o zaman.Bizim bir akrabamiz evlendi eşi açik ama giyimi modern kapalilardan sadece saçı açik cok kibar ve kaliteli duruyor bir sure bu sekilde ortayi bulsaniz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde By (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.

411,984 soru

12,402,643 cevap