0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ilk hamileligimden sonra eski kiloma dönmüştüm 55 kiloydm boyum 163 şuan ikinci dogumu yaptım kilom 69 paikolojim bozuldu hala göbegim var bebişim dogalı 3 ay oldu acaba zamanla göbegim Gidermi diyet yapsam sütümü etkiler diye korkuyorum 69 kiloyum ya saka gibi;(

6 Cevaplar

0 oy
(47 puan) tarafından

Şaka gibi 83 kiloyum agliycam

(47 puan) tarafından

Bıktım artık kilodan iştahım kapansın artikkj.

(7,441 puan) tarafından

Senle ayniyiz valla benimde psikolojim bozuldu acil bir cozum lazim nasil.gitcek bu kilolar 

(47 puan) tarafından

Siz kaç kilosunuz kaç yaşındasiniz ve çocuğunuz varmı 

(2,093 puan) tarafından

Emzrrken üstune kg alan ben dur dedm az kendime tokken bile yerim yoksa

(7,441 puan) tarafından

32 me girdim 4 subat itibariyle bir oglum var 74 kadar zayifladim ama 82 ye cikmisim nasil becerdim bilmiyorum saglik ocagina inip insulin direncime baktiricam  bir bekarkende almistim boyle megersem direncim varmis onu halledince aldiklarimi vermistim

-Reklam-
0 oy
(3,604 puan) tarafından

Aaa ben hiç takılmıyorum valla 80 kiloyum. Göbeğimde var napayım yani bir can getirdim dünyaya kolay mı onu aylarca taşıyıp doğurmak. Acele etme daha 3 aylık bebeğin hele biraz büyüsün ondan sonra sende dikkat edersin. Azcık spor yaparsın gidiverir göbeğin filan. Evde günlük yarım saat yapsan fayda eder. Ama her gün düzenli yapman lazım. Ben ilk çocuğum iki yaşına gelince başlamıştım evde spora. Şimdi 5 aylık kızım var hiç başlamadım daha yediğimi de kısmadım.

(3,604 puan) tarafından

İlerde veririz çok takma kafana takacak başka bir sürü şey var zaten. Aman çocuklar yedi mı içti mi s.ıçtı mı nasıl sıçtı cıvık mı rengi nasıl oooofff yazarken içim darlandı

(2,093 puan) tarafından

Orası öyle de  yorgunluktan uyuyamaz oldum çocuk uyusa bile sennki küçük mu ben çocuk 

(2,093 puan) tarafından

5 aylık miş  gördüm unutuyorm benmki 12 aya yeni girdi topladı baya dış çıkardı o aylar felaketti yazın balkonlarda beraber ağlıyordum susturamayip o careszligim. :( 

(3,604 puan) tarafından

Ay çok şükür çok eziyeti yok ama yere bırakıp bir iş yapamıyorum. Uyku desen yarım saat anca ben uyutup işin başına geçtim diyene kadar uyanıyor. Allah yokluklarını vermesin bugünümüze şükür diyelim 🤲

(2,093 puan) tarafından

Amin canm 

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Eğer sezaryen olduysan o göbek seninle geliyor valla gitmiyo bacı :) bol bol mekik çekmen lazım spor yapman lazım 

(271 puan) tarafından

Sagol canım 

0 oy
(230 puan) tarafından

Ben biraz kilo almak istiyorum ya   böyle biraz kilo bana güzel geliyor kuru kuruyum ben 165 boyum var 57 kiloyum bı 60' larda olsaydım fena olmazdı 

0 oy
tarafından

Ben doğum yapali Mart sonunda 2 sene olcak ve 2 doğumum göbeğim kaldı ne yaptıysam gitmedi ve araştirma yapıyorum bı türlü ulaşamıyorum ve yaza kadar eritmem lazım düğünler var 

0 oy
(2,093 puan) tarafından

Şuan bende 68-69 arası 67 gördüm biraz dikkat ediyorum 60 ile hamile kaldım 1.68 boyum ideal kilom benm 60 ilk 3 ay 66 dim anneme gttm 3 üstüne aldm olan kıyafetlerim olmaz oldu çok uzuluyorm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 309 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fundaakcay (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 834 göst.
29 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.28 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 382 göst.
1 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,303 göst.
13 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,946 soru

24,378,769 cevap

348,545 kullanıcı

...